Cengiz Yılmaz 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Zaten evde sıkılıyordum, mesajı okuyunca inip komple parçayı söküp eve getirdim. Benim tırnaktan önce kapağı tutan ayak kırılmıştı. İkisini de dediğiniz yöntemlerle hallettim, oldu gibi, inşallah uzun soluklu olur Süper başarmışsınız. Tebrik ederim. Keske U şeklindeki telin iki ucunu biraz daha uzun kesseydiniz. Bu sayede temeli daha sağlam kaynaşarak sağlamlığı artardı. Yinede kapağı nazik kullandığınız takdirde uzun yıllar sorun yaşamayacağınızı ümit ediyorum. 👍 Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Bu arada parçayı konsoldan sökerken tırnakların zarar vermemek için tırnakların denk geldiği yerlere arasına kredi kartı ve benzer kartlar ile çok daha rahat sökebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Ayrıca kırılan ayağıda paralel toplu iğne telleri ile çepe çevre dairesel olarak kızdıracağınız teller ile kuvvetlendirebilirsiniz. Bir tür plastik ayağın iskeleti olur ve dahada sağlamlaştırmak olursunuz. Sonuçta ayak görünmüyor. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 30 Nisan 2020 Paylaş 30 Nisan 2020 Cengiz Yılmaz yazdı: Ayrıca kırılan ayağıda paralel toplu iğne telleri ile çepe çevre dairesel olarak kızdıracağınız teller ile kuvvetlendirebilirsiniz. Bir tür plastik ayağın iskeleti olur ve dahada sağlamlaştırmış olursunuz. Sonuçta ayak görünmüyor. Saygılarımla Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 1 Mayıs 2020 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2020 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Zaten evde sıkılıyordum, mesajı okuyunca inip komple parçayı söküp eve getirdim. Benim tırnaktan önce kapağı tutan ayak kırılmıştı. İkisini de dediğiniz yöntemlerle hallettim, oldu gibi, inşallah uzun soluklu olur Ben bir süre kapak üzerindeki değil de gövdedeki kilit mekanizması ile de uğraştım. Hanı L şeklindeki parçanın içine girdiği yuva kısmı. Orda da yaylı bir mekanizma var ve çok uğraşmaktan orası da zarar görmüştü. Onla da bir süre uğraştım. Bu kapaf cidden focus 2 lerde kronik ve bence gereksiz. Bunun dulunda araç gayet güzel ve rahat. İç hacmi şimdiki focus 3 den daha genişti. Genişliğini özlemiyor değilim. Yorum bağlantısı
Cengiz Yılmaz 1 Mayıs 2020 Paylaş 1 Mayıs 2020 (düzenlendi) Öner Kurukuz yazdı: Ben bir süre kapak üzerindeki değil de gövdedeki kilit mekanizması ile de uğraştım. Hanı L şeklindeki parçanın içine girdiği yuva kısmı. Orda da yaylı bir mekanizma var ve çok uğraşmaktan orası da zarar görmüştü. Onla da bir süre uğraştım. Bu kapaf cidden focus 2 lerde kronik ve bence gereksiz. Bunun dulunda araç gayet güzel ve rahat. İç hacmi şimdiki focus 3 den daha genişti. Genişliğini özlemiyor değilim. Merhaba, L şeklinde plastik uzantının girdiği yuva araştırırsanız kolay bulabileceğinizi sanıyorum. Fiyat da ucuzdur sanıyorum. Parçayı söküp Sanayide kopçacılarda bulabilirsiniz veya servisinden oda olmassa çıkmacılardan temin edebilirsiniz ümit ediyorum. En çok L şeklinde plastik parça kırılıyor. 1 Mayıs 2020 tarihinde Cengiz Yılmaz tarafından düzenlendi İ Yorum bağlantısı
Recommended Posts