İçeriğe Yönlendir

Obd Versiyonu

Münir Nurettin Taşova

Recommended Posts

Münir Nurettin Taşova

Merhaba,

Elimde, Ka'da kullandığım Obd 1.5V Bluetooth aparatı var. Mondeo ' da bunu yerine oturtamadim. Kullanan varsa hangi model-versiyon uyuyor - çalıştırıyor yazarsaniz çok makbule geçecek.

76493aa084a33a9e4a1b3e9208e8e4f1.jpg

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Benim de elimde v1.5 var. Ka'da sorunsuz kullanmıştım ama bu sokete girmiyor. Elimdeki ürünün resmini koyacağım.

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Sorun çözüldü. Soket girişi çok derin, benim elimdeki obd cihazı dar ağızli. Diz muhafazayi çıkarıp soketi boşa aldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömür Can

Yerine oturttuğunuzu yazmışsınız peki bağlantı kurabildiniz mi?bağlantı kurduysanız nereden hangi satıcıdan aldığınızı yazabilirmisiniz bende almıştım bir tane aracımda çalıştıramadım onun için soruyorum .

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Evet çalışıyor, benim için vazgeçilmez aparattir. Aliexpress ' ten almıştım. Bakıp link paylasirim.

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Tuncay Turpcu

Arkadaslar oncelikle merhaba;odb bluetooth 2.1 versiyon cihaz aldim baglanti yaptim ama ecu ya baglanamadim su an 1.5 versiyon aldim yine ecu ya baglanamdim arabanin soketimi sorunlu yoksa telefondaki program mi anlayanadim yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler

Yorum bağlantısı

cihazın çip sürümü gerçekten v1.5 olduğuna emin misiniz. scan master programı pc ye kurup eleştirin bakalım. satıcılar bazen yanlış bilgi verebiliyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...