İçeriğe Yönlendir

300 Bin Km'de Mondeo Mk4 Alıyorum.expertiz Yaptırdım Yardım

Eren Saraç
Çözüme git Eren Saraç tarafından,

Recommended Posts

Eren Saraç

almalı mıyım peki? 400 bin km'de satarken sorun yaşamaz mıyım.Kafayı yemek üzereyim.Son çare linea alıp geçeyim diyorum fakat aynı paraya bu aracı da kaçırmak istemiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eksperde verilen "motor performansı % bilmem kaç" bilgilerine hiç bir zaman inanmıyorum. Ancak bir "Ford" ustası motoru dinlediyse, turbo ve enjektörlerden ses gelmiyor, zincir ve subaplar gerektiği kadar sesliyse, bence sorun olmadan alınabilir.

Bu arada dip not: İlanda lastikler %90 yazılmış ama pert çıkmışlar. Ya başka şeyler de böyle ise?

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu arada dip not: İlanda lastikler %90 yazılmış ama pert çıkmışlar. Ya başka şeyler de böyle ise?

Resimlerdeki lastikler iyi durumda... Muhtemelen galeride söktüler lastikleri.. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ee, hani cakallardan degildi?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eren Saraç

Ee, hani cakallardan degildi?

hocam araç 1.5 senedir bunlardaymış o ara eskimiş olabilirler mi ? Bilemiyorum tabii

Yorum bağlantısı
Fırat Önal
(düzenlendi)

Bu araç tanıdığım bir arkadaşımda olsa alırdım. Ama galeride olduğu için almam. Sanırım 32 gibi bir rakama alacaksınız. Galeri kâr etmeden satmayacak. Galeriye satan kişi 30 a falan satmış ki size o rakama veriyor. Mk4 mondeo trend de olsa yüksek km de olsa o fiyata imkansız. Sigortacinizdan detaylı sorgulayın. 2012 ye kadar neler olduğunu servisten gördünüz . Ya goremedikleriniz? Arızası tespit edilen sorunlardan cok korkmayin. Turbosu bitik olsun. Max. 2000 e halledersiniz. Ama bazı sorunlar vardır ki 10 liralik. Yanliz size 5000 liralik parça değiştirir.

Kısaca bu araç kelepir olsa bu zamana kadar kalmaz, hatta bizlere hiç yedirmezler.

tarihinde Fırat ÖNAL tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

hocam araç 1.5 senedir bunlardaymış o ara eskimiş olabilirler mi ? Bilemiyorum tabii

Bilemem. Ama 1.5 sene satılmayan aracı da düşünürüm almadan evvel.

Ben olsam bu paraya mk3 bakarım. Galeri bana hiç bir şekilde güven vermedi.

Fırat bey'in dediği gibi, arkadaşımın olsa alırım ama galeri...

Yorum bağlantısı
Ali Gök
(düzenlendi)

yapılan işlemler bakımlar vs servisteyse daha iyi referans olur ki kazaları serviste yapılmış bu iyi bir durum.

alınacak birçok mk3 bu km lerde olacak tahmini çok daha iyi olacağını sanmam

tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

TÜM BAKIMLARI VE MUAYENESİ YENİ YAPILMIŞTIR...LASTİKLERİ % 90 DURUMDADIR...

Sanırım lastiğin %90 ı gitmiş demek istemişler  :D

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Alırken bu kadar düşünmenize sebep oldu.kullanırken sürekli kafanızda bi ses olacak.En ufak bi aksilik moralinizi bozacak.bide satmaya kalktiginizdaki stresi düşünün...bence gerek yok.

Galeriden asla araba almak istemeyen bi adam yorumu bu.

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

fiyatı kırın kıra bildiniz kadar araca sıfır motor yaptırsanız nolur enfazla piyasa fiyatına gelir arkanıza bakmadan yıllarca binersiniz bende .

Bu araç tanıdığım bir arkadaşımda olsa alırdım. Ama galeride olduğu için almam. Sanırım 32 gibi bir rakama alacaksınız. Galeri kâr etmeden satmayacak. Galeriye satan kişi 30 a falan satmış ki size o rakama veriyor. Mk4 mondeo trend de olsa yüksek km de olsa o fiyata imkansız. Sigortacinizdan detaylı sorgulayın. 2012 ye kadar neler olduğunu servisten gördünüz . Ya goremedikleriniz? Arızası tespit edilen sorunlardan cok korkmayin. Turbosu bitik olsun. Max. 2000 e halledersiniz. Ama bazı sorunlar vardır ki 10 liralik. Yanliz size 5000 liralik parça değiştirir.

