İçeriğe Yönlendir

İbiza Fabia İ20 Fiesta Arasından Seçim

Kadir Özdemir

Recommended Posts

Kadir Pulat

Evin ilk aracı Fiesta 2013 model 100000 km geçildi sıfır sorun....

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün

Bende 1 haftadır fiesta kullanıyorum.

Bana epey sessiz geldi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadir Bey, tapatalk imzanızı kapatmanız gerekiyor.. 

Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir

Kadir Bey ben Fabia diyorum, daha dolu bir arac. İbiza oldukca dar bir arac, bagaj hacmini de gordum, beni sasirtan tek sey, stepneyi, bayagi bir asagi yerlestirmisler bagaja derinlik kazandirmislar ama yine de ic hacim dar.

Pazartesi günü konuşacağım 50 bine bırakırlarsa fabia yı alıyorum inşallah :-)

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Hayırlı olsun, test sürüşü yapın, ama aldığınız için pişman olmazsınız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Harika secim:) 50.000 rahat inerler, siz daha da zorlayin, cunku yil sonu geliyor, satis hedefleri var vs, zaten iskontoya gittiler bircok modelde, ve size tavsiyem; diger bayilerden fiyat alin, tum Turkiye.

Eger daha ucuz bulursaniz, bayi adi vermeden bu fiyata teklif eden var diyebilirsiniz, mecbur iniyorlar o fiyata, ben oyle yaptim.

Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir

Hayırlı olsun, test sürüşü yapın, ama aldığınız için pişman olmazsınız

Araç elinde olmadığını başka bayiden getireceklerini söylediler yakın illere incelemeye ve test sürüşü yapmaya gideceğim

Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Araç elinde olmadığını başka bayiden getireceklerini söylediler yakın illere incelemeye ve test sürüşü yapmaya gideceğim

Test araci yok mu demek ellerinde [emoji849]

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Renk olarak ne düşünüyorsunuz

Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir

Harika secim:) 50.000 rahat inerler, siz daha da zorlayin, cunku yil sonu geliyor, satis hedefleri var vs, zaten iskontoya gittiler bircok modelde, ve size tavsiyem; diger bayilerden fiyat alin, tum Turkiye.

Eger daha ucuz bulursaniz, bayi adi vermeden bu fiyata teklif eden var diyebilirsiniz, mecbur iniyorlar o fiyata, ben oyle yaptim.

Zaten kendi sordu hemen başka fiyat aldınızmı diye :-) ptesi birkaç bayiden fiyat alıp en kısa zamanda incelemeye gideceğim

Test araci yok mu demek ellerinde [emoji849]

Yokmuş :-( ama illaki başka bayide bulurum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Zaten kendi sordu hemen başka fiyat aldınızmı diye :-) ptesi birkaç bayiden fiyat alıp en kısa zamanda incelemeye gideceğim

Aklin yolu:) Bana proformayi gonderdi, ben onaylamadan diger bayilerinden fiyat aldim, bu fiyata hazir arac var neden sizden alayim dedim, sonra konusa konusa indirdim o fiyatin da altina. Hediye de isteyin mutlaka.

Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir

Renk olarak ne düşünüyorsunuz

Aklımda hep parlament mavisi var ama memuruzya klasik beyaz alırım herhalde :-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Yokmuş :-( ama illaki başka bayide bulurum

Evet test surusu kesin yapin, benim konumu okuyabildiyseniz son dakika siparis iptal ettirdim :)

Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir

Aklin yolu:) Bana proformayi gonderdi, ben onaylamadan diger bayilerinden fiyat aldim, bu fiyata hazir arac var neden sizden alayim dedim, sonra konusa konusa indirdim o fiyatin da altina. Hediye de isteyin mutlaka.

ilk defa sıfır araç alacağım için raconu yeni öğreniyorum :-) ben direk kardeşim 50 binim var veriyosan geliyorum derim :-)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

ilk defa sıfır araç alacağım için raconu yeni öğreniyorum :-) ben direk kardeşim 50 binim var veriyosan geliyorum derim :-)

Kendileri ile iki kere munasebetim oldu, ruhlarini cozdum artik :) Yapabilecegim birsey olursa DM den yazabilirsiniz, elimden geleni yaparim.

Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir

Evet test surusu kesin yapin, benim konumu okuyabildiyseniz son dakika siparis iptal ettirdim :)

Konunuzu göremedim ama ne diye aratacağım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Aklımda hep parlament mavisi var ama memuruzya klasik beyaz alırım herhalde :-)

Mavi güzel duruyor ama bizde beyaz aldık kiri en az gosteren diye malum baba bey ayda 1 araba yıkattığı için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir

Mavi güzel duruyor ama bizde beyaz aldık kiri en az gosteren diye malum baba bey ayda 1 araba yıkattığı için

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

bende 1.2 style paket i20 var ben çok memnunum donanım çok zengin zaten led far tasarımı süper

Yorum bağlantısı
Kadir Özdemir

iki konuyuda okudum teşekkür ederim bakalım artık hangisi nasip olacak.

Yorum bağlantısı
Kadir Pulat

Kadir Bey, tapatalk imzanızı kapatmanız gerekiyor..

Mehmet bey baktım ama tam olarak imzanın nasıl kapatıldığını bulamadım desem
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya
(düzenlendi)

Mehmet bey baktım ama tam olarak imzanın nasıl kapatıldığını bulamadım desem

İmzanin basinda minik bir mavi tick var, ona tiklarsaniz bos bir yuvarlak olacak. O zaman imzaniz gelmeyecektir. Bunu her mesajda yapmalisiniz.

Komple kapatmak isterseniz Tapatalk/Ayarlar/İmza kismindan kapatabilirsiniz.

tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...