İçeriğe Yönlendir

Arka Tampon Reflektöre Led Uygulaması

Hasan Karabekiroglu

Recommended Posts

Hasan Karabekiroglu

Ne zamandır aklımdaydı, kendim yapım dedim, internetten sağdan soldan led  bakınırken hazır yapılmışına gözüm ilişti çinden sipariş verdim kargo ücreti felan yok 9 günde elime ulaştı toplam hepsi dahil çifti 40 tl ye geldi....dünde montajını yaptım...

İçinde led olduğu için orjinal reflektörlerden biraz kalın ama dışarıda kalmıyor tam tamponun çıkıntısına sıfır oluyor...

Çin üretimi olduğu için.. içim pek rahat etmedi ve plastiklerin birleşim yerlerine su almaması için ben yeniden bir yapıştırıcı gezdirdim...

PQnlz7.jpg

gX2ORb.jpg

ZYM9Rz.jpg

oE0Olq.jpg

lE3ORp.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Aynısından bende 3 aydır kullanıyorum. Çok başarılı fiyat/performans ürünü.

Yalnız bende makyajlı kasa mondeo var. Onda frene bastığınızda gündüz ledlerini kısıyor. Elektrikçiye bu sıkıntıyı çözdüremedim.  O yüzden parklara bağladım. Parklarla yanar halde. Frene bastığımda aynı yanmaya devam ediyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
(düzenlendi)

3 tane kablo görünüyor sinyal özelliği de mi var acaba?

sinyal özelliği yok... onuda düşündüm ama böyle daha hoş olacağına karar verdim... 3 kablo olmasının sebebi ikili bağlantı yapılabiliyor hem parklara bağlıyorsunuz hemde  fren lamnasına  frene basınca ışık şiddeti artıyor... 

ben sadece frene basınca yansın diye ikisini birleştirip sadece fren lambasına bağladım parklarda yanmıyor...

tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Aynısından bende 3 aydır kullanıyorum. Çok başarılı fiyat/performans ürünü.

Yalnız bende makyajlı kasa mondeo var. Onda frene bastığınızda gündüz ledlerini kısıyor. Elektrikçiye bu sıkıntıyı çözdüremedim.  O yüzden parklara bağladım. Parklarla yanar halde. Frene bastığımda aynı yanmaya devam ediyor.

Parklarla birlikte yanması arkadan gelen için hem yanıltıcı hem de rahatsız edici olacaktır, diye düşünüyorum.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Yorum bağlantısı
Muhammet Kaymaz

Güzel çalışma olmuş hocam elinize sağlık. Bende Nevşehirde görev yapıyorum 50 plakayı görünce dikkatimi çekti :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Parklarla birlikte yanması arkadan gelen için hem yanıltıcı hem de rahatsız edici olacaktır, diye düşünüyorum.

2 kademeli bir ışık söz konusu. Parklara bağlıyken cılız ve kesinlikle rahatsız edici değil. Çinli yaparken bunu da ayarlamış. Frene basınca güçlü yanmasını planlamışlar..

Frene basınca yaydığı ışık kesinlikle rahatsız edici ve göz alıcı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya

güzel olmuş kazasız belasız günlerde insallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek

Bu reflektörler zaten gece araç ışıklarında parlıyor bi de frende güçlü bi yanmada tıpkı sisler gibi göz alıcagını düşünüyorum ama parklarda yanması sorun teşkil etmez

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

:nazar:

Maaşallah. Çok güzel olmuş. İngilizcesi nasıl geçiyor bu ürünün? 

ilgili siteye girip " mondeo bumper led" diye aratınca ilk sıralarda çıkıyor

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Hasan Karabekiroglu

20 doleros diyor, siz nasıl 40 TL ye aldınız, tanıdık mı var?

Dun siz link isteyince benim aldığım satıcının ürününü aradım ama kalmamış bende başka birinin linkini gönderdim... Benim aldigimda fiyat 14 usd idi...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben bu işleme karşı çıkmakla birlikte.. yapılan işi beğendim.. Eline sağlık.. 

Bence reflektör daha önemli.. Park ampulümüz patlayabilir. Aracı ters bir yere bırakmak zorunda kalabiliriz.. Reflektör özelliği bozulmamalı..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Dun siz link isteyince benim aldığım satıcının ürününü aradım ama kalmamış bende başka birinin linkini gönderdim... Benim aldigimda fiyat 14 usd idi...

ben de bakıyordum aynı ürüne 40 tl diyince sevinçten ağlamıştım göz yaşlarım boşunaymış demek ki. :D

Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu

ben de bakıyordum aynı ürüne 40 tl diyince sevinçten ağlamıştım göz yaşlarım boşunaymış demek ki. :D

Bende rakamı görünce hemen aldım zaten... tanesi 20 liraya gelir dedim... baktım...kendim yapım desem yine aynı parayı harcayacam yapılmışı var alalım takalım diye düşündüm...

Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Bizim burada gördüm dün. Leon'a takmış biri. Dörtlü gibi yanıyordu.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...