mahir akman 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Arkadaşlar iyi günler aracım 2010 focus titanium aracımdan yakıt tüketimi hariç cok mennunum fakat araçta usb girşi olmaması çok kötü birşey. Torpidodaki aux girişine aux to usb kablosu aldım fakat çalışmadı. Sanıyorum desteklemiyor. Usb çalıştırmak için bir fikriniz var mı. Teşekkürlrr Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 nasıl bir kablo o ? neyi neye çeviriyor?? Yorum bağlantısı
Emre Usta 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Boyle mp3 calar takabikirsiniz aux girisine Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 nasıl bir kablo o ? neyi neye çeviriyor??Bi ucu jack bi ucu usb abi Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 usb olayını bilmem ama aux girişine bir ses ara kablosuyla cep telefonunu yada herhangi bir müzik çaları bağlayabilirsin. ama diren usb bağmak istiyorum dersen onu bilmiyorum Yorum bağlantısı
Hami Erışık 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Aux çıkışına usb baglayamassın.iki ucu 3.5 lik aux kablosuyla cep telefonundan müzik dinleyebilirsin.. Ben aliexpresten blutut cihazı aldım,taktım torpidoya cep telefonundan eşleştirdim müzigi telefondan dinliyorum.. Bende ilk önce aux kablosuyla yaptım ama müzik ses kalitesi iyi degildi..blutut cihazıyla çok harika ses çıkışı oluyor..cihazı tavsiye ederim... 1 Yorum bağlantısı
Sezer Pamukçu 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Aux to usb çeviricilerin alayı fasa fiso diyebilirim. Aux girişinden Mp3 player yada telefon üzerinden gelen sesi iletir. Usb'yi çalıştırma gibi bir olay söz konusu olamaz. Yorum bağlantısı
Fatih Ozen 20 Ağustos 2016 Paylaş 20 Ağustos 2016 Bende bugun aux gırısı çok kötü oldugu için ( torpıdoyu kapattıgımda kablo her seferınde arıza çıkartıyordu) elek. Ustaya içeriden kablo çektırdım ıyı oldu. Şunu sormak istiyorum, bır donustırucu olamaz mı yani.Bir ucu jacklı bır ucunda da usb olan bışey eger varsa bılmıyorum ses kalıtesi nasıl olur. Selamlarımla. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Ağustos 2016 Paylaş 21 Ağustos 2016 Bende bugun aux gırısı çok kötü oldugu için ( torpıdoyu kapattıgımda kablo her seferınde arıza çıkartıyordu) elek. Ustaya içeriden kablo çektırdım ıyı oldu. Şunu sormak istiyorum, bır donustırucu olamaz mı yani.Bir ucu jacklı bır ucunda da usb olan bışey eger varsa bılmıyorum ses kalıtesi nasıl olur. Selamlarımla. Usb de elektrik olur aux girişi sadece ses girişi içindir. Bir nevi mikrofon girişi gibi düşünün yani. Gelen sesi yükseltir arabanın hoparlörlerine aktarır. Usb ise elektrik akımı sağlar cihazın içindeki veriyi okur cihaz sese çevirir. Bir ucu aux bir ucu usb olmaz yani.. Yorum bağlantısı
Kamil Çiçek 1 Eylül 2016 Paylaş 1 Eylül 2016 telefondan ses aktarmak için aux'a bluetooth aparatı kullanıyorum. gayet memnunum. ama aradaki metal bağlantı yerine kısa aux kablosu kullanıyorum. bağlantı iptal olduğu zaman belirli bir süre sonra kendi kapanıyor. şarjlı aynı zamanda. arada şarj etmeniz lazım. elinizde küçük powerbanklardan varsa baya uzun süre yerinden çıkarmadan kullanılır. aliexpresten aldım fakat türkiyedede yakın fiyatlara satılıyor artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts