Turgay Özçelik 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Esenboğadan balgata ego metro dolmuş vb toplu taşıma ile nasıl gidilir? Şuradan şuraya kadar şuna binilir sonra şuna binilir falan gibi olursa sevinirim. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Havaalanında servisler var merkeze gidip orada balgata gidebilirsiniz Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 (düzenlendi) Belediyenin havalimanı servisi ile kızılay a gelip , güvenparktan balgat dolmuşuna binebilirsiniz. 11 Ekim 2016 tarihinde Erhan Doruk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 (düzenlendi) Havaşı mahkeme kararı ile durdurmuşlar uzun süredir yok 11 Ekim 2016 tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Turgay Özçelik 11 Ekim 2016 Yazar Paylaş 11 Ekim 2016 Havaş şu an çalışmıyor diye duydum. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Havaalanı ndan Astiye belediye otobüsü var. Asti onunden de Balgat dolmuslari gecmektedir ve zaten Balgat astiye cok yakın mesafededir. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 arkadaşlar açıklamış, aştiden belediye otobüsüne bindikten sonra kızılaydada inseniz ulustada inseniz aştidede inseniz dolmuş var. meslek ve mekana bakınca galiba iş görüşmesine geliyorsunuz. Yorum bağlantısı
Ekin Güney 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 (düzenlendi) Esenboğadan balgata ego metro dolmuş vb toplu taşıma ile nasıl gidilir? Şuradan şuraya kadar şuna binilir sonra şuna binilir falan gibi olursa sevinirim. Havaş yok turgay bey belkoair çalışıyor gecen hafta kullandım havaalanından aştiye gidin ordan balgata taksiye binin 15 lira civarı tutar hatta tutmaz bile. Eger vakit sorununuz yok ise belkoair ile kızılaya gidin ordan balgat dolmusuna binebilirsiniz.Belkoair saatlerinde google amcaya belkoair yazınca ulasabilirsiniz.Trafik cekmemek için sabah 10 dan sonra ve aksam 4 ten önce ise işiniz kızıyla istikametinde trafik sorunu yasamazsınız.Sabah erken saatlerde ankarada olacaksanız aşti servisini kullanmanızı tavsiye ederim. 11 Ekim 2016 tarihinde Ekin Güney tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 11 Ekim 2016 Paylaş 11 Ekim 2016 Havaalanından Belko Air bahçeli son duraktan geçiyor ama durağı kaldırdılar diye biliyorum ama eğer bahçelide inemezseniz Kızılaya kadar gidiyor oradan metroya binip istediğiniz yere gidersiniz Belko Air fiyatıda 10 TL idi Kızılaya kadar tamam da Balgata metro yok. En güzeli Kızılay'a gidip balgat dolmuşuna güvenparkın arkasından binmek. Aştiye gidilirse de önünden binilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Turgay Özçelik 11 Ekim 2016 Yazar Paylaş 11 Ekim 2016 Belkonun harita üzerindeki güzergahını inceledim. En mantıklısı yine aştide inip oradan balgata devam etmek gibi görünüyor. Yardımınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts