Fatih Aldemir 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 Bugün kaloriferi denemek için açtığımda farkettim. Her taraftan sıcak gelirken ayaklara soğuk üflüyordu.. Sorun ne olabilir. Çözümü kolaydır inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 18 Ekim 2016 Paylaş 18 Ekim 2016 kumanda panelinden sadece ayak üfleme kısmını seçince yine gelmiyor mu Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 elle de kontrol ettiniz mi? cünkü bende sabah sogukken actigimda asagidan soguk hava geliyormus gibi hissediyorum ama elimle kontrol ettigimde sicak hava geldigini anliyorum. Sanirim asagidaki soguk havayi ittigi icin öyle bir his yaratiyor 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 19 Ekim 2016 Yazar Paylaş 19 Ekim 2016 Yazdığınız mantıklı, olabilir. Yarın sabah tekrar bi kontrol edeyim. Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 28 Ekim 2016 Yazar Paylaş 28 Ekim 2016 Yazmayı unutmuşum buraya. Evet dediğiniz gibiymiş. Sorun yokmuş. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 27 Kasım 2016 Yazar Paylaş 27 Kasım 2016 Bugün yine aynı sorun oldu. Önceki mesajlarımda yazdığım gibi değilmiş onu anladım. Hava yönlendirme tuşları ile ilgili saçma bi durum var. Mesela bugün araca bindim,motor ısınınca kaloriferi çalıştırdım,yine ayak tarafına soğuk geliyor. Hava yönlendirme tuşlarına bastım;sadece camlara,sadece ortaya,sadece ayaklara vs yönlendirdim havayı. Nasıl oldu anlamadım ama ayaklara sıcak gelmeye başladı. Sonra yönlendirme tuşlarını yine biraz karıştırdım tekrar soğuk gelmeye başladı. Neye göre sıcak geliyor neye göre soğuk geliyor anlamadım. sıcak geldiğinde de yönlendirme sadece ayakta oluyor,soğuk geldiğinde de sadece ayakta oluyor. Bi yerde bişeyler takılı mı kalıyor acaba? Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 28 Kasım 2016 Yazar Paylaş 28 Kasım 2016 Bugün yine aynı sorun oldu. Önceki mesajlarımda yazdığım gibi değilmiş onu anladım. Hava yönlendirme tuşları ile ilgili saçma bi durum var. Mesela bugün araca bindim,motor ısınınca kaloriferi çalıştırdım,yine ayak tarafına soğuk geliyor. Hava yönlendirme tuşlarına bastım;sadece camlara,sadece ortaya,sadece ayaklara vs yönlendirdim havayı. Nasıl oldu anlamadım ama ayaklara sıcak gelmeye başladı. Sonra yönlendirme tuşlarını yine biraz karıştırdım tekrar soğuk gelmeye başladı. Neye göre sıcak geliyor neye göre soğuk geliyor anlamadım. sıcak geldiğinde de yönlendirme sadece ayakta oluyor,soğuk geldiğinde de sadece ayakta oluyor. Bi yerde bişeyler takılı mı kalıyor acaba? Konuyu hatırlatmamda bi mahsur yoktur inşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Sezgin 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 arıza tespit cihazınız var ise arıza kodlarına bir bakın bazen klima hava yönlendirma flap kontrol motorlarında arıza olabiliyor zaman zaman böyle arızalar ortaya çıkabiliyor eğer böyle birşey varsa malzeme değişimi gerekebilir 1 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 29 Kasım 2016 Yazar Paylaş 29 Kasım 2016 Yarın bi kontrol edeyim inşallah. Da gösteriyor mu ki o kısmı. Yorum bağlantısı
Oğuz Varhan 29 Kasım 2016 Paylaş 29 Kasım 2016 Ben birşey söyleyeceğim aracınız yakın zamanda bakıma gitti mi bizim scenic geçen sene bakımında klima filtresini tam oturtmadıkları için yolcu tarafından deli gibi soğuk hava üfleme problemi yalamıştık başka serviste 5 dk sorunu anlayıp yerine oturtmuşlardı bi filtrelere bakın derim yolcu bölümü ayal kısmının o taraflarda olacak ford için bilmiyorum 2 Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 30 Kasım 2016 Yazar Paylaş 30 Kasım 2016 Bunu da yazdım bi kenara Teşekkür ediyorum. Anlamadığım şey; sıcak hava hiç gelmese tamam diyeceğim. Niye soğuk geliyor ki? Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 12 Şubat 2017 Yazar Paylaş 12 Şubat 2017 Veeee sorunun kaynağını buldum. Hiç kimsenin aklına gelmeyecek bir işi başarmışlar.Önceden bir sebepten dolayı işlem gören bölgeyi Kasap bi "usta" sanatını icra ederek akla hiç gelmeyecek bi sorun oluşmasına sebep olmuşSorun anlatılmaz yaşanır.En iyisi fotoğraf eklemek. Kırmızı ile çizdiğim yer kırılmış ve kabie giren hava radyatörü göremeden o kırık bölgeden ayak tarafına geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts