Ramazan Taş 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 İyi forumlar, babam için köyde kullanabileceği bir araç bakıyorum, tabi ara sıra kendim de kullanacağım. kalbimden geçen 2002-2007 kasa x trail, ancak türkçe forumlarda yeterli bilgi bulamadım, kullanan bilen varsa bilgi verebilir mi? mesela 2005 te makyaj geçirmiş araç ama kotuk ve teyp dışında fark var mı? 150000-170000 km civarı birkaç ilan belirledim. ilanlarda çoğu lpg li,lpg de subap yakma riskli bir durum mu, otomatik viteste dikkat etmem gereken var mı? aradığımda neleri sormalıyım? şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ramazan Taş 10 Ekim 2016 Yazar Paylaş 10 Ekim 2016 çankırı da kullanılacak ama çok ta hırpalanacak bir durum yok , sadece emekliliğinde dağ tepe dolaşırken rahat etsin istiyorum, Kendisi muhtar ve köy işlerinde çok dolaşıyor, şimdiye kadar logan kullanıyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 ben olsam honda crv ye yoğunlaşırdım. hem ustası hem parça sı bakımından başı ağrımaz 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Taş 10 Ekim 2016 Yazar Paylaş 10 Ekim 2016 birbirinden çok farklı araçlar mı?, yani motor ve şanzıman olarak ortak yönleri var mı yoksa tamamen farklı sisteme mi sahipler. çankırı da ikisi için de sıkıntı yaşama ihtimalimiz var ama gerekirse Ankara 100 km mesafede bize. Aslında akıl duster diyor ancak gönül japon olsun istiyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 birbirinden çok farklı araçlar mı?, yani motor ve şanzıman olarak ortak yönleri var mı yoksa tamamen farklı sisteme mi sahipler. çankırı da ikisi için de sıkıntı yaşama ihtimalimiz var ama gerekirse Ankara 100 km mesafede bize. Aslında akıl duster diyor ancak gönül japon olsun istiyor Yakın bir arkadaşım 2004 model x trail'i 5 sene kadar kullandı. Trabzon lu ve her yaz mutlaka gider. Büyük hiçbir problem yaşadığını hatırlamıyorum. Ama crv de çok cazip bir seçenek. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 Ssang young olurmu ki Kyron çok güzel bir araç. Ama yakıt oransalı oldukça yüksek. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 (düzenlendi) Bence duster bakın 10 Ekim 2016 tarihinde emre öğüt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Taş 10 Ekim 2016 Yazar Paylaş 10 Ekim 2016 3,5 yıldır 2010 model logan mcv kullanıyoruz ,doğru konuşmak gerekirse hiç üzmedi bizi ancak konfor ve güvenlik olarak çok zayıf, kaporta çok zayıf. duster koltuğuna oturunca acaba farklı bir his verecek mi, ekonomik şartları gözardı etmemek lazım ancak aynı fiyata daha güvenli daha konforlu bir araç kullanmak daha cazip geliyor, gerçi dacia nissan aynı ortaklık ama yinede karar veremiyorum Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 Lpg olup 100bin gören xtrail motoru yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 Lpg olup 100bin gören xtrail motoru yok. o tüm otomotivde standart. gül ve diken Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim 2016 Paylaş 10 Ekim 2016 Şahine portif kiti taktık vaktinde. BMW kovalıyordu sahibi Yorum bağlantısı
Efe Özer 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Aynı aracın 2003 modelını 1 yıl kullandık.4x4 ve klitde vardı.Lpg takınca bı ton sorun yasadık servıs bu motorun lpg ıle uyumlu olmadıgını cıddı masraf acabılecegını solemıstı.Cok da dogru demıs lpg varsa xtraılden uzak durun.Lpg harıcınde tek sıkıntı 4 ılerı otomatık olmasıydı uzunyolda fazla hızlanamıyosunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Taş 11 Ekim 2016 Yazar Paylaş 11 Ekim 2016 Hız konusu çok önemli değil, ancak bu araca benzinli binme şansımız da yok. Merak ettiğim crv, rav4, x trail bunların hepsi 2.0 benzinli motor ve otomatik, birbirinden çok mu farklı çalışıyorlar. Sonuçta bu araçların büyük kısmı lpg li kullanılıyor. TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 motorları farklı. ağırlık ve şanzımanla tahrik kayıpları ile benzin tüketimi cüzdan yakar onun için lpg şart Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 3,5 yıldır 2010 model logan mcv kullanıyoruz ,doğru konuşmak gerekirse hiç üzmedi bizi ancak konfor ve güvenlik olarak çok zayıf, kaporta çok zayıf. duster koltuğuna oturunca acaba farklı bir his verecek mi, ekonomik şartları gözardı etmemek lazım ancak aynı fiyata daha güvenli daha konforlu bir araç kullanmak daha cazip geliyor, gerçi dacia nissan aynı ortaklık ama yinede karar veremiyorum güven deniyorsa bence sedan araç alınmalı. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Pikap grubu düşünmez misiniz? Kırsal alanda çok tercih ediliyor. Yorum bağlantısı
Ramazan Taş 11 Ekim 2016 Yazar Paylaş 11 Ekim 2016 2.5 motor vergisi ve yakıtı nasıl acaba bir bilgim yok,bir de bu araçlar genelde şirketlerden çıkıyor çok güvenemiyorum. açıkçası durmadan dağ bayır sürülmeyecek araç o yüzden çok düşünmedim TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 12 Ekim 2016 Paylaş 12 Ekim 2016 pikap ve güvenlik mi dendi? Öyle deme hocam iki senede şirkette 4-5 aracımız düz yol dahil olmak üzere takla attı, şükür kimseye bir şey olmadı... bi dakka bi dakka düz yol pikap ve takla, ben bu güvenlik işini bir daha düşüneyim... 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts