İçeriğe Yönlendir

Seat Leon 1.6 Tdi 105 Hp Cr Style Dsg

Sertaç Karginer

Recommended Posts

Volkan Turkmen
(düzenlendi)

tavan hariç komple boyalı, kaput ve çamurluk değişmiş... ben olsam kesinlikle almam.

tarihinde Volkan Turkmen tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

aracın durumunu bakmadan yorum yapmak güç.  çok ufak tıklamalardan çamurluk ve kaput değişmiş çizikten boyanmışta olabilir

yada kafadan patlamış şasede airbaglerde hasar oluşmuş ve kötü ellerde toplanmıştra olabilir

riskli iyi bakmak lazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Fiyati mi cok uygun hu arscin. 2 degisen, nerdeyse komple boyali bir arac almak icin cazip bir teklif olmasi gerekir. On tampon kaput simetrisi cozunurlugu dusuk çözünürlüklü fotografta bile siritiyorsa yanina gidince daha cok falsosu cikar.

Saygilarimla.

tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

dod da böyle araba olurr muymuş ilginç . tampona ekspertiz yapmış bravo... rakam da kelepir değil ki

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya
(düzenlendi)

Sertac Bey ben maalesef guzel yorum yapamayacagim. Km desek, avantaji yok, masallah her yer boyali, nasil bir kaza yapmis bu arac, hasar kaydi nedir merak ettim (var ise de goremedim) degisen parca dersek bunda. Tek avantaji dizel olmasi (benim icin) sirf dizel diye de ben bu araci almam, cevremde de kimseye aldirmam sahsen.

tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim dostlar şükür arkadaşı vazgeçirebildik bende şahsen pek beğenmemiştim aracı :)

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...