Fatih Aldemir 8 Ekim 2016 Paylaş 8 Ekim 2016 İşaretli yerden kırıldı. Kırılan parça antenin diğer tarafında tavandaki kısmında kaldı. Uygun aletler ile sökülür mü, yoksa oraya bütünleşik mi? Biraz paslanmış galiba pense ile çıkmadı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Ekim 2016 Paylaş 9 Ekim 2016 Gecmis olsun. Tavan lambasini soktukten sonra iceriden ulasabuliyor olmalisiniz. Vidasini oradan sokup komple degistirirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Özgen Acar 9 Ekim 2016 Paylaş 9 Ekim 2016 komple değişti ordan biliyorum,geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 9 Ekim 2016 Yazar Paylaş 9 Ekim 2016 O zaman bi süre böyle idare edip köpek balığı anten alıp takayım en iyisi. Bir de tavan lambası nasıl sökülüyordu? Sökerken kırmak istemem Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 9 Ekim 2016 Paylaş 9 Ekim 2016 Bir kaportacıdan yardım isteyin, vida sökücü aparatlarla, kaynak yapıp yeniden sökmeye çalışmakla veya farklı bir yöntemle diğer parçayı çıkarabilirler. Eğer alttan ulaşmak kolaysa da komple değişim daha sağlıklı olur. Neticede paslanmış, yenilemiş olursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Arda Kurban 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 İşaretli yerden kırıldı. Kırılan parça antenin diğer tarafında tavandaki kısmında kaldı. Uygun aletler ile sökülür mü, yoksa oraya bütünleşik mi? Biraz paslanmış galiba pense ile çıkmadı. Fatih bey focusu aldığımda da kırıktı iki hafta önce sanayiye gittim yeni anten:20 tl+elektrikçi de 10tl aldı 30tl hallettim uğraşmayın bence derim kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 10 Ekim 2016 Yazar Paylaş 10 Ekim 2016 Teşekkür ederim cevaplar için. Aslında böyle de fena görünmüyor zaten radyo dinlemiyorum. Sanayi tarafına yolum düştüğünde yenisini alırım inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 18 Aralık 2016 Yazar Paylaş 18 Aralık 2016 Kırılan anteni bugün değiştirdim. Kolaymış. 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tatlı 20 Aralık 2016 Paylaş 20 Aralık 2016 Bende aynı problemle 2 ay kadar önce karşılaştım.Sanayiden araca uygun anten alıp kendim söküp yaptım.Tabi bu işlemi yapmadan önce zarar vermemek adına internette video bulup izledim.Böylelikle zarar vermeden değiştirmiştim Yorum bağlantısı
Recommended Posts