İçeriğe Yönlendir

Anahtar Içerde Kaldı Yardım

Tolga SEYHAN
Çözüme git Ahmet Unuvar tarafından,

Recommended Posts

Tolga SEYHAN

Arkadaşlar iyi akşamlar bugün başıma bir olay geldi. Arabanın anahtarını içerde unutmuşum ve Aracı kitlemisim. Yedek anahtar da yok. Basından böyle bir olay geçiren arkadaş bana yardımcı olsun lütfen. Çilingir felan ne kadar güvenli. Araca çokta zarar vermeden üstesinden nasıl gelebilirim. Araç 2009 model ford focus hb trend x

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

En az zararı çilingir verir.

Sizin cam kırmaktan başka yolunuz yok.

Kelebeği kırmayın. Bulamayabilirsiniz. Yan cam daha ucuz ve daha kolay bulunur.

Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak

Çilingir bulunacak daha önemlisi sağlam pazarlık yapılacak. Kapı eşiğine balon koyup şişirip kapıyı tel girecek kadar kanırtıp o telle kapı kolundan açabiliyorlar yani kilitle oynamadan hallolan bi seçenek var. Zamanında başıma gelmişti. Çok sağlam pazarlık yapmanız gerektiğinden bahsetmiş miydim?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Focus kapısı tel ile açılamaz zarar verir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak

Bükülebilir ancak şeklini koruyacak kadar kalın bir teli kement misali kapı aralığından sokup iç kapı kolundan elle açar gibi açıyorlar abi, teli dıştan kapı kilidine sokarak değil. O manada mı yazmıştın Çağlar Abi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga SEYHAN

Bi arkadas ford servisi uydu dan acıyor gibi bişey söyledi çok mantigima sigmadi ana böyle bişey duyan var mı

Cam fiyatları ile ilgili bilgisi olan var mı peki

Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

2009 model araçta kapılar tofaş kuş serileri gibi kumandasız ya da anahtarsız kilitlenebiliyor mu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kaskonuz varsa ve kasko kapsıyorsa çekici ile servise çektirin. Hemen hallederler :) 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kaskonuz varsa ve kasko kapsıyorsa çekici ile servise çektirin. Hemen hallederler :)

kasko varsa kır camı gir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Hırsızlar zorlansın diye kilit ve kapı çerçeveleri değişti o zamanlardan sonra

Yorum bağlantısı
Misafir

kasko varsa kır camı gir.

Aynen öyle. 

Zamanında kardeşim, getz'in anahtarını kaybetmişti. Bulamadık. 

Aradık çekiciyi, geldi aldı, servise gitti. Ertesi gün kilit sistemleri değişmiş ve yeni anahtarları ile teslim aldık :) Oradan biliyorum, hemen açıyorlar :D 

Yorum bağlantısı
Hasen Kara

Çift kilitleme yapıldıysa, balon ile şişirsede açamaz.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Telle falan bagaj açma düğmesine ulaşabilirseniz bagajı açıp oradan koltuğu yatırıp içeri geçebilirsiniz belki.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sağ veya sol arka kelebek camın dışındaki lastik çerçeveyi kenara doğru açıp çelik teli camın altından geçirerek camı gövdeye yapıştıran silikonu kesin ve camı kırmadan dışarı alın oradan da kapı koluna ulaşıp kapıyı açabilirsiniz, daha sonra cam yeniden yapıştırılır yerine kolay gelsin....

Yorum bağlantısı
Recep Güney

Herhangi bir cam dışarıdan sokuluyorsa cami sokup anahtari alıp açmak mantıklı. .. kasko varsa onu kullanıp yaptirabilirsiniz ama bu işlem tramerde görünüyordu sanırım. .

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tapatalk imzanız açık kalmış sayın Bayur... 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Tapatalk imzanız açık kalmış sayın Bayur...

Kapa kapa bitmio sildim nasıl böyle
Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

Bi arkadas ford servisi uydu dan acıyor gibi bişey söyledi çok mantigima sigmadi ana böyle bişey duyan var mı Cam fiyatları ile ilgili bilgisi olan var mı peki

Ford ve uydu?

Hiç uydu mu? :D

Benan ahtari iceride unutup kapiyi nasil kitlediniz onu cozemedim?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Gök

kır  camı al anahtarı. yalnız mevzuya ayıktırma milleti anahtarın içinde olduğunu anlarsa malum şahıs siz yanından ayrılınca o kırar alır arabayı gider

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kitli araçta bagaj açılırda. Eşyalar alınırken içerde kalıp kapatılırsa belki?.

Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak

Ford ve uydu?

Hiç uydu mu? :D

Benan ahtari iceride unutup kapiyi nasil kitlediniz onu cozemedim?

Kapı açıkken iç kapı açma kolundan kapıyı kilitleyin ve kapıyı dışarıdan kapatın. Ben bunu yanlışlıkla bi de araba çalışırken yapmıştım. :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...