Furkan Özer 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 Aracım titanium x paket olmasına rağmen park sensörleri yok.Kasa ilk çıktığı zamanki araçlardan bir tanesi sanırım ondan ben de araca serviste park sensörü taktırmak isityorum serviste hangi marka takıyorlardır ve de araca takılan park sensörü ekranda görsel olarak da ifade eder mi ayrı ekran mı almak lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Erol Güven 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Servisler cenmax takıyorlar fiyat kazıktır dışarıda yarı fiyatına yaptırırsınız. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Cenmaxın kendi yerlerinde daha uyguna yaptırabilirsiniz,İstanbula gelme şansınız var ise yardımcı olabilirim. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Geçen hafta bu konu ile ilgili yazı var mı diye aradım, bulamadım. Ben de aynı konuyu açmayı düşünüyordum. Aracım 99 model focus. Aracı eşim de kullanacağından, park sensörü ihtiyacı oluştu. Ankara'da bu işi yapacak önerebileceğiniz bir yer var mıdır? Ve tattırma maliyeti ne kadar tutar? Saygılar. Yorum bağlantısı
Furkan Özer 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 Yetkili servisle konuştuğumda işçilik felan hepsi dahil 250 tl dedi bulunduğum bölgede Dr Ecu var oraya da sordum orası da 200 tl dedi şimdi ford özel servise de soracağım Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Aracım titanium x paket olmasına rağmen park sensörleri yok.Kasa ilk çıktığı zamanki araçlardan bir tanesi sanırım ondan ben de araca serviste park sensörü taktırmak isityorum serviste hangi marka takıyorlardır ve de araca takılan park sensörü ekranda görsel olarak da ifade eder mi ayrı ekran mı almak lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Nasıl yok, benim araç 2011 var. titanium x paketlerde olması gerekir diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Yetkili servisle konuştuğumda işçilik felan hepsi dahil 250 tl dedi bulunduğum bölgede Dr Ecu var oraya da sordum orası da 200 tl dedi şimdi ford özel servise de soracağım 250TL iyi fiyat, servise taktirin kafaniz rahat olsun, baska yerde arayip gel git kafaniz huzursuz olmasindansa, arkadasim disari yaptirdi sensorun oldugu yerlerde boyada atmalar basladi, tabiki her disarda yapilanda olacak diye birsey yok, kafa rahatligi, tercih sizin. 2 Yorum bağlantısı
Murat Altay1 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Bence disarda yaptirin ben disarida 100 tl ye taktirdim Sayet boya atarsa plastik astari ve bi spreyle tekrar boyanabilir Yorum bağlantısı
İnan Çınar 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Nasıl yok, benim araç 2011 var. titanium x paketlerde olması gerekir diye biliyorum.Fikret hocam otomatik park paketi içinde park sensörleri. Otomatik park paketi olan trend de var. Park paketsiz titanium x de.... yani tüm motor,yakıt ve donanım seviyeleriyle birlikte alınabiliyor. Bağımsız bir paket... 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 23 Ekim 2016 Paylaş 23 Ekim 2016 Fikret hocam otomatik park paketi içinde park sensörleri. Otomatik park paketi olan trend de var. Park paketsiz titanium x de.... yani tüm motor,yakıt ve donanım seviyeleriyle birlikte alınabiliyor. Bağımsız bir paket... Tamam o zaman ben alırken otomatik park x pakete dahildi, ayırmışlar demek. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Özer 24 Ekim 2016 Yazar Paylaş 24 Ekim 2016 Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler babamla beyin fırtınası yapmamız ve sizin de yorumlarınız sonucu serviste yaptırmaya karar verdik,kullandıkları park sensörlerinin fiyatı internette en ucuz 140-150 tl fark olarak sanırım 100 tl alcaklar,ürünü alıp kendim taktırmaya uğraşssam 50-70 tl gidicek bir de zahmeti cabası ondan dolayı bu kararı aldık herkese teşekkürler Yorum bağlantısı
Furkan Özer 11 Kasım 2016 Yazar Paylaş 11 Kasım 2016 (düzenlendi) Park sensörünü yetkili serviste işçilik dahil 185 tlye taktırdık 11 Kasım 2016 tarihinde Furkan Özer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts