İçeriğe Yönlendir

Golf 6 Mantıklı Mı

Utku Gömeç

Recommended Posts

Misafir

Golf 6 temiz ve dolu ise alınır. Sonradan özellik eklemek bir seçenek ama bunun içinde öncelikle zaman maliyeti sonra maddi maliyet var. Eski kasa hoşuna giden için iyi bir seçenek. Leon bana göre de guclu alternatif ancak herkes benimle hemfikir olsa golf satilmazdi. Golf'un sadece adına para vermeye razı olanlar var.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Golf 6 temiz ve dolu ise alınır. Sonradan özellik eklemek bir seçenek ama bunun içinde öncelikle zaman maliyeti sonra maddi maliyet var. Eski kasa hoşuna giden için iyi bir seçenek. Leon bana göre de guclu alternatif ancak herkes benimle hemfikir olsa golf satilmazdi. Golf'un sadece adına para vermeye razı olanlar var.

Saygılarımla.

leon, golf e göre çok gürültülü. yada bana öyle geldi bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir

Leon'a hiç binmedim. Golf 6'yı da test edecek zamanım olmadı ancak şirketten bir kişiye alınmasında aracı oldum. Hergün teşekkür ediyor.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Misafir

e tabi ki arada fark olacak denk iki paket leon ve golf arasında 18 bin lira fark var.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Utku Gömeç

Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim en son kararımı verdim ve sıfır golf 7 1.2 tsı confortline + panoramik cam tavanlı aracı aldım.Araç bana 69,750 tl ye gelmiş oldu.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Herkese yorumlarından dolayı teşekkür ederim en son kararımı verdim ve sıfır golf 7 1.2 tsı confortline + panoramik cam tavanlı aracı aldım.Araç bana 69,750 tl ye gelmiş oldu.

Hayirli olsun Utku Bey, cok sevindim, hayallerimin arabasi, muhtesem bir araba, verdiginiz paranin dibine kadar degdigini hissedeceksiniz, ne zaman teslim?

Yorum bağlantısı
Ali Gök

Bu vw ailesi güzel araba yapıyor hakkaten.

Hayırlı uğurlu olsun doğru tercih

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Hayırlı olsun, 7 yi alman iyi olmuş, sonradan haylayn a zaten çevirirsin :)

bekleme süresi saçmalığı yoksa güzel, bekleme varsa ben olsan almam, havaya giren doğuşa zaten gıcığım, sanki bmw satıyor...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuluhan Şıpka

Kazasız kullanmanız dileğiyle...bende mk7 alırken aracı 3 farklı yere fiyat sorduğumda stokta araç bulunuyordu...araçta kronik tek birşey var rölantide az bir hırıltı sesi oluyor... bu da çok zor sessiz bir ortamda ya da ilk çalıştırırken oluyor...

Yorum bağlantısı
Utku Gömeç

hayırlı olsun. 

teşekkürler

hayırlı olsun. bekleme süresi var mı araç hazır mı

yok hemen teslim aldım istediğim renk ve özellikte arac soklarında vardı.

Hayirli olsun Utku Bey, cok sevindim, hayallerimin arabasi, muhtesem bir araba, verdiginiz paranin dibine kadar degdigini hissedeceksiniz, ne zaman teslim?

teşekkürler hemen teslim aldım şansıma ben aldıktan sonra zam geldi araca  :)

Bu vw ailesi güzel araba yapıyor hakkaten.

Hayırlı uğurlu olsun doğru tercih

teşekküler

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın. :nazar:

teşekküler

Hayırlı olsun, 7 yi alman iyi olmuş, sonradan haylayn a zaten çevirirsin :)

bekleme süresi saçmalığı yoksa güzel, bekleme varsa ben olsan almam, havaya giren doğuşa zaten gıcığım, sanki bmw satıyor...

Aynen Ali abi sonradan dizayn edeceğim hidline gibi benim için önemli olan cam tavan ve beyaz olmasıydı oda oldu.Hemen aacı teslim aldım.

Kazasız kullanmanız dileğiyle...bende mk7 alırken aracı 3 farklı yere fiyat sorduğumda stokta araç bulunuyordu...araçta kronik tek birşey var rölantide az bir hırıltı sesi oluyor... bu da çok zor sessiz bir ortamda ya da ilk çalıştırırken oluyor...

bende doğuş avek generals e sordum aynı fiyaı verdiler ama araç sadece avekte  vardı bende ordan aldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Araçta yağmur , far sensörü, kararan dikiz aynası , elektrikli katlanir aynalar varmi ? Arkadasım golf7 allstar aldi ciddi bi rakam ödedi bu özellikler araçta mevcut degil

Yorum bağlantısı
Utku Gömeç

Araçta yağmur , far sensörü, kararan dikiz aynası , elektrikli katlanir aynalar varmi ? Arkadasım golf7 allstar aldi ciddi bi rakam ödedi bu özellikler araçta mevcut degil

saydıklarının hiç biri yok  :)  bunlar olduğu zaman aracın fiyatı bir anda 10,000 tl fark alıyorlar. İstanbul'da ender otomotiv var bu işlemlerin hepsini yapıyor orijinal bozmadan.Mesela yağmur far sensörü servise 2000 tl fark istiyorlar ender elektronikte 750 tl ye takıyorlar.Bende bunları göz önünde bulundurarak all star veya highline paket almadım.İlerleyen zamanlarda param oldukça yaptırmak istedim.

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Ön camda yagmur sensörü yerin varsa (ön hazırlık) takılır, bunların hepsini taktırın far sensörü icin far anahtariniz değişecek ön havalandirma kanalının tam ortasinda sensör yeri var sensör takıldıktan sonra kablolama yapilacak , daha sonra vagcom ile kodlanacak fakat 750 tl den biraz fazla tutar,

Yorum bağlantısı
Utku Gömeç

Ön camda yagmur sensörü yerin varsa (ön hazırlık) takılır, bunların hepsini taktırın far sensörü icin far anahtariniz değişecek ön havalandirma kanalının tam ortasinda sensör yeri var sensör takıldıktan sonra kablolama yapilacak , daha sonra vagcom ile kodlanacak fakat 750 tl den biraz fazla tutar,

araç confortline olduğu için yerleri mevcut 

http://enderelektronik.com.tr/oem-parcalar/volkswagen/golf/golf-7-5q/isik-kiti-817.html 

bu sitede var fiyatları ayrıca 780 tl ye hız sabitleyici ekliyorlar adamların sitesinde orjinalliği bozmuyor diyor ama benim arabanın 4 yıl garantisi var bir sorun çıkar diye yaptırmıyorum garantisi bozulmasını istemiyorum. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...