Halil Dundar 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Arkadaslar aracim 2001 ambiente sedan focus krom kapi citasi cam citasi kapi kolu ve arka bagaj citasi yapistirmalarini nereden bulabilirim ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Aksesuarcılarda mevcut ayrıca internet üzerinden de yurt içi ve yurt dışında bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 (düzenlendi) Buradan bulabilirsiniz. http://www.omsaline.com 18 Eylül 2016 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 18 Eylül 2016 Paylaş 18 Eylül 2016 Bence sadece cam çitalarını krom yapın.. Diğer kısımlar görünüşü çok bozar... 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Aralık 2016 Paylaş 2 Aralık 2016 Arkadaşlar benimde soyle bir sıkıntım var Arac Focus HB benim sağ plaka aydınlatma lambasına su giriyor bi yerden ampulü patlatıyor sürekli. Bu sabah baktım yine içine su kaçmış ve gece Ankara'nın soğuğunda donmuş. Sol taraftaki lambaya su gelmiyor hiç hep sağ taraftaki ampule su giriyor. Bu tam olarak nerden giriyordur bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim kaç defa ampul değiştirdim bu yüzden. Birde krom çitanın sökülmesi gerekiyorsa Nasıl sökülür bu parça Yorum bağlantısı
Recommended Posts