Emre Şimşek 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 İyi de girişteki kontrolleri havayolu şirketleri yapmıyor ki onların inisiyatifinde olsun. Kaptanın evet uçağa istemediği bir şeyi sokmama hakkı var ama gözüne sokmadıkça kimsenin laptopuna kamerasına karışmaz.. Türkiye'de havalimanlarında güvenliği DHMİ ve Emniyet birlikte yürütüyor ve genellikle DHMİ'ye çalışan özel güvenlik görevlileriyle muhatap olursunuz. Onların da uygulaması her havalimanında farklılık gösterebilir. Sizin yapmanız gereken şey hangi havalimanını kullanacaksanız oranın güvenlik müdürlüğünü arayıp işkillendirmeden kamera, telefon ve tablet gibi cihazları nerede taşınmasına izin verildiğini öğrenmektir. Telefonlar için: http://www.dhmi.gov.tr/havaalanlari.aspx 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Eylül 2016 Yazar Paylaş 5 Eylül 2016 İyi de girişteki kontrolleri havayolu şirketleri yapmıyor ki onların inisiyatifinde olsun. Kaptanın evet uçağa istemediği bir şeyi sokmama hakkı var ama gözüne sokmadıkça kimsenin laptopuna kamerasına karışmaz.. Türkiye'de havalimanlarında güvenliği DHMİ ve Emniyet birlikte yürütüyor ve genellikle DHMİ'ye çalışan özel güvenlik görevlileriyle muhatap olursunuz. Onların da uygulaması her havalimanında farklılık gösterebilir. Sizin yapmanız gereken şey hangi havalimanını kullanacaksanız oranın güvenlik müdürlüğünü arayıp işkillendirmeden kamera, telefon ve tablet gibi cihazları nerede taşınmasına izin verildiğini öğrenmektir. Telefonlar için: http://www.dhmi.gov.tr/havaalanlari.aspx Mantıklı cevap, teşekkürler Emre Dediğim gibi THY 'nı aradım akşam, alabilirler de almayabilirler de dediler. En temizi ilgili hava alanıyla görüşmek 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Arındırılmış salon güvenliğinden polisler sorumludur ve özel güvenlik personeli de polis ne derse onu yapmakla yükümlüdür. Kanun ve yönetmelikler tek olup, uygulama farklılıkları görevli personelin inisiyatif göstermesi ile olmaktadır. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Doğrusu şu: şişenin hacmi 100 ml.' yi geçmeyecek, içindeki 100 ml.' den aşağı olacak şeklinde değil yani fakat yolcu yoğunluğundan dolayı her limanda aynı hassasiyetin gösterilmediği doğrudur... Bu arada arkadaşlarla görüştüm ve pillere yönelik şu an için herhangi bir yazı gelmemiş, havayolu şirketlerine has bir uygulama olabilir. http://www.dhmi.gov.tr/DHMIPage.aspx?PageID=79#.V81MSFuLQdU http://www.dhmi.gov.tr/DHMIPage.aspx?PageID=79#.V81Mq1uLQdU Biliyorum İsa bey 100 ml ve aşağısı sıvı alınıyor. Benim anlatmak istediğim bazı havaalanlarında 500ml sıvı ile geçtiğinizde kimseden ses çıkmazken bazısında ise. bu şişe dibinde cok az var ama 150 ml bunu alamayız diyorlar Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Biliyorum İsa bey 100 ml ve aşağısı sıvı alınıyor. Benim anlatmak istediğim bazı havaalanlarında 500ml sıvı ile geçtiğinizde kimseden ses çıkmazken bazısında ise. bu şişe dibinde cok az var ama 150 ml bunu alamayız diyorlar En çok yolcu şikayetleri sıvı kısıtlamasından geliyor zaten (a) ve (g) maddelerine göz atabilirsiniz. Bize Atatürk ve Sabiha Gökçenden geliyorlar ve oralarda yoğunluktan dolayı olsa gerek çok irdelemiyorlar, sonuçta tabiri caizse kabak bizimkilerin başına patlıyor: onlar bilmiyor, siz çok iyi biliyorsunuz dediğim gibi kanun ve yönetmelik tek Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 En çok yolcu şikayetleri sıvı kısıtlamasından geliyor zaten (a) ve (g) maddelerine göz atabilirsiniz. Bize Atatürk ve Sabiha Gökçenden geliyorlar ve oralarda yoğunluktan dolayı olsa gerek çok irdelemiyorlar, sonuçta tabiri caizse kabak bizimkilerin başına patlıyor: onlar bilmiyor, siz çok iyi biliyorsunuz dediğim gibi kanun ve yönetmelik tek Haftada iki gün iş için seyahat ediyorum artık alıştım pantolonlara kemer takmamak için kilo aldim[emoji12] Yorum bağlantısı
İsa Acar 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 (düzenlendi) Haftada iki gün iş için seyahat ediyorum artık alıştım pantolonlara kemer takmamak için kilo aldim[emoji12] yolunuz denizliye düşecek olursa beklerim, çay kahve ve yemek ikramımız olur... 5 Eylül 2016 tarihinde İsa ACAR tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 yolunuz denizliye düşecek olursa beklerim, çay kahve ve yemek ikramımız olur... İnşallah [emoji5] Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Lityum iyon, lityum polimer pillerin patlayabilme yangın çıkartma riski mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Eylül 2016 Yazar Paylaş 5 Eylül 2016 pilotu dövelim Kokpite girdim de enektarı bulamadım, ah bi bulsam pilotu alt üst edecektim.. 2 Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Temmuzda İtalya' ya gittik hanım ve çocukla dslr foto makinası, telefonlar + 4 adet 500 ml su ile bir problem olmadı, dönüşte yine dslr fotoğraf makinası ve telofonların yanı sıra 3 adet su vardı yanımızda 500 ml lik xray de görevli sıvının yasak olduğunu söyledi bende çocuk devamlı su içmek istiyor sular çocuğumun dedim bir tanesini çöpe attı diğer ikisini bir cihaz var içine koydu su döndü vs ışıklar yandı ok no problem dedi suları verdi. 1 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 5 Eylül 2016 Paylaş 5 Eylül 2016 Değerli şeyleri asla bagaja vermem. Ama bu kural ağır olmuş. Belki de ihbar vs vardır onçindir. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 6 Eylül 2016 Paylaş 6 Eylül 2016 Karşıdan bakıyorsunuz su şişesi fakat etiketinin hizasına bomba gizliyor adamlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Lityum pili delince olanlar. Uçağa alınmaması gayet normalmiş https://www.instagram.com/p/CNMq7kfDrct/?igshid=huphmehfbhqp 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan 2021 Paylaş 19 Nisan 2021 Lityum pili delince olanlar. Uçağa alınmaması gayet normalmiş https://www.instagram.com/p/CNMq7kfDrct/?igshid=huphmehfbhqpUçak düştü pil yüzünden 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Nisan 2021 Yazar Paylaş 20 Nisan 2021 O değilde, konu ne enteresanmış ülke ülke gezmeler falan. Derdimiz neymiş daha 2-3 sene evvel.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 konu gündemden düştü ve kurala bağlandı. Watt sınırlaması geldi. Buna göre kabaca laptoplar kurtarıyor ama kaykaylar kurtarmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Servet Aydın yazdı: Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lityum pili delince olanlar. Uçağa alınmaması gayet normalmiş https://www.instagram.com/p/CNMq7kfDrct/?igshid=huphmehfbhqp Uçak düştü pil yüzünden Uçak kazası raporunda izlemiştim piller nedeni ile kargo uçağı düştü pilotlar malesef vefat etti. https://www.google.com/amp/s/www.hurriyet.com.tr/amp/yazarlar/ugur-cebeci/piller-ucak-mi-dusuruyor-28648996 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Mehmet Göktürk yazdı: konu gündemden düştü ve kurala bağlandı. Watt sınırlaması geldi. Buna göre kabaca laptoplar kurtarıyor ama kaykaylar kurtarmıyor. Mehmet Hocam sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var. Benim arabada torpidoda herzaman el feneri bulunur.İzmir sıcağında güneş altında kalan arabada piller bazen akıyor bende değiştiriyordum.Bataryalardaki patlama ile ilgili belgesel sonrası aklımda soru işaretleri belirdi sizce araçlarda risk ne kadar yangın tehlikesi varmı ? Ben iş hayatımda bataryaların ısıdan etkilendiğine şiştiğine ve kısa devre yaptığına şahit oldum. Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 (düzenlendi) Elektirikli arabalarda bu lityum piller kullanılıyor, güvenli mi, dün haberde izledim, tesla kaza yapınca yanmış, zor söndürmüşler. 20 Nisan 2021 tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Mustafa Yanar yazdı: Elektirikli arabalarda bu lityum piller kullanılıyor, güvenli mi, dün haberde izledim, tesla kaza yapınca yanmış, zor söndürmüşler. Co2 yangın tüpü lazım sanırım. Ben de almayı düşünüyorum da 2kg var. Büyükçene. Fiyat da 250-300₺ 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Lityum piller yanmaya başlayınca sönmez derler. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Ersen Tapan yazdı: Lityum piller yanmaya başlayınca sönmez derler. Bendeki nikel metal. O da sönmez mi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Nisan 2021 Paylaş 20 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bendeki nikel metal. O da sönmez mi Onu @Servet Aydın abiye soralım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts