Cem Işık 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Alfa bambaşka bir dünya ama konfor kullanışlılık vs derseniz ancak evin ikinci aracı olur . 156 da 159 da aynı, dar iç mekan çocuklu aileleri darlıyor. (özellikle arka koltuk ve bagaj) BEn sırf bebek arabası sığmıyor diye 3 ayrı bebek arabası almıştım Alfam varken, en sonunda arabayı değişip MOndeo aldım da rahata kavuşmuştum Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 (düzenlendi) Güle güle kullanın, Ford-------> Mercedes trendi karşı konulamaz olmaya başladı. 18 Ağustos 2016 tarihinde Ayhan Sırtıkara tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Guzel mesajlariniz icin tesekkurler. Daha iyisi sizlerin olsun insallah. Temiz bulundu mu denenmesi gereken bir marka eski de olsa. Mustafa tup icin biraz kullansinlar bakalim. Sonrasinda karar verecegiz. Saygilarimla. Evren abi şimdi sana bişi soracam 2.0 Selespeed i kullanmışsındır. Ona kıyasla Performans nasıl ? biliyorum arada 40 Hp kadar fark var elbet ama daha hafif bi araba sonuçta Alfa Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Hayırlı olsun. Kazasız belasız günlerde kullanılsın. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Evren abi şimdi sana bişi soracam 2.0 Selespeed i kullanmışsındır. Ona kıyasla Performans nasıl ? biliyorum arada 40 Hp kadar fark var elbet ama daha hafif bi araba sonuçta AlfaKullandim tabi ama detayli bir bilgi birikimim olusmadi. Sadece bende biraktigi intiba, alfa sportiflik vaadediyor, mercedes spotiflikle beraber konfor veriyor. Alfa motor sesini duy diye cabaliyor, mercedes gizlemek icin. Selespeed sanzimanin dusuk hizlarda kararsizliklari var ama duz hizlanmalarda manuel vites degisim hizinda. Mercedesin sanziman konfor odakli ama ben sporda kullanmisim farketmeden soluksuz hizlaniyor.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah... Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Kullandim tabi ama detayli bir bilgi birikimim olusmadi. Sadece bende biraktigi intiba, alfa sportiflik vaadediyor, mercedes spotiflikle beraber konfor veriyor. Alfa motor sesini duy diye cabaliyor, mercedes gizlemek icin. Selespeed sanzimanin dusuk hizlarda kararsizliklari var ama duz hizlanmalarda manuel vites degisim hizinda. Mercedesin sanziman konfor odakli ama ben sporda kullanmisim farketmeden soluksuz hizlaniyor. Saygilarimla. bu arada şanzımanda C S modu var siz onu S de kullanın. sport demek değil o standart demek. C eskinin kış modu Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 (düzenlendi) Hayırlı olsun çok güzel maşallah [emoji4] 18 Ağustos 2016 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hamit inan 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 bu arada şanzımanda C S modu var siz onu S de kullanın. sport demek değil o standart demek. C eskinin kış modu w = winter araç ikinci viteste kalkar. Pati atmaz kış içindir. Sürüş şekline göre 3000-4000 d/d da vites geçişlerini yapar. s = summer-standart. yaz ayları içindir. 1. viteste kalkar. kick down yapmış gibi 6000 d/d da vites atar. İnce hesaplamalara pek girmez şanzıman beyni. ayrıca w modunda geri geri daha hızlı gidebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 S sport değil mi? 6000 de atıyorsa sport mod tur o 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 S sport değil mi? Kaynaklarda standart diye geçer. Benim bildiğim standart. Ama spor kullanmak istersen buna almanda fayda oluyor. Araç 1 le kalkıyor ve 6000d vites atıyor. dolayısı ile sport olmuş oluyor. BMW 5.20-5.25 falan tokatlamak istersem ışık kalkışlarında sessizce S ye alıyorum ben Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 W de kış değillde ekonomi diyen var S standart o kesin. ama öyle 6 binde vites değişir tarzı bir şey değil. evet biraz daha vites geçiş devrini yüksek tutuyor ama gaz tepkisi sanki daha iyi oluyor. s dışında araç boğuk çalışıyormuş gibi geliyor Mercedes dediğin basınca düşünmeyecek ok gibi fırlayacak 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Evren hocam tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin sağlıkla kullanın inşallah. S modu standart moddur, ne kadar basarsan o kadar gider. W yada C kışın kullanılır. Bir püf noktası çok dik rampada S modunda geri kaçar W yada C ye alın bir mm kaymaz Bu arada kasa kodu w203 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Maşallah abi Allah kaza bela vermesin. Nereden buluyorsun boyle kupon araçlari şaşırıyorum sana bir zamanlar abimin 2001 c200 nun tadi hala damagimda. Alistigimiz araba kavramini sorgulatiyor bu araçlar. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Hayırlısı olsun. kazasız belasız inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Evren hocam tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin sağlıkla kullanın inşallah. S modu standart moddur, ne kadar basarsan o kadar gider. W yada C kışın kullanılır. Bir püf noktası çok dik rampada S modunda geri kaçar W yada C ye alın bir mm kaymaz Bu arada kasa kodu w203 Acemi mersocuyuz iste kodu yanlis yazmisiz. Bir arkadasim daha uyarmis olsun artik o kadar:) sanziman bilgilendirmeleri icin de herkese tesekkurler. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Alperen Artam 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Maşallah hala devrini yaşıyor gibi dipdiri Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Güle güle kullansın enişteniz, sizinde emeğinize sağlık Evren bey Yorum bağlantısı
Recommended Posts