Ahmet Unuvar 4 Ekim 2016 Paylaş 4 Ekim 2016 Çok meraklı olmam sebebiyle vites körüğünü sökerken altındaki tırnakları kırdım vites atarken körükle birlikte vites atıyorum. İnternet'te de bulamadım orjinal vites körüğü ve topuzunu nerden bulabilirim Konya içinde. Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Forlarda durum nasıl bilmiyorum,ben opele orjinal vites körüğünü 135-tl aldım 125-tl yede topuzdaki krom levhayı alabildim.Topuzuda almak istedim 275-tl dediler.Çok pahalı. Yan sanayi almayın orjinalini alın zamanla yıpranma v.s aynı paraya denk geliyor. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 (düzenlendi) Çerçeve Focuslar ile aynı değil mi ? 5 Ekim 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 7 Kasım 2016 Paylaş 7 Kasım 2016 Kenarlarına soğuk silikon sıkıp bir süre sabitlersen tutabilir. Yorum bağlantısı
Ahmet Unuvar 13 Kasım 2016 Yazar Paylaş 13 Kasım 2016 Abi o aklıma geldi ama derisi yırtıldı bir kısmı döküldü vitesin başında yandaki silikonumsu şeyler yırtıldı derisi döküldü. Uzun lafın kısası vites körüğü pert. Yorum bağlantısı
Hasen Kara 14 Kasım 2016 Paylaş 14 Kasım 2016 Abi o aklıma geldi ama derisi yırtıldı bir kısmı döküldü vitesin başında yandaki silikonumsu şeyler yırtıldı derisi döküldü. Uzun lafın kısası vites körüğü pert. Eğer yıpranma sadece derideyse, benzer bir deri parçası bulun. Orjinalini açıp yni deri üzerine koyup aynı ölçülerde kesin. Sonrası dikşi kabiliyetinize kalmış. Kendizin yaparsanız daha çok seversiniz. Yada mahallenizdeki terzide aynı şekilde dikecektir. maliyeti 15-20 lirayı geçmez. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 14 Kasım 2016 Paylaş 14 Kasım 2016 Çok meraklı olmam sebebiyle vites körüğünü sökerken altındaki tırnakları kırdım vites atarken körükle birlikte vites atıyorum. İnternet'te de bulamadım orjinal vites körüğü ve topuzunu nerden bulabilirim Konya içinde. Herhangi bir deri terzisi rahatlıkla yapar bunu. 20 lira ya yaptırmıştım ben burda.körüğü terziye bırakın halleder o... Yorum bağlantısı
Recommended Posts