Hasan Vedat Kulak 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 İyi akşamlar arkadaşlar Aracım 2011 ford focus .2,3,4 viteslerde gaza bastığımda devir göstergesi birden fırlıyor. Araç bağırmaya başlıyor ama hızlanmıyor. Belli bir süre geçtikten sonra(yaklaşık 0-20 saniye arası) normale dönüyor. Ayrıca debriyajdan ayağımı çekerken sürtme sesine benzer bir ses geliyor.İş yoğunluğundan dolayı servise gidemedim en erken cumartesi gidebilirim. Acaba sorun neden kaynaklanıyor olabilir. Sizlerden fikir almak istedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 debriyaj yolda bırakacak vaziyete gelmiş... 2 Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 5 Ekim 2016 Yazar Paylaş 5 Ekim 2016 debriyaj yolda bırakacak vaziyete gelmiş... Hafta sonuna kadar idare edermi acaba. sorun yaaklaşık 2 hafta önce başladı. Yorum bağlantısı
Ozan Toraman 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Debriyaj kaciriyor.baskı balata değişecek.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Hafta sonuna kadar idare edermi acaba. sorun yaaklaşık 2 hafta önce başladı. 1 mt de gider biter 100 km de... yoldan gelenin lifte giremediği bile olmuştur Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 5 Ekim 2016 Yazar Paylaş 5 Ekim 2016 1 mt de gider biter 100 km de... yoldan gelenin lifte giremediği bile olmuştur Anladım o zaman aracı yola çıkarmayayım servise gidene kadar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 sinyali vermiş temkinli olunursa iyi olur. sökülünce volanta da bakılacak menevişlenmiş olaiblir yüzeyi Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 5 Ekim 2016 Yazar Paylaş 5 Ekim 2016 sinyali vermiş temkinli olunursa iyi olur. sökülünce volanta da bakılacak menevişlenmiş olaiblir yüzeyi En önemli soru tahminen ne kadar masraf çıkar. Ona göre hazırlıklı olalım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 yed par rakamları değişiyor her ay bişi diyemem ona. volant da yanmışsa o da baskı balatdan pahalı ancak Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 araç kaç binde daha önce volant değiştimi Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 5 Ekim 2016 Yazar Paylaş 5 Ekim 2016 araç kaç binde daha önce volant değiştimi Araç 85 binde . 80 binde iken Nisan ayında satın aldım.Değişip değişmediği bilmiyorum. Oto rapordan ayrıntılı expertiz yaptırdım fakat böyle bir bilgide vermediler. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 Araç 85 binde . 80 binde iken Nisan ayında satın aldım.Değişip değişmediği bilmiyorum. Oto rapordan ayrıntılı expertiz yaptırdım fakat böyle bir bilgide vermediler. imkan varsa volantıda değiştirin bozulmadıysa bile oda yakın zamanda bozulur. hem aynı işçiliği yeniden verirsiniz ayrıca bozulan volant yeni baskıyada zarar verir. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çıplak 5 Ekim 2016 Paylaş 5 Ekim 2016 En önemli soru tahminen ne kadar masraf çıkar. Ona göre hazırlıklı olalım. Baskı balataların fiyatları benzinli ve dizelde değişiyor. Bilyasız olarak sadece baskı balata fiyatı 250 ile 400 arasında, Debriyaj bilyası 150-200 arası, Volant 800 civarı. Bu fiyatlar internet üzerinden baktığım fiyatlar.Yetkili serviste 8 yıl önce focus 1 aracın baskı balata değişimini işçilik dahil 400 e yapmışlardı bilya hariç. Geçmiş olsun umarım volant ile alakalı bir sorun yoktur. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Araç 85 binde . 80 binde iken Nisan ayında satın aldım.Değişip değişmediği bilmiyorum. Oto rapordan ayrıntılı expertiz yaptırdım fakat böyle bir bilgide vermediler. Baskı gitmiş orası kesin. Aracınız dizel ise eğer volant da yandıysa Cağlar abinin dediği gibi 1200-1300 bulur. Ama aracınız benzinli ise Volanta bişi olmaz dizel gibi hareketli değil. 550-700 gibi rakamlara bitebilir. Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 6 Ekim 2016 Yazar Paylaş 6 Ekim 2016 Baskı gitmiş orası kesin. Aracınız dizel ise eğer volant da yandıysa Cağlar abinin dediği gibi 1200-1300 bulur. Ama aracınız benzinli ise Volanta bişi olmaz dizel gibi hareketli değil. 550-700 gibi rakamlara bitebilir. benzin /lpg Yorum bağlantısı
Misafir 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 benzin /lpg Volant da büyük ihtimalle sıkıntı çıkmaz. Ortalama yazmış oldugum fiyatlara biter. Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 6 Ekim 2016 Yazar Paylaş 6 Ekim 2016 Aracı öğleden sonra özel ford servisine bıraktım. Aksam 19 :30 gibi alırsın dedi. 550 TL ye anlaştık. Baskı balata değişecek.bilya değişmeyecek . Birde yağ konulacakmış. Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 bilya değişmemei hata.. volantta renk değişlim varsa torna yapılmaz ise hata. işçilik boşa gider. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 6 Ekim 2016 Yazar Paylaş 6 Ekim 2016 Aracı teslim aldım eski halinden eser yok. yeni hali daha güzel debriyaj daha altta kavrıyor. alışana kadar bikaç kez stop ettirdim yolda. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Pedalda yumuşaklık oldumu Ben ilk değiştiğimde kracak gibi basıodum pedala Yorum bağlantısı
Hasan Vedat Kulak 7 Ekim 2016 Yazar Paylaş 7 Ekim 2016 Pedalda yumuşaklık oldumu Ben ilk değiştiğimde kracak gibi basıodum pedala Çok yumusak oldu. Ayağımın ucuyla hafif dokunmak yetiyor artık. ilk yarım saat alışamadım pedala hızlı basıp bırakmaktan dur kalk dur kalk gittim eve Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 (düzenlendi) Bende değistirsem olacak ama bir sefer devir dengesizliği yapıyor aylarca sıkıntı çıkarmıyor anlamadım gitti Dizel de olunca gittiği yere kadar gitsin diyorum 7 Ekim 2016 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts