İçeriğe Yönlendir

Yetkili Servis Arıza Tespitine 200 Tl Istedi

Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya

Yetkili ford servisine arıcımda yaşanan bazı mekanik sorunlar ile görüşme yaptım. Sorunları yaptırdığım zaman sorun yok ama yaptırmazsam 200 tl ödemeniz olur dedi var mı böyle bir şey ? 

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Belli bir ücret aliyorlar ama 200tl abartmislar biraz. tam bilmiyorum ama normalde 50tl gibi birsey istiyorlar sanirim

Yorum bağlantısı
Güven Kaya

Geçen ay Çetaş Ford 150tl fiyat vermisti.

yaptırdığımız zaman bunu ödemiyoruz dimi :D 

Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen

Arıza tespit ettirdikten sonra yazılım güncelletiyorum, 30 TL ye iş bitiyor  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güven Kaya

Arıza tespit ettirdikten sonra yazılım güncelletiyorum, 30 TL ye iş bitiyor :)

Arıza çıkmazsa yazılım. Güncelleyin 30 tl.verin diyorsunuz:)
Yorum bağlantısı
Hüseyin Akyol

Kocaeli Gebze de Nazer otomotiv 75 + KDV, Gaziantepli kardeşler 50 + KDV demişti.

Siz nereye sordunuz?

Yorum bağlantısı
Güven Kaya

Kocaeli Gebze de Nazer otomotiv 75 + KDV, Gaziantepli kardeşler 50 + KDV demişti.

Siz nereye sordunuz?

Yalova erdeger
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

servise selam versen 50 lira alıyorlar arıza tespitinede 200 istemişler yuh diyorum..

Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen
(düzenlendi)

Arıza çıkmazsa yazılım. Güncelleyin 30 tl.verin diyorsunuz:)

Arabadaki şikayetler neler bu arada ? Belki yardımımız olur.

tarihinde Volkan Turkmen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Güven Kaya

Arabadaki şikayetler neler bu arada ? Belki yardımımız olur.

Forum da daha önce belirttim araç stop ediyorum ama hala çalışır durumda da sürekli olmuyor ama korkmaya başladım.
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Ben bir kaç kez gittim be ücret almamışlardı.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Forum da daha önce belirttim araç stop ediyorum ama hala çalışır durumda da sürekli olmuyor ama korkmaya başladım.

Far anahtarına müdahale oldu mu ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Ben teyp Şifresini öğrenmek için gittim.100 tl aldılar benden.Bu arada araçta bir uğultu var dedim arkadaşlar baksın ona göre hareket ederiz diye söyledim.akşam iş çıkışı servise uğradım arızanın ne olduğunu bulabildiler mi diye sordum,sol arka porya bilyası dediler.yaptırsam 1000 TL tutarmış.siz en iyisi dışarda yarı fiyatına yaptırın dediler.Bu arıza tespiti nde herhangi bir ücret almadılar.gerçi arıza da porya bilyası değilmiş zaten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Güven Kaya

Far anahtarına müdahale oldu mu ?

Anahtar dan kasıt içerdeki ise hayır hep otomatik kullanıyorum ama aracın on iki fari kazA nedeniyle değişmiş ti
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Anahtar dan kasıt içerdeki ise hayır hep otomatik kullanıyorum ama aracın on iki fari kazA nedeniyle değişmiş ti

Bu arızayı tetikleyen birşey olmalı mesela yıkama sonrası yağmurdan sonra gibi. Far anahtarı arızalanırsa kontağın kapanmasına engel olabiliyor.. Farların soketlerine falan müdahale olmuş mu bir kontrol edin bence..

Yorum bağlantısı
Güven Kaya

Bu arızayı tetikleyen birşey olmalı mesela yıkama sonrası yağmurdan sonra gibi. Far anahtarı arızalanırsa kontağın kapanmasına engel olabiliyor.. Farların soketlerine falan müdahale olmuş mu bir kontrol edin bence..

Bir bakayım tekrar ama korkuyorum da büyük bir şey olur diye
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Bir bakayım tekrar ama korkuyorum da büyük bir şey olur diye

Ne olabilir ki, korkmayın bence. Sürekli yapsa far anahtarını off konumuna alın diyeceğim ama sürekli yapmıyorsa tecrübe etmek gerekiyor.. servise ücrette ödeseniz o an yapmadığı için herşey normal diyebilirler..
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...