Murat_Durmaz 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 selam, aracım yolda bulunan çukurlarda veya bozuk yolda (özellikle virajda) kendini sağa sola atıyor. ön teker girmişse önden , şayet arka teker girmiş ise arkadan kendini sağa veya sola atıyor. bazen kanatlanıyor gibi oluyor. ben amartisörden şüpheleniyordum fakat amartisörlerim yeni , rot balansa giriyorum usta herhangi bir şey bulamıyor. sadece amartisörlerin fazla yaylanıyor dedi. bilmiyorum be neden olabilirmi ? ayrıca araç kasislerden geçerken direksiyonda fazla hissettiriyor. sağa sola oynatması normalmidir? teşekkürler.. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 duz yolda dıreksıyonda saga sola boşluk varmı aracınızda Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi resim de yükledim ki tam konu anlaşılabilsin, bu yollarda araç atıyor kendini sağa sola , savuruyor bazen , şayet yüksek hızda ise kontrol etmekte zorlanıyorum duz yolda dıreksıyonda saga sola boşluk varmı arac boşluğu yok, sağ sol tepkileri iyi, Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 selam, aracım yolda bulunan çukurlarda veya bozuk yolda (özellikle virajda) kendini sağa sola atıyor. ön teker girmişse önden , şayet arka teker girmiş ise arkadan kendini sağa veya sola atıyor. bazen kanatlanıyor gibi oluyor. ben amartisörden şüpheleniyordum fakat amartisörlerim yeni , rot balansa giriyorum usta herhangi bir şey bulamıyor. sadece amartisörlerin fazla yaylanıyor dedi. bilmiyorum be neden olabilirmi ? ayrıca araç kasislerden geçerken direksiyonda fazla hissettiriyor. sağa sola oynatması normalmidir? teşekkürler.. SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Resimlerdeki gibi yükseltilere hız yüksek ve dönüş açılı girilirse; ancak yaylanmayan bir amortisör ile tüm yükseltiyi bedeninizle absorbe ederek başarılı sonuç alınır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Lastik basınçlarınızı kontrol ettirin.Çok yüksekse etken olur. Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Lastik basınçlarınızı kontrol ettirin.Çok yüksekse etken olur. 175/65 R14 michelin lastiklere şu an 36 hava basıyorum. fakat hava basıncından olduğunu sanmıyorum. zira 30 -31-32 hava varken de aynı sıkıntıları yaşamıştım. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 36 hava yüksek bence imzanızda ki araç için 30-32 arası ideal olması lazım 1 Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 36 hava yüksek bence imzanızda ki araç için 30-32 arası ideal olması lazım araca göre değil de lastiğe göre basılmaz mı hava ?? 4 lastiği de yenilemiştim 2 yıl önce 36 demişti, ayrıca bir kaç benzinliktede gördüm 36 basılacağını, az çok internette araştırmıştım. yolcu varsa 36 yoksa 33 vs vs insan nasıl ayarlayacak , yolcu bir gün oluyor bir gün olmuyor, 2 gün oluyor 3 gün olmuyor . :)bunun bir ortası vardır. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 lastik ebadı uygun değil araç yükselmiş. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 175/65 R14 michelin lastiklere şu an 36 hava basıyorum. fakat hava basıncından olduğunu sanmıyorum. zira 30 -31-32 hava varken de aynı sıkıntıları yaşamıştım.Ben 205-50-17 ebata 32 basıyorum. Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Şöyle bir tablo buldum Ayrıca kapı içinde yada kitapçıkta da yazması lazım. Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Şöyle bir tablo buldum Ayrıca kapı içinde yada kitapçıkta da yazması lazım. bir ara bu sekilde hava basıyordum lastiklerime fakat o dönemde da sıkıntım devam ediyordu.havayı bu sekilde basıp kullanacağım.yine denemekte fayda var. teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts