İçeriğe Yönlendir

Focus 2 Ses Sistemi Hakkında

Aykut Bakır

Recommended Posts

Aykut Bakır

Arkadaşlar merhaba. 2009 Titanium X paket Focus sahibiyim. Aracıma ses sistemi almayı düşünüyorum. Fakat kapıdaki 4 hoparlörü söktürmeden ek olarak arka camın oraya sadece 2 adet güçlü Pioneer veya Kenwood marka hoparlör + Anfi + 1000W Subwoofer düşünüyorum. Sorum şu yüksek seste 4 adet orjinal hoparlörüm ilerde zarar görür mü yani sıkıntı olur mu ? Malum orjinal Focus hoparlörü her tanesi 170 tl civarı maliyeti yüksek yani. Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Ufuk Memiş

Abi bendede 2011 2.5 kasa hb. Var bende senin gibi bisey yaptirmak istiyorum fakat ben sadece 1000w bass ve anfi koymayı düşünüyodum sizin açmış olduğunuz konuyu takip edeceğim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Ben Focus 2 aracımda var olan orjinal kapı hoparlörleri ile uzun süre Pioneer teyp ve koltuk altı subwoofer kullandım. Kapı kolonları hiçbir sorun çıkarmadan sorunsuz çalıştı. Burada yüksek sesten kastınız önemli tabii...

Yorum bağlantısı
Rifat Berber

Etis.ford'da aracınızı sorguladığınızda 8 hoparlörlü paket çıkıyorsa hiç dokunmayın. İyi bir ana üniteyle çok iyi ses alabiliyorsunuz, tecrübeyle sabit.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Ahmet Çıplak

Yapacağın sistemde anladığım kadarıyla ana ünite değişmeyecek haliyle anfi ve hoparlör takviyesi olacak. Bahsettiğin şekilde ben kendi aracımda kullanıyorum. kapı hoparlörlerini anfiye falan sakın bağlatma bu şekilde kalsın. İhtiyacın olan şey line converter, eğer alacağın anfinin Hi input özelliği varsa converter ihtiyacında olmayacak. Düşündüğün şekilde gayet başarılı olacaktır. Örneğin Jameson usa 704 2000 watt hi input özelliği mevcut.

Yorum bağlantısı
Aykut Bakır

Yani anfiyi sadece alacağım hapörlere ve subwoofere bağlamam gerekiyor doğru mu ahmet bey ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...