İçeriğe Yönlendir

Vites Geçişlerinde Sertleşme.

Ubeyd Bayar

Recommended Posts

Ubeyd Bayar

2 gün önce dizel fiesta aracımın baskı balata ve triger seti değiştirdim. Araç önceden vites geçişleri çok rahattı. Fakat şuan çok sert ve bazen duvar gibi geçmiyor. Ustaya sordum alışıcak o vs.. dedi. Gerçekten alışmasımı gerek yoksa anormal bi durummu var. ?

Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar

Aslında Baskı değişince Vites geçişleri daha yumuşak olması lazım diye biliyorum :unsure2:

Bende öyle biliyorum fakat tam tersi oldu. Sinir oldum resmen.
Yorum bağlantısı

Bende öyle biliyorum fakat tam tersi oldu. Sinir oldum resmen.

Manisa İzmire yakın aslında keşke Sabri ustaya Uğrasaydınız.

Yorum bağlantısı

Bir aracımda aynısı olmuştu, baskının şemsiye tipi yaylarında çatlak varmış, üç kere söküp takıldı arıza tespit edilemedi. Sonrasında baskıyı dışarıda kriko ile debriyaja basar gibi bastırarak çatlağı görebilmiştik. Ne kadar basılırsa basılsın tam ayırmıyordu. Hatalı üretim bize denk gelmişti. İnşallah sizinki böyle bir şey değildir.

Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar

baskının ayakları tam merkezlemedi kuvvetli ihtimla. volan taşlandı mı?

Ekstra bi ücret vermedim. Heralde taşlatsaydı bi artı ücreti olurdu heralde. Malzemeyi ben aldım , sadece işçilik verdim. Sanırım taşlanmamıştır.
Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar

baskının ayakları tam merkezlemedi kuvvetli ihtimla. volan taşlandı mı?

Ekstra bi ücret vermedim. Heralde taşlatsaydı bi artı ücreti olurdu heralde. Malzemeyi ben aldım , sadece işçilik verdim. Sanırım taşlanmamıştır.

Bir aracımda aynısı olmuştu, baskının şemsiye tipi yaylarında çatlak varmış, üç kere söküp takıldı arıza tespit edilemedi. Sonrasında baskıyı dışarıda kriko ile debriyaja basar gibi bastırarak çatlağı görebilmiştik. Ne kadar basılırsa basılsın tam ayırmıyordu. Hatalı üretim bize denk gelmişti. İnşallah sizinki böyle bir şey değildir.

İnşallah :/
Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar

Bugün 60 km yol yaptım arkadaşlar. Ustanın dediği gibi alışma sürecini atlattı. Şuan vites kaymak gibi. ☺️

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...