Fırat İzgi 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Selamlar herkese. Fordclubtr olarak whatsapp grubu var mı? Katılmak isterim. Bazen hemen bilgi almak gerekiyor bunun haricinde yardımlaşma sohbet vs olabilir daha çok kaynaşmak için çok uygun bi şey. Eğer grup var ise bilgilendirirseniz çok sevinirim Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 WhatsApp gurubumuz yoktur. Tüm bilgi ihtiyaçları, yardım talepleri ve arzları, sohbet ve kaynaşma için forumu kullanabilirsiniz. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 dönem dönem yeni üyelerce bu istek gündeme geliyor forum iyidir 5 Yorum bağlantısı
Fırat İzgi 29 Ağustos 2016 Yazar Paylaş 29 Ağustos 2016 Tabi ki doğru bilgi paylaşımını forumda yapıp diğer üyeleri de bilgilendirmek daha güzel. Teşekkürler bilgilendirme için. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 bu soruyu foruma ilk geldiğimde bende sormuştum şimdi ise gerek olmadığını düşünüyorum hiç gerek yok Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Yönetimce kullanılan bir grubumuz var ama bu grubu bile olabildiğince az kullanmaya gayret gösteriyoruz, keza bilgi forumda daha kalıcı oluyor,paylaştıkça daha faydalı oluyor. Genellikle gün içerisinde sorularınıza cevap almış olursunuz, Forumumuz bu anlamda epey hızlıdır. 7 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Yönetimce kullanılan bir grubumuz var Benden ayrı bi grup daha ha? bittiniz olm siz 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Benden ayrı bi grup daha ha? bittiniz olm siz Sensiz grup mu olur abim,Kambersiz düğün gibi ne o öyle? Tüm gruplar sana feda. Hemen alın King abimi gruba, daatacak bak demedi demeyin.. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Sensiz grup mu olur abim,Kambersiz düğün gibi ne o öyle? Tüm gruplar sana feda. Hemen alın King abimi gruba, daatacak bak demedi demeyin.. Dur gelmeden Servet Abi hakkında yazdıklarını sileyim ben... 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Benden ayrı bi grup daha ha? bittiniz olm siz 3 gün duruyon 4. gün telefonu düşürüyon abi. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 3 gün duruyon 4. gün telefonu düşürüyon abi.İyi insandın severdik seni Tahir... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Dur gelmeden Servet Abi hakkında yazdıklarını sileyim ben... Print screen almış birileri olabilir 3 gün duruyon 4. gün telefonu düşürüyon abi. e kaşındın şimdi İyi insandın severdik seni Tahir... Evini işini biliyorum, kaçabilir ama avuç içi kadar ilde saklanamaz 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 29 Ağustos 2016 Paylaş 29 Ağustos 2016 Print screen almış birileri olabilir e kaşındın şimdi Evini işini biliyorum, kaçabilir ama avuç içi kadar ilde saklanamaz Güneşli hava yeter. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts