İçeriğe Yönlendir

Ford Yeni Connect Hakkında

Emre Öğüt

Recommended Posts

Emre Öğüt

2012 caddy aracım 120bine dayandı geçti bile senede 35bin km civarında yol yapıyorum şu sıralar aracı değiştirip km si ve yaşı daha düşük bir araçmı alsam diye düşünüyorum ve bu tarz hafif ticari araçlarda bir tek Yeni connecti kullanmadım diğerlerinin caddy ile uzaktan yakından alakası Yok maalesef Yen'i connecti bayide incelemiştim çok hoşuma gitmişti ama aracı değiştirsem pişmanlık yaşarmıyım.. sonuçta aracımı satınca sıfır ayarında bir connect alabiliyorum kafamda deli sorular :)

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Yakınım 1 senedir dizel otomatiğini kullanıyor ve çok memnun özellikle yol tutuşundan ve yüksek sürattaki stabilitesinden çok memnun. Arka tekerlerinde makas değilde yay olması çok iyi.

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

dün ford servise uğradım eski kasa connectin yerini yeni kasa connect tutmadı dedi.9 senelik usta artık ne kadar doğru ne kadar yanlış eski kasa connectin baskı balata 500.000kmde değiştini söyledi.

Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş

Yalan soylemis.2006 model, 70bin de ki connecttimin kalkislar da titreme yapmasından dolayı degistirildi.Yeni kasa connect tutmamasinin sebebi fiyatı olabilir mi?

Focusu alırken bir focusu sahibi connecti çok beğendiğini,focusu satıp connecti alacağını söyledi.onun yalancisiyim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

dün ford servise uğradım eski kasa connectin yerini yeni kasa connect tutmadı dedi.9 senelik usta artık ne kadar doğru ne kadar yanlış eski kasa connectin baskı balata 500.000kmde değiştini söyledi.

işkembe çorbası çekti canım bol sarımsaklı

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

abi aracımın sağ sürgülü kapısının oraya oturan kişi bacağının üşüdüğünü söyledi bende dün aracı servise götürdüm.Bana verdikleri yanıt yapacak bişey yok bunlar böyle fitili değiştirelim dedi.Bende tamam o zaman dedim değiştirelim.Benden 250tl para çıkar kurtulurum dedim.Usta geldi garanti veremeyiz değiştirirsek olursa olur olmazsa olmaz dedi.Bende siz fordun servisisiniz dedim siz halledemezseniz başka kimse halledemez dedim.Burası sanayi değil dedim.Adam kapının ayarlarıyla oynadı ondan sonra kapı biraz daha içerde oldu.Eski halinde fitil kapıya az basıyodu şimdi biraz daha basıyo.Ford servisinin girişinde motor yağı fmy ustaya sordum castrol dedi.Yağı görebilir miyim dedim depodan geliyo dediler.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

8b2de91c004ef84b813832b82a45b26b.jpg

Bizde eski connectte var zerre kaliteli bir araç değil ne yalıtım ne konfor ne kalite hissi hiçbirşey yok tamam ticari amaç ama böyle olmaması gerekirdi diye düşünüyorum sorunsuzluğundan dolayı kullanılıyor dükkanda neredeyse kullanmadığım ağır hafif ticari kalmadı..

Yeni connectinde eskisi gibi olması ihtimali beni düşündürüyor fiyatıda uçuk kaçık değil sonuçta

Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren
(düzenlendi)

valla ben bu yeni kasa tutulmadı lafını sadece forddaki adamdan duymadım işyerinde ford connect üzerinde çalışmış 2 abi var onlarda söyledi.Hatta 1.nde 2012 110luk var.Benim şahsi fikrim yeni kasa connectde vereceğim parayı giderim yeni caddy alırım daha iyi connectin standart bakımını sordum listeyi fiyatı 650tl imiş.Eko servis olayı girince hepsi dahil 400tl imiş.Ford artık paraya doymuş çalıştırdığı ustalar bile sağlam işçilik yapamıyo burda işyerinde birinde daha var bayramdan önce bakım yaptırdı motor filtresinden yağ kaçıyordu.Artık nagaptı bende bilmiyom.Müşteri mi gelmiş başka biri mi gelmiş belli değil.

tarihinde Furkan TANRIVEREN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Eskisinin çok tutulmasının nedeni fiyat donanım olarak o rakama alınacak en ideal araçlardan biri olmasıydı. Yeni connect ise rakamı yüksek olduğu için o fiyatlarda 0 veya 2. el araç seçeneği çok olduğu için ticari araç almaktansa binek araç almaya yöneltiyor insanı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...