İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Benzinli+Lpg Stop Etme Sorunu (Acil Lütfen)

Recep ELMAS

Recommended Posts

Recep ELMAS

Focus 2006 model trend benzin + brc marka lpg   li aracım var.

İki ay önce arabanın klimasını yaptırdım arkasından gittim lpg ayarı yaptırdım. Ama araç o gündür bu gündür lpg de iken bazen stop ediyor. acaba sorun neden kaynaklanıyor.

Şimdiden teşekkürler

Not: Belki bu konu başlığı vardır ama ben bulamadım.

Yorum bağlantısı
Recep ELMAS

benzinde denediniz mi?

denedim sıkıntı olmadı. 

Bu durum sanırım klima çalışırken oluyor. klima çalıştırmadığım zamanlarda oldumu hatırlamıyorum

Yorum bağlantısı
Recep ELMAS

lpg ayarında sorun vardır. klima da ekstra güç çekince tolere edemez stop ettirir

lpg ayarını yaptırdım sorun yok buji ve buji kablosu ded. ben bujileri orjinali ile değiştireli 2 ay oldu. kablo ile de ne alakaysa anlamadım. sanırım lpg ci de sorun var..

Yorum bağlantısı

Memlekete giderken klima açık değil off durumda sadece fanlar içeri hava üflüyor halde stop ettim. Lpg aldım arabayı çalıştırdım hiç gaz vermedim araba stop etti sonra tekrar çalıştırdım yine stop etti. Sonrakinde gaz verdim direk yola devam ettim. Tamirciye böyle bir şey oldu dediğimde klima açıkken tüm focuslar bunu yapıyor oldu. Pek tatmin olmadım cevaptan bu arada aracta dijital klima var. Bu sabah denedim klima açıkken stop sorunu yoktu. İşin içinden çıkamadım takipteyim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...