Murat Poyraz 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Sa usta 2000 ford focus var bujileri takımıyla beraber ve ateşleme bobinini komple yeni değiştirdim arabada motor soğukken ve yüksek devirde gaza çok basınca tekleme yapıyor gaza körükleyince tekleme yapıyo normal gidince bişey yok aynı 4 lüler yanıyormuş gibi tık tık ötüyor tekliyor neden yapar acaba bunu bunu yaparken buji takımını değiştirdim değiştirdiğim gün kesilmişti ertesi gün gene başladı aynı devam ediyor? Bilgisayarada bağlandı araba serviste baktı bi kaç ustada baktı gazcıda baktı sıkıntı yok diyor hepside Yorum bağlantısı
Kemal Mert 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 (düzenlendi) Sa usta 2000 ford focus var bujileri takımıyla beraber ve ateşleme bobinini komple yeni değiştirdim arabada motor soğukken ve yüksek devirde gaza çok basınca tekleme yapıyor gaza körükleyince tekleme yapıyo normal gidince bişey yok aynı 4 lüler yanıyormuş gibi tık tık ötüyor tekliyor neden yapar acaba bunu bunu yaparken buji takımını değiştirdim değiştirdiğim gün kesilmişti ertesi gün gene başladı aynı devam ediyor? Bilgisayarada bağlandı araba serviste baktı bi kaç ustada baktı gazcıda baktı sıkıntı yok diyor hepside Of ne cümleymiş be Elektrik tesisatı komple kontrol edilsin (buji,kablolar,bobin) ayrıca gazda yüksek devirde olması lpg enjektörlerine de bakmayı gerektirir, Tüm bu sıkıntılar benzinde olmuyorsa elektrik tesisatında sıkıntı yoktur. Sağlam bir lpg ustası işi çözer geçmiş olsun. 27 Ağustos 2016 tarihinde Kemal Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 Sa usta 2000 ford focus var bujileri takımıyla beraber ve ateşleme bobinini komple yeni değiştirdim arabada motor soğukken ve yüksek devirde gaza çok basınca tekleme yapıyor gaza körükleyince tekleme yapıyo normal gidince bişey yok aynı 4 lüler yanıyormuş gibi tık tık ötüyor tekliyor neden yapar acaba bunu bunu yaparken buji takımını değiştirdim değiştirdiğim gün kesilmişti ertesi gün gene başladı aynı devam ediyor? Bilgisayarada bağlandı araba serviste baktı bi kaç ustada baktı gazcıda baktı sıkıntı yok diyor hepside Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ağustos 2016 Paylaş 27 Ağustos 2016 buji tırnak aralığını kontrol ettirin 1 Yorum bağlantısı
Burak Caya 28 Ağustos 2016 Paylaş 28 Ağustos 2016 aynı problem bende de mevcut.motor koruma yaptırdım.bujıler su aldı.1 aydır ugrasıyorum olmuyor.tekleme yapıyor bırde rolantıde tıtreme.bujı,bobın,bujı kablosu degıstı motocraft marka ile. tup ayarı,tüp fıltresı degıstı.hala düsük devırde tekleme yapıyor.gaz kokleyınce de tekleme yapıyor.gostermedıgım usta kalmadı kafayı yıyecem Yorum bağlantısı
Murat Poyraz 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Of ne cümleymiş be Elektrik tesisatı komple kontrol edilsin (buji,kablolar,bobin) ayrıca gazda yüksek devirde olması lpg enjektörlerine de bakmayı gerektirir, Tüm bu sıkıntılar benzinde olmuyorsa elektrik tesisatında sıkıntı yoktur. Sağlam bir lpg ustası işi çözer geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Murat Poyraz 16 Eylül 2016 Yazar Paylaş 16 Eylül 2016 Aynı devam ediyor benim sorun gaza çok yüklenince tekliyor gitmiyo bişey tutuyo sanki tık tık ses geliyo 5 sefer servise gazcıya farklı ustalara gittim bakan hiç birşey yok dedi bilmiyorum ne yapcam acaba ateşleme bobin ve bujileri takım olarak yeni değiştirdim buji takıldığı gün kesmişti teklemeyi ertesi gün gene aynı devam ediyor anlamadım gitti nerdeyse sorun Yorum bağlantısı
