İçeriğe Yönlendir

C-Max Tavsiye

Kenan Koç

Recommended Posts

Kenan Koç

Sıfır aldığım 2011 aracımı satıp 2012 veya üstü Benzinli c-max almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz kronik sorun mevcutmu,tüpe uyumu nasıl,alırken neyine dikkat etmeliyim trend modelinde hangi özellikler mevcut.Çok soru sordum affınıza sığınıyorum.Kullanıcı arkadaşlarım deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum saygılarımla.

Yorum bağlantısı

Sıfır aldığım 2011 aracımı satıp 2012 veya üstü Benzinli c-max almayı düşünüyorum.Tavsiye edermisiniz kronik sorun mevcutmu,tüpe uyumu nasıl,alırken neyine dikkat etmeliyim trend modelinde hangi özellikler mevcut.Çok soru sordum affınıza sığınıyorum.Kullanıcı arkadaşlarım deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum saygılarımla.

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

Benim bildiğim ve ford servisindeki ustamın söylediği hiç bir ford tüp e uyumlu değil ; zaten otosan ford yetkili servisleri tüplü araçları servise kabul etmiyorlar , diğer kabul eden servislerde lpg li olduğundan hiç bir parçasına garanti vermiyor

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Benim bildiğim ve ford servisindeki ustamın söylediği hiç bir ford tüp e uyumlu değil ; zaten otosan ford yetkili servisleri tüplü araçları servise kabul etmiyorlar , diğer kabul eden servislerde lpg li olduğundan hiç bir parçasına garanti vermiyor

İyi sallamış, tam yetkili servis ağzı. Forumdan Cemal Bey Ford Kugasını yetkili serviste yaptırdı bakımlarını ve garantisinde bir problem olmadı. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Cmaxi arac olarak gözüm kapalı tavsiye ederim.

11 yıl bindim.

Ancak iki aracım da dizeldi.Benzin ve tüp konusunda bilgim yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kenan Koç

2012 cmax tendlerdemi eko motor titanyumlar eko tüp kiti pahalı.trendlere takılan kitlerin fiyatı nedir

Yorum bağlantısı
İsa Köse

Ben 2012 model 1.6 trend benzinli C-max sahibiyim.

Araç 125 beygir. Motor lpg'ye pek uyumlu değil diye okuduğumdan ben lpg taktırmadım. Gerçi biri kalk gidiyoruz araca lpg taktıracağız dese ayak diremem. :)

Yakıt 20.000 km ortalaması 7,87 l/100km. Geneli şehiriçi. Spritmonitorde kayıtlı isakose diye bakınca bulursunuz.

Aracım herhangi bir sorun çıkarmadı çok şükür. Konforlu, ferah, iyi yol tutan, çok iyi bir araç. Tavsiye ederim. Yakıt biraz fazla işte. Sırf şehiriçi kullanımda 8,76 l/100km.

Ben bazen küçük bir araç alayım diyorum. Bırakın b segmentini (polo, corsa, yaris) c segmentindeki (focus, corolla, jetta) araçların içinde bile daralıyorum, cmaxten vazgeçemiyorum.

Trend donanım bile oldukça doludur. Abs, esp, 6 hava yastığı, otomatik park, hız sabitleyici, yokuş kalkış desteği, lastik basınç uyarı sistemi, bluetooth, sesli komut, usb müzik, 16" alaşım jantlar, vs var.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

2012 cmax tendlerdemi eko motor titanyumlar eko tüp kiti pahalı.trendlere takılan kitlerin fiyatı nedir

Trend ile t,tanyumun motorunda bi fark yokki ? Eko yada bilmem ne diye motor da yok. Duratec 125hp atmosferik motor var. Lpg uyumu yok diyen ustada sallamanın üstünde birşey yapmış :)  Servise de giriyor bakım da yapılıyor. 2012 model Cmax in zaten garantisi bitmiş olucak.Yetkili serviste yiyeceğiniz kazıkları özel serviste adam gibi işini hakkıyla yapan usta bulup yarı fiyatına yaptırabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Kenan Koç

Normal lpg kitimi uygulanıyor bu araçlara.lpg ustama sorduğumda motor kodu istedi benden nedir bu motor kodu bilginiz varmı

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

2014 dizel C-Max kullanıcısıyım arabamdan çok memnunum, alabiliyorsanız dizel alın hem gidiş hemde yakıt olarak tatmin eder. Ama dizeller pahalı derseniz benzinli C-Max e de gönül rahatlığı ile tüp taktırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı

Normal lpg kitimi uygulanıyor bu araçlara.lpg ustama sorduğumda motor kodu istedi benden nedir bu motor kodu bilginiz varmı

Normal sıralı sistem lpg takılıyor. Bildiğiniz focus motoru motor kodu Ford etiste çıkmıyor mu
Yorum bağlantısı
Serkan Erden

c-max kullanıpta kötü diyen duymadım. motoru standart 1,6. focuslarda kullanılan motor, lpg uyumu sorunsuz,özel bir kite ihtiyaç yok. bende ileride focusumu satıp c-max alma niyetindeyim. rampalarda biraz bayılma dışında sorun yaşamazsınız. zaten tüm atmosferik motorlarda aynı durum söz konusu. alın ve keyifle binin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kenan Koç
(düzenlendi)

c-max kullanıpta kötü diyen duymadım. motoru standart 1,6. focuslarda kullanılan motor, lpg uyumu sorunsuz,özel bir kite ihtiyaç yok. bende ileride focusumu satıp c-max alma niyetindeyim. rampalarda biraz bayılma dışında sorun yaşamazsınız. zaten tüm atmosferik motorlarda aynı durum söz konusu. alın ve keyifle binin.

.2012 ve 2013 lerde debriyaj baskı balata sıkıntısı kronik deniyor doğrumudur tarihinde Kenan Koç tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

.2012 ve 2013 lerde debriyaj baskı balata sıkıntısı kronik deniyor doğrumudur

Bunları diyenlerin size satmayı düşündükleri başka bir araç mı var acaba? :unsure2:

Yorum bağlantısı
Serkan Erden

ilk kez duydum. fordların vites geçişlerini hep beğenmişimdir. söyleyen hangi bilgi ile söyledi acaba?

Yorum bağlantısı
İsa Köse

Bende öyle bir durum yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Eko diye bahsedilen ve ustaların lpg uyumsuz dediği ecoboost motor... ecoboost da trend olmadığı için hatlar karışmış. Arkadaş trendler atmosferik ,titaniumlar ecoboost sanıyor galiba...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Kenan bey ülkemize c max 3motor seçeneğiyle sunuldu 2012 de...

1. atmosferik 1.6 125 ps benzinli (sıralı sistem her lpg uyumlu)

2.Ecoboost 1.6 turbolu 180 ps benzinli ( lpg için özel kit gerekiyor. Takılıyor ama pahalı)

3. Dizel 1.6 115 ps

Trend ve titanium donanım paketleri... ecoboostun trendi yok,1.6 125 ps benzinlinin de titaniumu yok. 2012 lerde sony ses sistemi bazılarında yok.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...