Misafir 17 Eylül 2016 Paylaş 17 Eylül 2016 Hayırlı olsun Güle güle kullan abim yakışır bendemi alsam bi yıldız [emoji4] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Hayırlı olsun Güle güle kullan abim yakışır bendemi alsam bi yıldız [emoji4]Bir kere tadina bakmak lazim Erkancim. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Kasım 2016 Paylaş 26 Kasım 2016 Mercedes peugeot'tan sonra artik baba arabasi olarak babama gecti:) Bugun yeni kisliklari alindi. Gicirtisini sevmedigim z rotlar, arka rot lastikleri degisti. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 Anaaaaa ben bu konuyu nasıl atlamışım. En sevdiğim kasa en sevdiğim motor çok sevdiğim bir araç. Seneye inşallah kavuşurum bu güzelliğe. Güle güle kullanın üstadım. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 Evren abim, aracı C de değil S de kullanın. Çoğu mersocu bunu yanlış biliyor. S sport değil standart. C modu bizdeki W yani Winter modu. 2. Viteste kalkış ve düşük tork aktarımı. Bazen noldu, bizim araba arızalandı yada gaz çok kötü herhalde dediğimde birde bakıyorum W ye elimiz değmiş. C yi kışın yerde kar varken veya çok dik rampalarda kalkış yaparken kullanıyorum ben. Mercedes peugeot'tan sonra artik baba arabasi olarak babama gecti:) Bugun yeni kisliklari alindi. Gicirtisini sevmedigim z rotlar, arka rot lastikleri degisti. Saygilarimla. Gıcırtısı bende de başladı havalar soğuyunca en kısa zamanda değişeceğim. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 Evren abim, aracı C de değil S de kullanın. Çoğu mersocu bunu yanlış biliyor. S sport değil standart. C modu bizdeki W yani Winter modu. 2. Viteste kalkış ve düşük tork aktarımı. Bazen noldu, bizim araba arızalandı yada gaz çok kötü herhalde dediğimde birde bakıyorum W ye elimiz değmiş. C yi kışın yerde kar varken veya çok dik rampalarda kalkış yaparken kullanıyorum ben. Gıcırtısı bende de başladı havalar soğuyunca en kısa zamanda değişeceğim. Furkancim, 82. Iletiye bakar misin? Aracin katalogunda yazanlari eklemistim. Daha once de Mustafa ile konusmustuk. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Kasım 2016 Paylaş 27 Kasım 2016 Furkancim, 82. Iletiye bakar misin? Aracin katalogunda yazanlari eklemistim. Daha once de Mustafa ile konusmustuk. Saygilarimla. Evren abim aynen bizdekinin W karşılığı. Yani S de kullanın farkı ve kullanım zevkini farkedeceksiniz. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ocak 2017 Paylaş 19 Ocak 2017 Abi hayırlı olsun. Bunların tadı bir başka. Herkesin sonu böyle olsun diyelim Yorum bağlantısı
Recommended Posts