Uğur Çimen 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 Abi tekrar geçmiş olsun.cillop gibi olmuş maşallah.darısı benim başıma :)18 gün oldu daha bitmedi benim araç. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Ekim 2016 Yazar Paylaş 19 Ekim 2016 tekrardan hayırlı uğurlu olsun artık nazar değmesin diyelim Çok teşekkür ederim.Amin inşallah Bundan sonra kazasız belasız abim. Hayırlısı olsun tekrardan. Amin inşallah kardeşim. Tam kafa kirmalik olay olmus. Nazar degmesin gecmis olsun SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu arada karsi tarafa dava acip deger kaybiyla ilgilinislem yaptirabiliyorsunuz diye biliyorum bi arastirin isterim SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkür ederim.Değer kaybı davası için avukata evraklar ve vakalet verildi Vardır,bunda da bir hayır.Güle güle,sağlıkla kullan. ALLAH razı olsun abi. Abi tekrar geçmiş olsun Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim kardeşim Tekrardan hayırlı olsun, inşallah bu sefer kazasız belasız. Değer kaybı ne biçildi acaba? 10bin vs olmalı diye düşünüyorum sanki, ama bilemedim. ALLAH razı olsun kardeşim.değer kaybı 10 ile 12 arası yazılır dedi bilir kişi 8 veya 9 okey deriz dedi. Sizin nazarlık kocaman olmuş,geçmiş olsun kazasız belasız günler dilerim..... Geçmiş olsun ağabey, kazasız belasız binesin tekrardan. Abi tekrar hayırlı olsun. Allah beterinden korusun. İnşallah kazasız belasız cezasız binersin. ALLAH razı olsun kardeşlerim. Okuyunca kendi aracıma olmuş gibi üzüldüm, büyük geçmiş olsun. Allahtan çocuklarınız araçtayken olmadı. Bu arada arkayıda 3 lemişsiniz maşallah. ALLAH razı olsun Abi.sevindim noktalardan biride oydu abi. Elerinden öperler abisi . 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Ekim 2016 Yazar Paylaş 19 Ekim 2016 Geçmiş olsun. Allah başka kaza bela vermesin. Amin teşekkür ederim. Tekrar geçmiş olsun abi. Allah kaza bela vermesin bundan sonrası için. ALLAH razı olsun kardeşim. Hem hayırlı hem geçmiş olsun abi, bu son talihsizlik olur inşallah tekerine yaş değmesin. ALLAH razı olsun kardeşim.inşallah. Geçmiş olsun. Allah başka kaza bela vermesin... çok teşekkür ederim. Geçmiş olsun. Fiyatı birazdaha uygun alsa hiç düşünülmeden alınacak araç aslında. teşekkür ederim evet fiyat yükse gibi lakin rakibiyle arasına baya fark koynuş.tabi yine diyorum bir 10 kaat aşa olsa kum gibi gider. formül ile hesaplanıyor da ancak yapım aşamasında karşı tarafın trafiğinden alınacak idi ? avukatı anlamadım? Abi hasar masrafı karşı tarafdan alınıyor.Değer kaybı için bireysen baş vura biliyorsun lakin karşı tarafın sigortası ve süreçler işi epeyce uzatıyor bu arada sürekli git gel git gel gına geliyor.alınndan 3 kuruş feda ediyorsun avukata veriyorsun o her işi takip ediyor.ve birde maduriyeti sigorta ödemiyor şahıstan istenecek. Geçmiş olsun, kendi aracıma olmuş gibi üzüldüm. Allah kaza bela vermesin. Amin. çok teşekkür ederim En kötüsü bu olsun, bu son olsun insallah abi Amin kardeşim amin. Geçmiş olsun abi. Allah baska kaza bela vermesin. Hayırlı olsun. LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Çok teşekkür ederim kardeşim amin inşallah. Gördüğün göreceğin en büyük kaza bu olsun allah nazardan korusun. Güle güle bin. ALLAH razı olsun abi.Amin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun Okan abi kazasız belasız... araç hakkındaki yorumlarını bekliyorum:) ALLAH razı olsun kardeşim. İlk izlenimler fena .güçlü motor, harika otomatik ve tork konfor çok iyi olmuş .sürüşte keyf alıyorsun sanki jip gibi bildin kuga sanki Miss Aynen abi gerçekten güzel olmuş araç. Hayırlı olsun abi , kazasız belasız inşallah ALLAH razı olsun kardeşim.amin inşallah. Abi çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın. Çok teşekkür ederim kardeşim.Amin inşallah. Abi tekrar geçmiş olsun.cillop gibi olmuş maşallah.darısı benim başıma :)18 gün oldu daha bitmedi benim araç. Oyy Kardeşim ALLAH razı olsun.İnşallah cillop gibi olur kardeşim mis gibi binersin. 2 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 aklıma geldi aracınızın hava yastıkları bu darbeye rağmen açılmamış,nedir burdaki durum? Yorum bağlantısı
Erol Güven 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 Geçmiş olsun bu tür darbelerde hava yastıkları açılmayacaksa ne zaman açılacak. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 Allah beterinden korusun abi. Sağlıklı ve mutlu günlerde kullan. Yorum bağlantısı
Harun Özden 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 Hayırlı olsun aracınız, güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Ekim 2016 Yazar Paylaş 19 Ekim 2016 Geçmiş olsun bu tür darbelerde hava yastıkları açılmayacaksa ne zaman açılacak. Teşekkür ederim.Emniyet kemeri takılı oldu için darbenin ilerlemesine bağlı olarak açılıyormuş .eksper ,ve bilir kişi açılmaması doru dedi . Kardeşim güzel günlerde kullan inşallah. ALLAH razı olsun gardaşım benim. Allah beterinden korusun abi. Sağlıklı ve mutlu günlerde kullan. Amin kardeşim.çok teşekkür ederim inşallah. Hayırlı olsun aracınız, güzel günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Teşekkür ederim.Aminnn inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 Abi tekrardan geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Allah bir daha en ufak kaza yaşatmasın inşallah. Maşallah kuğu gibi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Ekim 2016 Yazar Paylaş 19 Ekim 2016 Abi tekrardan geçmiş olsun ve hayırlı olsun. Allah bir daha en ufak kaza yaşatmasın inşallah. Maşallah kuğu gibi ALLAH razı olsun kardeşim.cemil cümlemize inşallah Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 (düzenlendi) Tekrar geçmiş olsun Okan, cillop gibi olmuş bin gitsin, bu arada Ankara'ya gelde hamada seni fırça ile bir yıkayalım. 19 Ekim 2016 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Ekim 2016 Yazar Paylaş 19 Ekim 2016 (düzenlendi) Tekrar geçmiş olsun Okan, cillop gibi olmuş bin gitsin, bu arada Ankara'ya gelde hamada seni fırça ile bir yıkayalım. ALLAH razı olsun Abi.Vallaha abi ilkkez bir aracımı araç kredisine bağlayarak aldım yanı bitene kadar bende inşallah .hasar değeri yüksek ola bilir lakin parçaların ispanyadan gelmesi maliyetleri artırdı için okadar çıkmış yoksa arabada bişi yok heleki şu değer kaybı ve maduriyet davasından düşündüm meblaları alırsam çok çok iyi olur.uzun süre bineriz bu araca sanırım çünkü içine sığdık rahat ve geniş ve en önemlisi acayip konforlu olmuş. İnşallah abi bir istanbul birde ankaraya gelmek isterim nasipse sizlerle olmak için. 19 Ekim 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 teşekkür ederim evet fiyat yükse gibi lakin rakibiyle arasına baya fark koynuş.tabi yine diyorum bir 10 kaat aşa olsa kum gibi gider. Rakıplerine göre makul denilebilir ama vergi düzenlemesinden sonra ticari araçların fiyatı artması sonuçunda çıkan fiyat yüksek kalıyor malesef. Eskiden o fiyatlarda o dolulukta binek araç alınmazdi ticari araç almak daha mantıklı gelirdi ama artık bu rakamlarda 1-2 yaşında çok güzel binek araç alınabildiği için ticari araç almanın bir avantajı kalmıyor. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 Rakıplerine göre makul denilebilir ama vergi düzenlemesinden sonra ticari araçların fiyatı artması sonuçunda çıkan fiyat yüksek kalıyor malesef. Eskiden o fiyatlarda o dolulukta binek araç alınmazdi ticari araç almak daha mantıklı gelirdi ama artık bu rakamlarda 1-2 yaşında çok güzel binek araç alınabildiği için ticari araç almanın bir avantajı kalmıyor. Kullanım şartları arka koltukları fotoda görmüşündür.bir çok araçta özellikle bineklerde taksi tarzı sürgülü kapı olmadı süretçe bu konforu ve rahatlı yakalayamazsın emin ol denedim sıfır aracı 7 gün içinde sattırdı bana düşün o kadar. aklıma geldi aracınızın hava yastıkları bu darbeye rağmen açılmamış,nedir burdaki durum? Emniyet kemeri takılı oldu için darbenin ilerlemesine bağlı olarak açılıyormuş .eksper ,ve bilir kişi açılmaması doru dedi . Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Kullanım şartları arka koltukları fotoda görmüşündür.bir çok araçta özellikle bineklerde taksi tarzı sürgülü kapı olmadı süretçe bu konforu ve rahatlı yakalayamazsın emin ol denedim sıfır aracı 7 gün içinde sattırdı bana düşün o kadar. Emniyet kemeri takılı oldu için darbenin ilerlemesine bağlı olarak açılıyormuş .eksper ,ve bilir kişi açılmaması doru dedi . hava yastıklarının açılmaması + bir taraf sizin için sanırım hava yastıkları açılmış olsaydı darbe motora kadar gelirdi,tekrardan geçmiş olsun.... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 hava yastıklarının açılmaması + bir taraf sizin için sanırım hava yastıkları açılmış olsaydı darbe motora kadar gelirdi,tekrardan geçmiş olsun.... Bende zerzenişte bulundum lakin teknoleji öle değilmiş hasara göre tepkiliyormuş Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Kullanım şartları arka koltukları fotoda görmüşündür.bir çok araçta özellikle bineklerde taksi tarzı sürgülü kapı olmadı süretçe bu konforu ve rahatlı yakalayamazsın emin ol denedim sıfır aracı 7 gün içinde sattırdı bana düşün o kadar. Benimde anlatmak istediğim o zaten artık iş için yada ihtiyacını sadece bu araç karşıladığı için alınıyor fiyattından dolayı. 5-10bin tl daha uzun olsa göz kalalı alınabilcek bir araç aslında. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 Tekrardan geçmiş olsun ve hayırlı olsun, bundan sonra inşallah kazasız belasız kullanırsın. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Ekim 2016 Yazar Paylaş 28 Ekim 2016 Taze resim .İlkez yıkandı minik 1 Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 29 Aralık 2016 Paylaş 29 Aralık 2016 değer kaybının yanında 1 aylık araç kirası da alabilirsiniz. Sonuçta sıfır aracının kredisi ödüyorsunuz ve arabanız yok, ihtiyacınızı başka araçla karşılamak durumundasınız. 10 bin + 1500TL 1 aylık araç kirası istenebilir (ikame araç verilmemişse) Yorum bağlantısı
Recommended Posts