İçeriğe Yönlendir

Araçlarımızın Iç Aydınlatmalarına Detaydaki Ampüllerden Kullansak ?

Volkan Ceneviz

Recommended Posts

Volkan Ceneviz

parklardaki t10 yerine bundan veya buna benzerlerinden tak

pr_02_165_min.jpg?rev=1449061064

iç aydınlatmada t10 varsa bundan tak

10X24-V-Oto-Kamyon-T10-W5W-3020-LED-Ara%

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren
Volkan Ceneviz

konu nedense buraya taşınmış bir saattir konuyu arıyorum madem taşınıyor profillere bildirim gelse de haberimiz olsa keşke.. 

Neyse aracım mıtsubıshı L200 Ancak bu sitede elektrikten anlayanlar var diye buraya yazdım iç ön aydınlatmalar bildiğimiz normal ampül sarı renkte orta da ki gösterdiğim renkte. Yani bunları takacak olsam w değerinde değişme olur herhangi sorun yaşarmıyım. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Bunun tipi nedir bilmiyorum.

http://www.hepsiburada.com/knmaster-8-ledli-t10-beyaz-park-ampulu-smd-led-p-OTKAANKM907mesela tavanda ki ampülleri bunlar ile değişsem bir sorun olur mu sizce.

Bunun tipi W5W. İş görür
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

otm01a118.jpg

C5w diye geçer ancak bunların bir kaç farklı boyu var. Orjinal inin boyunu ölçüp ona göre alın.

Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz

C5w diye geçer ancak bunların bir kaç farklı boyu var. Orjinal inin boyunu ölçüp ona göre alın.

Bunun tipi nedir bilmiyorum.

Bunun tipi W5W. İş görür

mesela w değeri endir araçların içinde ki kullandığı ampüllerden fazla mı az mı taksak tesisatta vs bir problem yaşatırmı 

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

mesela w değeri endir araçların içinde ki kullandığı ampüllerden fazla mı az mı taksak tesisatta vs bir problem yaşatırmı

Bunlar 5w lıktır.

Led alacaksanız zaten aynı watt değeri olmaz. Led ler daha düşük güç tüketirler.

Ancak halojen alırsanız zaten halojen lerin hepsi 5w lıktır.

Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz

Bunlar 5w lıktır.

Led alacaksanız zaten aynı watt değeri olmaz. Led ler daha düşük güç tüketirler.

Ancak halojen alırsanız zaten halojen lerin hepsi 5w lıktır.

yani taktığım zaman eski orjinalinden daha fazla ışık verir daha az mı güç tüketir bir zararı vs. olmaz değil mi 

Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz
Ertan Çabuk
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...