Samet Düzgün 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 Bende geçen gün buji bobin ve kabloları değiştirdim dediğiniz gibi ilk gün hiç sorun yoktu ama diğer günlerde bazen tekleme yapıyor. Benimkisi dipgazda sorun olmuyo arada bir hafif bir tekleme oluyor. Bunun nedeni kablolardan olabilir mi? SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Arkadaslar benim arac da sabah zor calisiyor sanki pompadan almiyo gibi sonra rolanti asagi yukari yapiyor.sorun pompadan olabilir mi sizce.motor sogukken oluyor sadece.2. Yada 3.marsta duzeliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 çalıştırmadan önce 3-4 defa yarım kontak yapıp kapatın sonra marşa basın. düzxgün çalıştı ise pompa basıncında sorun vardır. 1 Yorum bağlantısı
Samet Düzgün 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Arkadaslar benim arac da sabah zor calisiyor sanki pompadan almiyo gibi sonra rolanti asagi yukari yapiyor.sorun pompadan olabilir mi sizce.motor sogukken oluyor sadece.2. Yada 3.marsta duzeliyor.Marş çevirirken zorlanıyor mu yoksa uzun marş yaptıktan sonra mı çalışıyor? Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 Marş çevirirken zorlanıyor mu yoksa uzun marş yaptıktan sonra mı çalışıyor?Yok mars aliyor sikinti yok.elektrikciye baktirdim hatta mars moturu defalarca test edildi.Daha once pompam yanmisti.sanki ona benziyor.ama 2. 3. Marsta calisiyor.boyle benzini zor aliyor gibi.ve bazen yapmiyor.direkt lpgde calistirdim dun sikinti olmadi calisti. Yorum bağlantısı
Samet Düzgün 19 Eylül 2016 Paylaş 19 Eylül 2016 O zaman sorun pompada gibi duruyor. SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 20 Eylül 2016 Paylaş 20 Eylül 2016 O zaman sorun pompada gibi duruyor. SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Pompa rolantide dalgalanma yapar mi Yorum bağlantısı
Osman Bayam 22 Eylül 2016 Paylaş 22 Eylül 2016 Bende de 2000 model 2.0 st var aracım gazda aşırı tekleme yapıyor ve dün artık gaza da geçmez oldu buji buji kablosu falan herşeyimi değiştirdim yapılacak bişey kalmadı en son dün buji tırnak aralığı diye bişey duydum bilmiyordum öyle bi ayar yapıldığını ve yaptırmamı söylediler ama aracımın buji tırnak aralığının lpg için kaç olması gerektiği konusunda bilgim yok bilen varsa aracıma uygun olan mm konusunda yardımcı olunursa sevinirim Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN 23 Eylül 2016 Paylaş 23 Eylül 2016 çalıştırmadan önce 3-4 defa yarım kontak yapıp kapatın sonra marşa basın. düzxgün çalıştı ise pompa basıncında sorun vardır.Caglar abi bu durumda ise pompanin mi degismesi gerekir Yorum bağlantısı
Samet Düzgün 24 Eylül 2016 Paylaş 24 Eylül 2016 Bende de 2000 model 2.0 st var aracım gazda aşırı tekleme yapıyor ve dün artık gaza da geçmez oldu buji buji kablosu falan herşeyimi değiştirdim yapılacak bişey kalmadı en son dün buji tırnak aralığı diye bişey duydum bilmiyordum öyle bi ayar yapıldığını ve yaptırmamı söylediler ama aracımın buji tırnak aralığının lpg için kaç olması gerektiği konusunda bilgim yok bilen varsa aracıma uygun olan mm konusunda yardımcı olunursa sevinirimBenzinde sorun yoksa LPG tesisatına baktırın. Eğer benzinde de tekleme yapıyorsa bobin de sorun olabilir. Yorum bağlantısı
Engin Özarı 26 Eylül 2016 Paylaş 26 Eylül 2016 (düzenlendi) Benzin otomatiği veya pompası 26 Eylül 2016 tarihinde Engin Özarı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts