Ali Uymaz 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 Markafoni den 10 tane gömlek aldim 4 unu yollayip barkodlama hatasi deyip 6 sini iptal ettiler ayni ürünleri tekrar satisa cikacagi soylendi bayramda satisa cikti yalniz iki katı fiyatla tekrar sipariş geçtim sizce ne yapabilirim eski fiyattan alma gibi hakkim var midir ? Ne onerirsiniz ? Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 Siparişler iptal edildiği zaman keşke ısrarla ürünleri isteseydiniz... Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 16 Eylül 2016 Yazar Paylaş 16 Eylül 2016 Siparişler iptal edildiği zaman keşke ısrarla ürünleri isteseydiniz... aynen dediğiniz gibi yaptim israrla saf temiz dusundum iki tanesini en azından istiyorum diye 25 ağustosta n itibaren arıyorum 3 kere falan kayit oluşturdum ama nafile donus yok Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 Hepsiburada'da satış rakamı 750TL gözüken ürünü sepete eklediğpimde 850TL oluyordu. Screenshot'lar alarak kayıtlar oluşturdum, telefonlar açtım, nafile. Sepet fiyatı geçerlidir deyip kestirip attılar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 16 Eylül 2016 Yazar Paylaş 16 Eylül 2016 Tüketici hakem heyeti çözüm olabilir mi acaba yasal haklarimkz var midir Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 Etik bir hareket olmamış ama bence yapılacak fazla birşey yok. Şikayetvar.com'a bir başlık açın, dikkate alırlarsa size ürünleri tekrar eski fiyattan satışa çıkaramayacak olsalar bile, belki aradaki farkı kapatabilecek bir hediye çeki / kodu verirler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 100'tllik ürünü hata ile 10 tl yazınca alırken sıkıntı yapmıyor isek, yükselirken'de yapmamak gerek. Eğer gömlek rakamı şu an olması gereken seviyede ise 2 Yorum bağlantısı
Baran Ekici 16 Eylül 2016 Paylaş 16 Eylül 2016 20 gün önce 2 adet sweatshirt siparişi verdim spor ürünleri satan 2 ayrı siteden. 2 farklı satıcı da (ki bunlar çok büyük esnaflar) sudan sebeplerle iptal etti. Birinden daha iade alabilmiş değilim. Bu aralar böyle işler mi türedi yoksa bana mı denk geldi bilemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 16 Eylül 2016 Yazar Paylaş 16 Eylül 2016 Etik bir hareket olmamış ama bence yapılacak fazla birşey yok. Şikayetvar.com'a bir başlık açın, dikkate alırlarsa size ürünleri tekrar eski fiyattan satışa çıkaramayacak olsalar bile, belki aradaki farkı kapatabilecek bir hediye çeki / kodu verirler. Hediye ceki olayina girmeye calistilar benimde aklimda şikayetvar.com da Teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 16 Eylül 2016 Yazar Paylaş 16 Eylül 2016 100'tllik ürünü hata ile 10 tl yazınca alırken sıkıntı yapmıyor isek, yükselirken'de yapmamak gerek. Eğer gömlek rakamı şu an olması gereken seviyede ise Gecenlerde migros 50 tllik money yuklemis hemen aradim bana yanlis para yuklenmis iptal edin diye onlarda daha once katildigim bir kampanyadan dolayı yukledik kullanabilirsiniz dediler aveada 4 g internet kotam var 8 gb gözükuyor hemen aveayi aradim bakin fazla internet yuklemissiniz haberiniz olsun biz arada yapariz boyle rahat rahat kullanim dediler yani abi anlatmak istedigim lehime de olsa haksizliga isyan ediyorum. Marketlerdeki raf etiketi - kasa uyuşmazlığı internete de sirayet etti demek. Toptan alışveriş yaptığım bir site var. İkinci üründen sonra %20 indirim kampanyası var. Böylece sepete daha çok ürün eklemeye yönlendiriyor. Birşey farkettim. Mesela 3 ürün alınca sepet indirimi otomatik uyguluyor fakat 4 ürün alınca dördüncü ürüne indirim uygulamıyor. Artık hata mı desem yoksa uyanıklık mı desem bilmiyorum ama siparişleri üçer üçer veriyorum. Bu aralar sanırım böyle 20 gün önce 2 adet sweatshirt siparişi verdim spor ürünleri satan 2 ayrı siteden. 2 farklı satıcı da (ki bunlar çok büyük esnaflar) sudan sebeplerle iptal etti. Birinden daha iade alabilmiş değilim. Bu aralar böyle işler mi türedi yoksa bana mı denk geldi bilemiyorum. Abi bende anlamadim takim elbiseyi bile internet ten aliyodum ilk defa boyle birsey le karsilastim Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 16 Eylül 2016 Yazar Paylaş 16 Eylül 2016 Asil canimi sıkan yaklaşık 20 ağustostan beri oyaliyorlar tekrar satisa cikacagini kendileri soylediler cikinca bilgi verin alayim diyede soyledim birde ogunku alışveriş yaptigim kredi kartini alışverişe kapatmislar farkli bir kartla alisveris yaptim Yorum bağlantısı
Recommended Posts