Kısaca bu araç kelepir olsa bu zamana kadar kalmaz, hatta bizlere hiç yedirmezler.

bunada ayrı destek veriyorum 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Benim aracın kmsi orijinal değil ama emin olun bu arabadanda fazladır. İçinize sindiyse alın.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Bu kuş serisinin halen üretimde olduğu zamanda bir arkadaşımın babasının doğanı vardı.Babası pek araca binmez ama km sini not ederdi,çocuk binmesin diye.Arkadaşımda km telini sökerdi araç km göstermesin diye :)

Benim aracım yaklaşık 400 binde.Geçen sene km saatini sıfırı ile değiştirdik.Bu sene muayeneye soktuk.Muayene yapan arkadaş bu km de sorun var dedi.Eski km si 360 binde şuanki 10 binde :).Saat bozuktu yenisi ile değiştirdik satmak gibi bir niyetimiz yok zaten kayıtlardada kaç km olduğu belli öncesi ve sonrası.İyi tamam dedi o halde ben 10 bin olarak yazıyorum dedi.

Araçda benim aradığım öncelik güvenlik.Benim scorpioda ALLAHA şükür hepsi var.Ben sizin yerinizde olsam o aracı almazdım.Nedeni ise kafada bir sürü soru işareti ile yapılan işten pek hayır gelmez.O araçda hiç bir kusur olmasa bile siz aldıktan sonra bir sorunu çıkar.Ben itinalı kullanılmış bir ford marka aracın suyuna yağına bakılmış olmak kaydı ile 700 bin km rektefiye istemeyeceğine inanıyorum.

Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Araç diri duruyor ama resimleri ne zaman çekilmiş belli değil, aracın galeriden satılık olması, bir mk4 kasa mondeoyu ve 32 bin tl ye kadar düşmesi, aracın uzun süredir satılamaması vb gibi insanda olumsuz düşünceler yaratan bu araç her ne kadar mondeo mk4 kasa olsa da bence alınmaz. Bu aracı alırsınız, günü kurtarmak adına yapılmış parça değişimleri ve bakımları vardır, az kullanırsınız başınıza iş açar. 32 bin her an size 42 bine patlar. Sonra aracı satmak istersiniz elinizde kalır, kimseye derdinizi anlatamazsınız. Dünya bir para zara etmiş olursunuz. Mondeoların parçaları genelde pahalıdır. Bu sebeple başınıza daha vahim sonuçlar da açabilir. Sonuç ne olursa olsun alırım tepe tepe binerim diyorsanız birşey diyemem. Ama aynı durumda ben olsan bu aracı almazdım. Araç dizel 1,5 senedir yol yapmamış yıkanmış silinmiş öyle duruyor. Bence sıkıntılı bir araç. Aynı aracın aynı km lerde fiyatlarını kontrol ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız.  Hiçbir galerici temiz bir dizel MK4 mondeoyu 32 bin tl ye vermez. Tercih sizin.

Yorum bağlantısı
Feriz AY

Eren bey,bence siz aracı gözünüzle görün,almak isterseniz alın.benim komşum 1 günün içerisinde 50binlik Skoda Super b yi 36bine verdi.araç sorunsuz tertemizdi.

Karşınızda bir bardak su var,görüyorsunuz ama,suyun sıcak veya soğuk olduğunu parmağınızla anlarsınız.

Yorum bağlantısı
  • Çözüm
Eren Saraç

Eren bey,bence siz aracı gözünüzle görün,almak isterseniz alın.benim komşum 1 günün içerisinde 50binlik Skoda Super b yi 36bine verdi.araç sorunsuz tertemizdi.

Karşınızda bir bardak su var,görüyorsunuz ama,suyun sıcak veya soğuk olduğunu parmağınızla anlarsınız.

hocam aracı 100 km kadar kullandım arac sıkıntısız görünüyordu gidişi falan beni etkiledi fakat aracı almaktan vazgeçtim.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...