Metin Akbal 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 (düzenlendi) 308 i test ettim arac cok şık guzel ama acaip yol sesi aliyor. Astra K test etmedim ama 1.6 136 hp yi Astra J de test etmistim boyle bir motor yok. Ses ve performans cok iyi ama yakit klasik Opel bir tik yukarda. Focus a yorumum yok kasaya hic isinamadim. Octi cok iyi bir alternatif. Bu calkanti sesi bircok aracta var benim Astra J de de var. A7 with Tapatalk 1 Ekim 2016 tarihinde Metin Akbal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 Calkanti sesi depoda dalgakiran olmamasindan olabilir. Ayrica vag grubu araclarin depolarinda acil durum icin yedek bir hazne var. Pombacilar tabanca attiktan sonra doldurmayi severler ancak vag grubunda son tuktan sonraki doldurulan yakit yedek hazneye gidiyor vevbu da sese neden olabiliyor. Tabi ek olarak alinan bu 5-7lt arasi yakit fabrika degerleri olan kapasite uzerinden km'ye vurunca cok daha ekonomik gibi gozukebiliyor. Depodan calkalama sesi gelenler depoyu biraz daha az doldurup denediklerinde belki bu sesten kurtulurlar. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Erhan Güler 1 Ekim 2016 Yazar Paylaş 1 Ekim 2016 Sayın abilerim, bugün şirinevlerde bulduğum 2015 model 9350 km'de Focus'u görmeye gittim. Araç doğru düzgün kullanılmamış,ekspertize gösterdim ve araç hatasız çıktı. Hatta bayadır da kullanılmadığı için jantlarda alt kısımda örümcek ağları vardı. Fiyat olarak da maksimum bütçem olan 80 bin tl'ye anlaşınca kaporayı verip alım-satımı yapacağımız salı gününü beklemek kaldı. Özellikleri açısından çok beğendim. Zaten 2012 model düz vites focus sahibiydim oradan alışkanım araca. Bagajı da bana gayet yeterli geldi. Allah iyi günlerde kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 1 Ekim 2016 Paylaş 1 Ekim 2016 yeni aracınız hayırlı olur inşallah. satılan leon a bi bakayım dedim fakat imzanızı tıklayınca neden aşağıdaki gibi uyarı çıkıyor anlamadım Bu siteye ulaşılamıyor www.yilmazotokiralama.com ana makinesinin sunucu DNS adresi bulunamadı.DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN 1 Yorum bağlantısı
Erhan Güler 2 Ekim 2016 Yazar Paylaş 2 Ekim 2016 yeni aracınız hayırlı olur inşallah. satılan leon a bi bakayım dedim fakat imzanızı tıklayınca neden aşağıdaki gibi uyarı çıkıyor anlamadım Bu siteye ulaşılamıyor www.yilmazotokiralama.com ana makinesinin sunucu DNS adresi bulunamadı. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN Hocam aracın resminin linkiydi o ve resmi kaldırmışlar o yüzden açılmıyor. satılan aracımın konu linki bu http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/281741-gitti-focus-geldi-leon/ 1 Yorum bağlantısı
Koray Erden 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 yakıtsa 308 bagajsa ford performans astra sorunsuzluk hiç biri... focusun performansı astaradan üstündür performans konusunda astra kadar illet bi arabaya binmedım dayımda vardı. Yorum bağlantısı
Tolga Erdem 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 Hayırlı olsun focusun bu kasası benim çok hoşuma gidiyor araçla ilgili kullanım deneyimlerinizi bekliyoruz Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 focusun performansı astaradan üstündür performans konusunda astra kadar illet bi arabaya binmedım dayımda vardı.136 hp lik astrayi bi deneyin derim... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Son 2 hafta içinde Astra ve 308 i denedim. 308 kesinlikle daha rahat. Bozuk zeminden kaynaklanan sallantı ve darbeleri daha iyi emiyor. Denediğim 2 araçta dizeldi. 308 1.6 motor 1200 kg 120 bg / 300 nm tork, Astra ise 1.6 motor 1289 kg 136 bg / 320 nm tork. Benzin cephesinde ise 308 1.2 motor 130 bg /230 nm tork , Astra ise 1.4 motor 150 bg / 245 tork. İkisi de içeriye gayet makul düzeyde ses alıyordu. Güvenlik anlamında crash testlere baktım pek fark göremedim. Ama Astra da daha fazla hava yastığı alabiliyorsunuz diye hatırlıyorum. 308 de ön konsoldaki her şeye kumanda eden tek ekran iğreti bir tablet gibi durmuş. Bana Astra nın ön konsolu daha güzel geldi. İkisi de tam otomatikti. 308 in şanzımanını japonlar yapıyormuş. Astra nınkini bilmiyorum. Geçişler eğer yarışa gitmiyorsanız bence ikisinde de gayet iyiydi. 308 in bagajı Hb bir araca göre oldukça geniş(Fakat yanılma olmaması açısından yazıyorum bagaj litresini tamir kitine göre veriyorlar. Yedek lastik olursa ikisinde de bagaj hacmi düşüyor). 308 daha ekonomik. Ama benzinli Astra 150 bg. Epeyce güçlü. Astranın opsiyonla satılan ilginç bir led far tasarımı var. 6 tane güçlü Led yakıyor. Önde giden aracın ya da karşıdan gelen aracın kesiti olan bölgede ledleri kapatıyor(Tam anlatamamış olabilirim. Opelin sitesinde ayrıntılı açıklama var). Tanıtan eleman "Aslında sürekli uzunla gidiyorsunuz." dedi. Yeni Astra eskisinden 200 kg a kadar daha hafif olmuş. Hem motor hemde dizayn tamamen farklı. 308 ise bence ön yargıyı hak etmiyor. Denemek gerekli diye düşünüyorum. Şu iğreti tablete benzeyen şey olmasa ben oyumu 308 den yana kullanırdım. Astra iç dizaynını 308 e koysalar bir an bile düşünmezdim. Ha bir de görsellik anlamında Astra daha bir albenili. Yorum bağlantısı
Recommended Posts