İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - Kuga Gösterge Saati Taktım

Misafir
Çözüme git Cem Işık tarafından,

Recommended Posts

Buyrun

2b41a5e1836082a03797550baaf02985.jpg03f8f9464c977631a7fc48193979b2fd.jpg145e5f3814bc040f7c5e3386d47fd111.jpg durmak yok devam

Şimdi sen araç orjinali diye satarken, gösterge niye kıga diye ne diyeceksin? Stop değişti diye şüphlenen adam, gösterge değişti dersen kaçar gider:) Şaka bir yana çok çok güzel olmuş. Güle güle kullan.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı

Bugün erkan abi ile bütün gün beraberdik. Kendisi detay yazacak durumda değildi :D 

Gittim yerinde kurcaladım. Gösterge tak çalıştır değil araca tanıtılması ve yedek anahtar dahil göstergeye kodlanması gerekiyor. Daha sonra km bilgileri de eski göstergeye göre ayarlanıyor. Yapan kişiyi yakalayamadım ben.Keşke görseydim belki kapardım birşeyler :biggrin: İşin içinde elm var ama gerisini bilmiyoruz malesef. Bu işi yapan servis yok"muş". Ankaraya arabasız geldiğim iyi olmuş bu sefer :D 

Güle güle kullan abi  :nazar:

Yorum bağlantısı

Bozuk bu, bagaj kapağı açık diyo sol ön kapıyı gösteriyo :D

Abi sol ön açıktı sonra bagajı açtık 2 ci işlemi gösteriyor
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Focus 3 ler için gösterge değişimi focccus programı üzerinden yapılabilen ayarlar ile mümkün. Diğer forumlarda bir grup f3 sahibi, araçlarına büyük ekranlı gösterge montajını yapmışlardı..

Siz de o şekilde mi yaptınız?

Bu arada hayırlı uğurlu olsun, ben beğendim :good1:

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Cem Işık

Bu göstergenin 8000 devirliğini bulmak biraz yorucu olabilir [emoji16]

En kolayı o yahu, kırtasiyeye girip kırmızı permanent kalem alıyoruz 5 TL, 7000 ve 8000 yazıyoruz oluyor. Bunu da mı biz söyleyelim? :biggrin:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

En kolayı o yahu, kırtasiyeye girip kırmızı permanent kalem alıyoruz 5 TL, 7000 ve 8000 yazıyoruz oluyor. Bunu da mı biz söyleyelim? :biggrin:

Yine bir forum dayanışması [emoji1319][emoji1]
Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

Focusum varken bunu çok aramış ve araştırmıştım. Malesef ne göstergeden bulabildim, ne de bulsam araca tanıtabilecek birini... Çok güzel olmuş. Neden hepsini böyle üretmezler ki... Focustaki ekran cok yetersiz.

İyi günlerde kullanın.

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Bozuk bu, bagaj kapağı açık diyo sol ön kapıyı gösteriyo :D

Bagaj kapağı çizgili gösteriyor :)
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Aynı anda kalan mesafe, anlık tüketim ve ortalama falan görünüyor mu? Focus tan kullanış olarak artısı varmı.

Yorum bağlantısı

Aynı anda kalan mesafe, anlık tüketim ve ortalama falan görünüyor mu? Focus tan kullanış olarak artısı varmı.

Hepsi bir anda yine sığmıyor

Ama Büyük görüntü

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Himm ozaman işlev farkı yok sadece görüntü, masrafa değmez :) görüntü süper ama, güle güle kullanın.

Mondeo göstergesi yakacak olan var mı [emoji14]

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
  • 11 ay sonra...
Ahmet İhsan Akşen

Benim göstergede sıkıntı çıkarmaya başladı, onarım yapamazsam almışken bende kuga paneli alayım diyorum. Nerden kaça aldınız acaba?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...