İçeriğe Yönlendir

Anten Kırıldı

Fatih Aldemir

Recommended Posts

Fatih Aldemir

0645afa0b3c69c9113e6c440348b925f.jpg78de2a64d2c9bb3281d51838e708519d.jpg

İşaretli yerden kırıldı. Kırılan parça antenin diğer tarafında tavandaki kısmında kaldı. Uygun aletler ile sökülür mü, yoksa oraya bütünleşik mi?

Biraz paslanmış galiba pense ile çıkmadı.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Gecmis olsun. Tavan lambasini soktukten sonra iceriden ulasabuliyor olmalisiniz. Vidasini oradan sokup komple degistirirsiniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

O zaman bi süre böyle idare edip köpek balığı anten alıp takayım en iyisi.

Bir de tavan lambası nasıl sökülüyordu? Sökerken kırmak istemem :)

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Bir kaportacıdan yardım isteyin, vida sökücü aparatlarla, kaynak yapıp yeniden sökmeye çalışmakla veya farklı bir yöntemle diğer parçayı çıkarabilirler.

Eğer alttan ulaşmak kolaysa da komple değişim daha sağlıklı olur. Neticede paslanmış, yenilemiş olursunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Kurban

İşaretli yerden kırıldı. Kırılan parça antenin diğer tarafında tavandaki kısmında kaldı. Uygun aletler ile sökülür mü, yoksa oraya bütünleşik mi?

Biraz paslanmış galiba pense ile çıkmadı.

Fatih bey focusu aldığımda da kırıktı iki hafta önce sanayiye gittim yeni anten:20 tl+elektrikçi de 10tl aldı 30tl hallettim uğraşmayın bence derim kolay gelsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

Teşekkür ederim cevaplar için. Aslında böyle de fena görünmüyor :) zaten radyo dinlemiyorum. Sanayi tarafına yolum düştüğünde yenisini alırım inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mustafa Tatlı

Bende aynı problemle 2 ay kadar önce karşılaştım.Sanayiden araca uygun anten alıp kendim söküp yaptım.Tabi bu işlemi yapmadan önce zarar vermemek adına internette video bulup izledim.Böylelikle zarar vermeden değiştirmiştim :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...