İsmet Keçik 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Arkadaşlar aracıma ufak tefek şeyler yapıyorum daha öncede mutlaka yapıldı fakat fotoların bazıları silinmiş belki birilerine fikir olur İlk önce bagaj aydınlatmaya iyileştirme; Malum bizim araçlarda bagaj genişliği ile alakasız bir aydınlatma var ben pandizot ayaklarının geçtiği yerlere küçük delikler açtım hem olası iptal durumunda (ki hoşuma gitti kolay kolay iptal etmem) kirli görüntü kalmasın hemde bagaj açıkken direk göze vurmasın eğer pandizon kullanmıyorsanız o ayrı. Park sensörüne gelince tabi ki esnaf arkadaşlar para kazanacak fakat biraz el beceriniz varsa 50 tl lik sensöre 40 - 50 tl daha el emeği vermenin bir anlamı yok, tabi elden gelmiyorsa üstelemenin de mantığı yok [emoji4] . Alacağınız sensörün montaj şeması ve delme ölçüleri kitapçığında zaten var. Kendinize en dış sensör yerlerinden başlayıp ölçü alabilirsiniz burda önemli olan tampon altını iyice kontrol edip yükseklik ölçünüzü ona göre alın mesela bizim araçlarda tampon demiri tampona bazı noktalarda çok yakın bu size delme ve sensör takma sırasında sıkıntı çıkarabilir. Elektriği geri vites kablosundan alıyorsunuz bunu bulmak için 12v kontrol kalemi veya bir toplu iğne ve ucuna 12v bir lamba bağlanmış kablo ilede halledebilirsiniz, toplu iğneyi tek tek kablolara takarak kabloyuda lambasız ucunu şaseye lambanın boştaki ucunuda iğneye dokundurunuz geri viteste iken yanan kablo doğru kablodur. Yada normal kontrol kalemini 12v lamba ile oto kontrol kalemi haline getirin her zaman işe yarar internette anlatım çok bulursunuz. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Elinize sağlık. Güzel işçilik. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Aynı ledlerden benim aracımın bagajında da mevcut,gayet iyi aydınlatıyor. Ellerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Hami Erışık 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Park sensörünü tamponun altındaki siyah renli plastigede montaj yapabilirdiniz.. Ben cmax ıma montaj yaparken internetten baktım,bende alttaki siyah parçaya montaj yaptım..oparçanın arkası tamamen boş montajı çok basit..güle güle kullanın.. 1 Yorum bağlantısı
İsmet Keçik 3 Ekim 2016 Yazar Paylaş 3 Ekim 2016 (düzenlendi) Hami bey aslında ilk önce oraya yapacaktım aslında dediğiniz gibi daha güzel olur sensör açılarına güvenemedim elimde açı aparatıda yok bulamadım mecbur kaldım SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Ekim 2016 tarihinde İsmet Keçik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 ellerinize sağlık güzel olmuş. güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Enes Ayan 3 Ekim 2016 Paylaş 3 Ekim 2016 Hangi marka park sensörü kullandınız acaba ? Yorum bağlantısı
İsmet Keçik 3 Ekim 2016 Yazar Paylaş 3 Ekim 2016 (düzenlendi) İnwells marka kullandım.Sırada far sensörü+ fallow me montajı var SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 3 Ekim 2016 tarihinde İsmet Keçik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts