Aydın Sert 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 (düzenlendi) Merhaba değerli forum üyeleri; İşletme Fakültesi/İşletme Bölümü Lisans mezunuyum. 2015 yılında yapılan Lisans KPSS' ye girdim ve aşağıdaki puan türlerim hesaplandı (YDS' ye giremedim). Almış olduğum bu puanlar bildiğim kadarıyla 2 yıl geçerli. Şimdi ben bu puan türlerinden herhangi biri ile nerelere başvurabilirim? Hangi kurumun hangi duyurusunu takip etmem gerekli? Ya da bana tavsiye edebileceğiniz bir alternatif var mı? Teşekkür ederim. 18 Ağustos 2016 tarihinde Aydın Sert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Turan 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Açılan ilanları takip etmek gerekli. 60 puan üzerinden alım yapan devlet kurumlarına şartlar uyuyorsa başvuru yapabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 18 Ağustos 2016 Açılan ilanları takip etmek gerekli. 60 puan üzerinden alım yapan devlet kurumlarına şartlar uyuyorsa başvuru yapabilirsiniz. Bu ilanları takip edebileceğim toplu bir site gibi bi yer var mı? 2 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Bu ilanları takip edebileceğim toplu bir site gibi bi yer var mı? +1 takipteyim Yorum bağlantısı
Serkan Turan 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Bu ilanları takip edebileceğim toplu bir site gibi bi yer var mı? Memurlar net.. En çok takip edilen sitedir. Her yerle alakalı durum olur orda.. 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Bu ilanları takip edebileceğim toplu bir site gibi bi yer var mı?Memurlar.net 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Sarıca 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 hocam bildiğim kadarıyla tek yıllardaki (2011-2013-2015) kpss alınan puanlarla normal devlet memurluğu kadrolarına tercih yapılmaz.devlet memurluğu için(içişleri bakanlığı,nüfus,maliye,kyk vhki,bilgisayar işletmenliği, vs) çift yıllardaki sınav puanları kullanılabilir.tek senelerdeki sınavlar öğretmenlik ve A grubu kadrolar için kullanılabiliyor diye biliyorum.bu arada memur alımları için memurlar.net iyi bir sitedir. 2 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 ilan.memurlar.net adresinden ilan takibi yapın. 2015 kpss puanları 2017 kpss açıklanana kadardır. Ama 2016 ve sonrası yapılacak kpss lisans sınavları 1 yıl geçerli olacak. Maliye bakanlığı gelir uzmanlığı için p35 den 75 ve üstü alırsanız şansınız olur. Başvuru taban puanlarını dikkate almayın bugüne kadar 70 ile a grubu kadro kazanan görmedim. Vergi müfettişliği için p49 p54 leriniz 80 üstü olmalı. P35 85 üstü olmalı. B grubu kadro için p3 puan grubundan 70 üstü almanız lazım. Fakat o da 80in altında olan puanların genel yerleştirmede çok şansı yoktur. Polis memurluğu başvuru puanı 60 a çekildi yarın son başvuru günü diye biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 İlgili sitenin bir mensubuyum; Şuan infaz koruma memuru alımı var 3700 civarı olması lazım. Ancak taban puanı 70. Arkadaşların verdiği linkleri takip edebilirsiniz. Ayrıca facebook.com/memurlarnetKPSS adresini takip ediniz. Girdiğimiz haberlere bakılırsa bayağı bir alım olacak. Şuan KPSS'siz özel harekat polisi alınıyor. Polis alımı için taban puanı 60 bilgilerinize. 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 Sadece öğretmenlik ve A grubu kadrolara tercih yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 18 Ağustos 2016 Paylaş 18 Ağustos 2016 düzgün bir çalışkan adamsanız GEbze Teknik Üniversitesi'ni takip edin. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 19 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2016 hocam bildiğim kadarıyla tek yıllardaki (2011-2013-2015) kpss alınan puanlarla normal devlet memurluğu kadrolarına tercih yapılmaz.devlet memurluğu için(içişleri bakanlığı,nüfus,maliye,kyk vhki,bilgisayar işletmenliği, vs) çift yıllardaki sınav puanları kullanılabilir.tek senelerdeki sınavlar öğretmenlik ve A grubu kadrolar için kullanılabiliyor diye biliyorum.bu arada memur alımları için memurlar.net iyi bir sitedir. Evet hocam A grubu ve öğretmenlik için kullanılıyor puanım. Lisans mezunu olduğum için çift yıllardaki Ön lisans ve orta öğretim KPSS ye giremiyorum maalesef düzgün bir çalışkan adamsanız GEbze Teknik Üniversitesi'ni takip edin. Çok şükür hocam bugüne kadar kendi çabalarımla bulunduğum mertebeye geldim. Sitesini inceledim. Genel olarak duyurular kısmını mı takip etmem gerekli? Yorum bağlantısı
Recommended Posts