Hasan Karabekiroglu 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Microsoft a iletilmesi ricasıyla... Dear; Bill Gates Windows 10 için yeni çıkarttığınız neidiü belirsiz güncelleştirme için müteşekkirim... Fakat güncelleştirme sonrası hali hazırda yüklü olan Hp marka laserjet yazıcının bir anda kendini depolama birimi zannetmesini anlamakta zorlanmaktayım... Yeniden kaldırılıp kurulmasına rağmen sistem hala depolama birimi diye ısrar etmektedirler... Aceba benim yazıcımın gizli bir özelliği vardı da haberimiz mi yoktu... Zat-ı şahanelerinizden yardım talep etmekteyim... Sevgiler... HASAN.... 6 Yorum bağlantısı
Kemal Mert 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Bir anda Hababam sınıfındaki Zühtü hoca konuşuyor zannettim (Sayın hocam değil muhterem hocam evladım muhterem hocam) 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Hasan bey, HP'nin sitesinden güncel sürücüyü indirdiniz mi? Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Ekim 2016 Yazar Paylaş 4 Ekim 2016 Hasan bey, HP'nin sitesinden güncel sürücüyü indirdiniz mi? İndirdim Sani deniyorum...ama oda bozuk sanırsam... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 İndirdim Sani deniyorum...ama oda bozuk sanırsam... Neredeyse imkansız bir durum olmakla beraber yazıcı çok eski değilse, mutlaka çözülür. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Son güncellemeyi trolleme amaçlı yayınladılar galiba, benim bilgisayarda coştu geçen akşam. 10 saniyede açılan cihaz 1,5 dk.da açılıyor... Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Ekim 2016 Yazar Paylaş 4 Ekim 2016 (düzenlendi) Neredeyse imkansız bir durum olmakla beraber yazıcı çok eski değilse, mutlaka çözülür. hp nin sitesinden indirilen sürücü tek başına çalıştırılınca yükleme işlemini yapamıyor kırmızı bir yazıyla "hata" diyip kapanıyor... bunu yapmadan önce yine hp nin ilgili ürün sürücüleri sayfasında "HP LaserJet Pro MFP M127/M128 Serisi Ürün Yazılımı Güncelleştirmesi" yükledim... Daha sonra sürücü setup ını yeniden çalıştırdım yükledi bu sefer... bide hp ye mektup yazıp sonucu çok mübah olduğunu ileteyim... 4 Ekim 2016 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 güncelleme yaptıkça şirketteki it ciyi öldüresim geliyor bazen ... Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 burdan indirebilirsiniz: https://www.pardus.org.tr/anasayfa 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Microsoft a iletilmesi ricasıyla... Dear; Bill Gates Windows 10 için yeni çıkarttığınız neidiü belirsiz güncelleştirme için müteşekkirim... Fakat güncelleştirme sonrası hali hazırda yüklü olan Hp marka laserjet yazıcının bir anda kendini depolama birimi zannetmesini anlamakta zorlanmaktayım... Yeniden kaldırılıp kurulmasına rağmen sistem hala depolama birimi diye ısrar etmektedirler... Aceba benim yazıcımın gizli bir özelliği vardı da haberimiz mi yoktu... Zat-ı şahanelerinizden yardım talep etmekteyim... Sevgiler... HASAN.... Bu konudan çıkardığım, Forumun Microsoft ile direkt temasta olduğudur. Emmimiz acaba microsoftta ne kadar pay sahibidir? Komşuda pişerse bize de düşer mi? Kafamda çok çılgın sorular.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Microsoft bizi takip ediyor. Hasan boşa yazmadı bunu. Eminim yakında düzeltirler 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Forumdan mı yardım talep ediyorsunuz yoksa foruma üye olduğunu düşündüğünüz Bill Gates'ten mi? 