Kadir Pulat 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Evin ilk aracı Fiesta 2013 model 100000 km geçildi sıfır sorun.... HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Bende 1 haftadır fiesta kullanıyorum. Bana epey sessiz geldi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Kadir Bey, tapatalk imzanızı kapatmanız gerekiyor.. Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 8 Ekim 2016 Yazar Paylaş 8 Ekim 2016 Kadir Bey ben Fabia diyorum, daha dolu bir arac. İbiza oldukca dar bir arac, bagaj hacmini de gordum, beni sasirtan tek sey, stepneyi, bayagi bir asagi yerlestirmisler bagaja derinlik kazandirmislar ama yine de ic hacim dar. Pazartesi günü konuşacağım 50 bine bırakırlarsa fabia yı alıyorum inşallah :-) Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Pazartesi günü konuşacağım 50 bine bırakırlarsa fabia yı alıyorum inşallah :-) Hayırlı olsun, test sürüşü yapın, ama aldığınız için pişman olmazsınız 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Pazartesi günü konuşacağım 50 bine bırakırlarsa fabia yı alıyorum inşallah :-) Harika secim:) 50.000 rahat inerler, siz daha da zorlayin, cunku yil sonu geliyor, satis hedefleri var vs, zaten iskontoya gittiler bircok modelde, ve size tavsiyem; diger bayilerden fiyat alin, tum Turkiye. Eger daha ucuz bulursaniz, bayi adi vermeden bu fiyata teklif eden var diyebilirsiniz, mecbur iniyorlar o fiyata, ben oyle yaptim. Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 8 Ekim 2016 Yazar Paylaş 8 Ekim 2016 Hayırlı olsun, test sürüşü yapın, ama aldığınız için pişman olmazsınız Araç elinde olmadığını başka bayiden getireceklerini söylediler yakın illere incelemeye ve test sürüşü yapmaya gideceğim Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Araç elinde olmadığını başka bayiden getireceklerini söylediler yakın illere incelemeye ve test sürüşü yapmaya gideceğim Test araci yok mu demek ellerinde [emoji849] Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Araç elinde olmadığını başka bayiden getireceklerini söylediler yakın illere incelemeye ve test sürüşü yapmaya gideceğim Renk olarak ne düşünüyorsunuz Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 8 Ekim 2016 Yazar Paylaş 8 Ekim 2016 Harika secim:) 50.000 rahat inerler, siz daha da zorlayin, cunku yil sonu geliyor, satis hedefleri var vs, zaten iskontoya gittiler bircok modelde, ve size tavsiyem; diger bayilerden fiyat alin, tum Turkiye. Eger daha ucuz bulursaniz, bayi adi vermeden bu fiyata teklif eden var diyebilirsiniz, mecbur iniyorlar o fiyata, ben oyle yaptim. Zaten kendi sordu hemen başka fiyat aldınızmı diye :-) ptesi birkaç bayiden fiyat alıp en kısa zamanda incelemeye gideceğim Test araci yok mu demek ellerinde [emoji849] Yokmuş :-( ama illaki başka bayide bulurum 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Zaten kendi sordu hemen başka fiyat aldınızmı diye :-) ptesi birkaç bayiden fiyat alıp en kısa zamanda incelemeye gideceğim Aklin yolu:) Bana proformayi gonderdi, ben onaylamadan diger bayilerinden fiyat aldim, bu fiyata hazir arac var neden sizden alayim dedim, sonra konusa konusa indirdim o fiyatin da altina. Hediye de isteyin mutlaka. Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 8 Ekim 2016 Yazar Paylaş 8 Ekim 2016 Renk olarak ne düşünüyorsunuz Aklımda hep parlament mavisi var ama memuruzya klasik beyaz alırım herhalde :-) 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Zaten kendi sordu hemen başka fiyat aldınızmı diye :-) ptesi birkaç bayiden fiyat alıp en kısa zamanda incelemeye gideceğim Yokmuş :-( ama illaki başka bayide bulurum Evet test surusu kesin yapin, benim konumu okuyabildiyseniz son dakika siparis iptal ettirdim Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 8 Ekim 2016 Yazar Paylaş 8 Ekim 2016 Aklin yolu:) Bana proformayi gonderdi, ben onaylamadan diger bayilerinden fiyat aldim, bu fiyata hazir arac var neden sizden alayim dedim, sonra konusa konusa indirdim o fiyatin da altina. Hediye de isteyin mutlaka. ilk defa sıfır araç alacağım için raconu yeni öğreniyorum :-) ben direk kardeşim 50 binim var veriyosan geliyorum derim :-) 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 ilk defa sıfır araç alacağım için raconu yeni öğreniyorum :-) ben direk kardeşim 50 binim var veriyosan geliyorum derim :-) Kendileri ile iki kere munasebetim oldu, ruhlarini cozdum artik Yapabilecegim birsey olursa DM den yazabilirsiniz, elimden geleni yaparim. Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 8 Ekim 2016 Yazar Paylaş 8 Ekim 2016 Evet test surusu kesin yapin, benim konumu okuyabildiyseniz son dakika siparis iptal ettirdim Konunuzu göremedim ama ne diye aratacağım 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Aklımda hep parlament mavisi var ama memuruzya klasik beyaz alırım herhalde :-) Mavi güzel duruyor ama bizde beyaz aldık kiri en az gosteren diye malum baba bey ayda 1 araba yıkattığı için 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Konunuzu göremedim ama ne diye aratacağım Audi A3'm Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Buda benim fabia konusu detaylı resimler mevcut http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/282392-trakyalı-beyaz-martı-bolca-fabia-içerir/ 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Buda benim fabia konusu detaylı resimler mevcut http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/282392-trakyalı-beyaz-martı-bolca-fabia-içerir/ Link iyi fikir Ben de bu konuyu inceleyeyim. Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 8 Ekim 2016 Yazar Paylaş 8 Ekim 2016 Mavi güzel duruyor ama bizde beyaz aldık kiri en az gosteren diye malum baba bey ayda 1 araba yıkattığı için Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 bende 1.2 style paket i20 var ben çok memnunum donanım çok zengin zaten led far tasarımı süper Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir 8 Ekim 2016 Yazar Paylaş 8 Ekim 2016 iki konuyuda okudum teşekkür ederim bakalım artık hangisi nasip olacak. Yorum bağlantısı
Kadir Pulat 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 Kadir Bey, tapatalk imzanızı kapatmanız gerekiyor..Mehmet bey baktım ama tam olarak imzanın nasıl kapatıldığını bulamadım desem Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 (düzenlendi) Mehmet bey baktım ama tam olarak imzanın nasıl kapatıldığını bulamadım desemİmzanin basinda minik bir mavi tick var, ona tiklarsaniz bos bir yuvarlak olacak. O zaman imzaniz gelmeyecektir. Bunu her mesajda yapmalisiniz.Komple kapatmak isterseniz Tapatalk/Ayarlar/İmza kismindan kapatabilirsiniz. 8 Ekim 2016 tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts