İçeriğe Yönlendir

Misafirler İçin Yatak Önerisi

Misafir

Recommended Posts

Yatili misafir agirlamaya pek yatagim yok. Evde yer kaplamayacak sadece kullanilacagi zaman cikartilabilecek kullandiginiz bir urun var midir? Tarifim hep şişme yataklara cikiyor ama onlar hakkinda da olumsuz olumlu bir suru yorum var kafam karisti. En guzeli forumdaki tecrube etmislerden bilgi almak dedim.

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Duvara monte yataklara bakabilirsiniz. Ama sanırım biraz tuzlu olur. Eskiden döşekler vardı. Çok severdim onlarda yatmayı. Köye gittiğimizde yatardık.

Yorum bağlantısı

En güzeli köşe takımı. Üç kişilik olanları bile var. Ya da otller de kullanılan katlanır yataklar var. 

http://www.hepsiburada.com/metalia-katlanir-somya-p-HBV000000BIBJ?magaza=Evmanya&wt_gl 

Ya da refakatçi koltuğu tercih edebilirsin.

http://www.damlaofis.com.tr/firat-dinlenme-refakatci-koltugu-pmu2588

Abi tesekkur ederim de misafir komsu ulkenin basbakani falan degil gozunu seveyim 1000 lira nedir :)

En güzeli şişme

Oyle en guzeli sisme deyip kacmak yok abi tavsiye alayim :)

Duvara monte yataklara bakabilirsiniz. Ama sanırım biraz tuzlu olur. Eskiden döşekler vardı. Çok severdim onlarda yatmayı. Köye gittiğimizde yatardık.

Onlar ailemde hala var ama yer sıkıntısı olunca ise yaramiyor

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Abi tesekkur ederim de misafir komsu ulkenin basbakani falan degil gozunu seveyim 1000 lira nedir

Vallaha ben fiyata bakmadım ama 1000 TL ucuz. :p

Yorum bağlantısı
Naim Durmaz

Yaklaşık 3 yıl önce çift kişilik kendinden motorlu şişme yatak almıştık,halen işimizi görüyor.Handikapı şu; ben kedi gibiyim her yerde uyurum derseniz inanulmaz konforlu ama eşim gibi ara ara tetiklenen Vertigo rahatsızlığınız var ise kabus ötesi.

Mobilya mağazalarında satılan tek kişilik açılır kapanır yataklar var ama onlar da bir miktar yer kaplayabiliyor yine de kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

6d0835fceedfd54a5997127b294f461d.jpg

1492189d0104b73a24c2cf91c67189bf.jpg

Bimden 2 adet almıştım, hem rahat,hem de yer kaplamıyor ve ucuz. düşünebilirsiniz.

Kılıfda diktirdim, gayet şık oldu.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Oyle en guzeli sisme deyip kacmak yok abi tavsiye alayim :)

Valla bizde var, misafir geldiğinde şişirip kullanıyoruz. Zaten altı kaymaz plastik üzerine de bir pike serdimi tamamdır. Hemde yer kaplamıyor.

Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Sanırım aynı durumdaydık. Yeni tayin küçük ev . Çözüm yavrulu baza.Maliyet 600 tl. Tavsiye edilir. Şişme işi biraz göreceli. ☺

Yorum bağlantısı

Yaklaşık 3 yıl önce çift kişilik kendinden motorlu şişme yatak almıştık,halen işimizi görüyor.Handikapı şu; ben kedi gibiyim her yerde uyurum derseniz inanulmaz konforlu ama eşim gibi ara ara tetiklenen Vertigo rahatsızlığınız var ise kabus ötesi.

Mobilya mağazalarında satılan tek kişilik açılır kapanır yataklar var ama onlar da bir miktar yer kaplayabiliyor yine de kullanışlı olduğunu düşünüyorum.

Gecmis olsun oncelikle. Misafirlerin durumu ne olur bilemem ancak genel anlamda şişme yataktan memnunsaniz iş gorecektir sanirim. Marka neydi sizin yatagin?

Bimden 2 adet almıştım, hem rahat,hem de yer kaplamıyor ve ucuz. düşünebilirsiniz. Kılıfda diktirdim, gayet şık oldu.

Evet abi. Biraz da yarin a101 e gelecek olanlarin brosurunde bu yatagi gordugum icin konuyu acmak aklima geldi. Yarin ayni fiyattan a101 de anlayacagin. Bir tane alsam yetmez iki tane alsam koymaya yer olur mu bilemedim.

Valla bizde var, misafir geldiğinde şişirip kullanıyoruz. Zaten altı kaymaz plastik üzerine de bir pike serdimi tamamdır. Hemde yer kaplamıyor.

Gocme, sirt bel agrisi gibi durumlar oluyor mu abi?

Sanırım aynı durumdaydık. Yeni tayin küçük ev . Çözüm yavrulu baza.Maliyet 600 tl. Tavsiye edilir. Şişme işi biraz göreceli. ☺

Abi kiza genc odasi alirken bunlardan almayi planliyorum ama haricinde buna yerim yok maalesef.

http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/intex-66702-cift-kisilik-elektirikli-sisme-yatak-236239233 şu ürünü daha önceden kullanıyordum ve bazen kendimde kullanıyordum. gayet memnundum. Bulgaristan'da ki akrabalarım çok beğendi ve benden almak istediler bende kıramadım verdim. Sende bir gözatabilirsin.

Sisme yatakta en cok karsilastigim marka. Memnun olan da cok sikayet eden de. Sanirim sisme yatak alacagim ve yuksek ihtimal bu marka olacak.

Tesekkurler herkese.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Evim 1+1 misafire kal desem kalmaya yuzu olmuyor [emoji3]

Kayinpeder misafir istemediginden 1+1 aldi diyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga Erdem

Intex 3 katlı yatakta Doğu da öğretmen ken bi sene yattım.Misafire alacaksaniz hiç sıkıntısız olur annem zorla elimden aldı.Yer kaplamaz ve mumkunse 3 veya 4 katlı alın soğuk sıcak etkilenmez.Sürekli kullanımda deforme olur ana ayda 1 2 kere ile 5 6 sene kullanırsınız.

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Refakatçi koltuğu olarak aratırsanız yatak olabilen güzel koltuklar var. Biz çocuk odasina aldik. Oldukça rahat.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...