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Ekim 2016 Yazar Paylaş 4 Ekim 2016 (düzenlendi) Microsoft bizi takip ediyor. Hasan boşa yazmadı bunu. Eminim yakında düzeltirler Tabi demi... Durum şuna benziyor.... Diğer sosyal paylaşım sitelerine nerdeyse nefes aldığının bile resmini çek koy an be an nerde ne yaptığını anlat ondan sonra "Şekerim bu hesaplar CIA tarafından takip ediliyormuş" de Takibe gerek yok ki sen koyuyorsun zaten ne yaptığını Forumdan mı yardım talep ediyorsunuz yoksa foruma üye olduğunu düşündüğünüz Bill Gates'ten mi? Adab-ı Muaşeret kuralları gereğince forumdaki herkesin bilgisinden yararlanmak isterim tabi.. Bill abi de üye olabilir tabi... sakıncası yok... hatta gerekli koşulları sağlarsa Kulüp Üyesi bile olabilir sıkıntı yok yani... 4 Ekim 2016 tarihinde Hasan Karabekiroglu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Microsoft a iletilmesi ricasıyla... Dear; Bill Gates Windows 10 için yeni çıkarttığınız neidiü belirsiz güncelleştirme için müteşekkirim... Fakat güncelleştirme sonrası hali hazırda yüklü olan Hp marka laserjet yazıcının bir anda kendini depolama birimi zannetmesini anlamakta zorlanmaktayım... Yeniden kaldırılıp kurulmasına rağmen sistem hala depolama birimi diye ısrar etmektedirler... Aceba benim yazıcımın gizli bir özelliği vardı da haberimiz mi yoktu... Zat-ı şahanelerinizden yardım talep etmekteyim... Sevgiler... HASAN.... aygıt yöneticisinden tüm usb aygıtlarını kaldırmayı deneyin. Sonra usbyi tekrar takın, düzelebilir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Bill abi de üye olabilir tabi... sakıncası yok... hatta gerekli koşulları sağlarsa Kulüp Üyesi bile olabilir sıkıntı yok yani... Büyük toplantı katılımı şart. Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 4 Ekim 2016 Yazar Paylaş 4 Ekim 2016 aygıt yöneticisinden tüm usb aygıtlarını kaldırmayı deneyin. Sonra usbyi tekrar takın, düzelebilir Durumu çözdüm sıkıntı yok ... Ben sadece biraz ironi olsun diye yazdım buraya... Sıkıntı işletim sisteminin usb den ulaştığı cihazın bilgilerini tam okuyamamasından kaynaklanıyordu... sen doğru sürücüyü göstersen bile sistem yok bu olmaz bununla çalışmaz demesindendi... bu hatayı da şu anda şirketin en gelişmiş işletim sisteminin güya güncelliyoruz ayaklarıyla yapılan değişikliklerden sonra vermesi biraz beni uğraştırdı o kadar ... Büyük toplantı katılımı şart. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Sorunun çözüldüğüne sevindim geçmiş olsun [emoji4] Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Yazıcıyı çöpe atalım diyecektim... Çözüm bulunmuş. Ama çöpü düşünelim olmalı bill'i atalım 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 güncelleme yaptıkça şirketteki it ciyi öldüresim geliyor bazen ...Bizim günahımiz ne? Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 ilginçtir, win 10 da bluetooth da çalışmıyor. driveri güncelledim olmadı, kaldırıp tekrar yükledim gene olmadı. komple format attım gene olmadı. acaba sorun sadece bende mi dedim. biraz araştırınca farklı marka laptoplarda ve arkadaşlarda aynı sorundan muzderip kullanıcılar olduğunu gördüm. baktım olmuyor, bakmamaya karar verdim. [emoji4] Yorum bağlantısı
Ali Gök 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Bizim günahımiz ne? günahınız şu işin önemli saatinde lazım olan sorunsuz çalışan bilgisayarı veya programı özellikle elleme şuan sorun olursa işler karışır 2 saat sonra yap diye 3 defa uyarıp mail atıp 20 dakikalık bir toplantı arasında saçma bir güncelleme ile çalışmaz hala getirdiğinizde çıldırıyorum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 günahınız şu işin önemli saatinde lazım olan sorunsuz çalışan bilgisayarı veya programı özellikle elleme şuan sorun olursa işler karışır 2 saat sonra yap diye 3 defa uyarıp mail atıp 20 dakikalık bir toplantı arasında saçma bir güncelleme ile çalışmaz hala getirdiğinizde çıldırıyorum Biz yapmiyoruz ki sistem yapiyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 "Her canlı ölümü tadacaktır" bkz: softwarelifecycle Yorum bağlantısı
Recommended Posts