İçeriğe Yönlendir

Arka Kapı Döşeme Problemi

habib özboyacı

Recommended Posts

habib özboyacı

arkadaşlar sol arka kapıda şöyle bir sorun var müzik açınca birazda basslı müzik olunca sanki hoporlör patlakmış gibi ses geliyor elimle bastırınca ses kesiliyor servise gittim bana dünyanın parasını yanitanesi 15 tl den 6 adet klips +50 tl sökme takma parası istediler çözüm ise kesin değil deneyecegiz dediler klipslerden kaynaklanıyor dur diyorlar ama kesin çözeriz demedikleri için miğdem bulandı birde 150 tl cok geldi klipsleri internette arastırdım tanesi 1 tl ye gitti gidiyordan buldum kendim yapmaya karar verdim fakat işin basına gecmeden hem tavsiye hem tecrücesi olan kişilerden öneri bekliyorum.eminimki cok kişede bu sorun olmustur yada deneyin olacaktır teyibin ayarlarından bası fuull yapın sizde deneyin

tavsiye ve önerileriniz için simdiden tesekkür ederim

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

klipsleri yenleyecekseniz korkmadan asılın :D derim nazik davranırsanız sokemessiniz :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Sutay

aynı sorun benim sol arka kapıda 1 haftadır var deli :p olcam.. onun yüzünden baslı müzikten keyif almaz oldum. döşemeyi,orta direğe temas edecek gibi yakın duran üst kısmına elimle bastırınca sesin cızırtısı azalıyor ama içeriden tok ama aynı titreşimde bir ses gelmeye devam ediyor. :i-ih:  kapıları sökmek istemiyorum, bir süre sonra alışkanlık yapıyor; en ufak şeyde söküyorum.. sabır sabır diyip belki kesilir diye kandırmak istiyorum ama kesileceği yok .. :nea:  bu gidişle sökmek yakışcak sanırım  :unsure2:

:fiuw: ah ulen ford; yine mi ses.. yine mi keder  :fiuw:

göğüsün bir yerlerinden ince bir ses.. kol dayamanın oralardan yine ince bir ses.. tornavida elimizde gezcez sanırım  :D

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

aynı problem benim ön sol kapıda vardı servis açtı içeriden köpük gibi bir malzeme ile destek verdi sorun kısmen çözüldü

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Sutay

sorun kısmen çözüldü

kısmen derken; ses azaldı mı? yoksa kesildi mi?

ayrıca işlem garanti dahilinde ücretsiz yapıldı sanırım?

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

boş vurma sesi kesildi,ama hala istediğim gibi değil bu da sanırım aracımın ticari olmasından kaynaklı pek kaliteli kolon kullanmamış olabilirler.

evet ücretsiz yapıldı

Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi

Aracınızda arka kapılarda güneş perdesi varsa onlardan yapar.Çözümü büyük olasılıkla olmaz.Perde tasarımından dolayı sesi açtığınızda titreşimden dolayı ses yapıyor.Perdeler çekili vaziyette ses kesilmesi lazım.

Ancak aracınızda perde yoksa başka gevşek bişeyler olabilir baktırmak lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Aracınızda arka kapılarda güneş perdesi varsa onlardan yapar.Çözümü büyük olasılıkla olmaz.Perde tasarımından dolayı sesi açtığınızda titreşimden dolayı ses yapıyor.Perdeler çekili vaziyette ses kesilmesi lazım.

Ancak aracınızda perde yoksa başka gevşek bişeyler olabilir baktırmak lazım.

Tam yazmaya girdim ki siz yazmışsınız.

+1 diyelim...

Yorum bağlantısı
özkan kasar
(düzenlendi)

Benim focus ta da kapılardan ses geliyordu özellikle sol arka kapıdan artık dayanılmaz olmuştu bana karar verdim sökğlecek yaklaşık olarak 2 saat sürdü ama değdi şimdi en azından ses gelmez oldu tabi 4 tane klips kırılan klips yuvası tamiratı.şu an sıkıntı yok.

tarihinde özkan kasar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Sutay

perde var ve çekili vaziyette de aynı. ama şuan çok sabrımı taşıracak seviyede değil.. bass düşürüldü, eskisinden bir kaç level aşağıda ses seviyesi ile cızırtı tıkırtı yok gibi. ama ses yükselince hafif geliyor ses geliyor yakın olduğu için. normal seviyede takılırız biz de  :biggrin:

Yorum bağlantısı
habib özboyacı

aynı problem benim ön sol kapıda vardı servis açtı içeriden köpük gibi bir malzeme ile destek verdi sorun kısmen çözüldü

garantisi devam ederken vardı bir ses o zaman söktüler otosana yazı yazdılar yalıtım yokmuş yalıtımı ücretsiz yaptılar bu dediğim büyük ihtimalle klipslerden kendi cabalarımla bi söküp bakacam sekmanlar tek kullanımmış gittigidiyor dan sipariş verdim tanesi 1 tl servisde 15 tl deyip 10 tl ye indi beceremezsem servise yaptıracam

bir arkadasımın tavsiyesi üzerine cift taraflı band ile sorunu cözmeye calısacam yada kapıyı sökmeden sıcak silikonla tabi cesaretimi toplayım acabilirsem

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...