İçeriğe Yönlendir

Ka - Uzaktan Kumanda Ve Bagaj Açma

Emre Filiz

Recommended Posts

Emre Filiz

Merhaba arkadaşlar 98 Ka aracıma anahtar üzerinden kapı ve bagaj açma yaptırmak istiyorum. Yaptıran varsa maliyet, usta önerisini beklerim.

İyi günler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bagaj kilidi sökülüyor universal elektrikli kilit motoru alınıp el mahareti ile taklılıyor. sonrası kablo çekme ve uzaktan kumanda modülüne bağlama işlemi. Aksesuar alarm takılı olmalı ve o alrmda bagaja ayrı çıkış tuşu olmalı tabii. Ben içerden butona bağladım. Avm girişlerinde açmak için

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Halil Dündar2

bende hem kapılar hemde bagaj için uzaktan kumanda düşünüyorum. ka'larda merkezi kilit var ve bunu uzaktan kumandalı hale getirmek için nasıl parçalara ihtiyaç duyuluyor bilmiyorum. hazır satılan kitler var aslında ama hangisi alınmalı nasıl bağlamalı bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

bende hem kapılar hemde bagaj için uzaktan kumanda düşünüyorum. ka'larda merkezi kilit var ve bunu uzaktan kumandalı hale getirmek için nasıl parçalara ihtiyaç duyuluyor bilmiyorum. hazır satılan kitler var aslında ama hangisi alınmalı nasıl bağlamalı bilmiyorum.

İşi bilmiyorsanız profesyonele teslim etmekte fayda var. Cenmax'a bırakın derim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Ben aracıma yaptırdım gerçi benimki Focus ama mantık aynı. Eğer Çağlar Abinin dediği gibi merkezi kilitte çıkış yoksa mecbur yeni bir merkezi kilit taktırmalısınız. Ben sır bu yüzden değiştirdim. O çıkışı da içerideki bagaj açma tuşunu tetikleyecek şekilde bağlayabilen bir elektrikçi bulmalısınız.  

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

70 liraydı galiba bagaj açma modülü olandan taktırdım uzaktan kumanda

Yorum bağlantısı
Musa Değerli

Arkadaşlar bir röle var kilit açma tuşuna 1 saniyede 2 kez basınca bagaj acıyor linkide http://eticaret.elo.com.tr/ELO-UZAKTAN-KUMANDA-ROLESI-12V,PR-661.htmlröle mevcut sisteme eklenebilir link yasak mı bilmiyorum ama çok güzel röleler var

Oradan alışveriş yaptım çok hızlılar ve ilgililer aynı zamanda.Gecikmeli yanan aydınlatma röleleri filan var 

Yorum bağlantısı
Mert Burak Akıncı

Arkadaşlar bende 1 ay önce 97 model ford ka aldım şuana kadar yaşadığım can sıkıcı sorunlardan bir tanesi avm girişlerinde aracın bagajını açmak bunun için her seferinde aracı stop edip anahtarı görevliye verip tekrar aracı çalıştırmak yerine arka bagajı içeriden açtırmak için bir sistem yaptırmak istiyorum yada uzaktan kumanda sistemi ile komple aracın kilit sistemine düzen vermek istiyorum bunlar için sizde ne kadar masraf yaparım ve düzgün bir işçilik yapabilecek istanbulda usta bulabilir miyim? Teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...