İçeriğe Yönlendir

Yeni Connect Hakkinda

Rahmi Nural

Recommended Posts

Rahmi Nural

Arkadaslar yeni conneckt 1.6 dizel manuel 115 hp × paket dahil sifir arac metalik renk icin 79 bin fiyat aldim.Su ana kadar satilan butun connecktler piyasada cok fazla vardi.Bu aracin onunu corrier in fulu 58 bin tl ile kesti farkindayim..İlerleyen donemde bu almayi dusundugum arac bana tutulmadigi icin cok zarar ettirirmi ? Not : Bu rakama en yakin 1.4 benzinli 125 hp dsg otomatik comfprt orta paket jetta var.82 bin.Ama connekt in × paket donanimli 17 inc jant lisi gozume cok gzl gorunuyor.Lpg takamayacagim tsi motorlu jetta benzinde beni uzer diye tahmin ediyorum.Butun yorumlariniz icin tskler.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

bu aracı alsanız ne bugun ne yarın 79bin liraya kendiniz  satamazsınız sonuçta sıfır araç alıyorsunuz alırken bile satacağınız zamanki kar/zarar mevzusunu düşünüyorsanız 2.el araç alın derim.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya
(düzenlendi)

Mukayese ettiginiz araclar Connect ve Jetta siniflari farkli, bana saglikli mukayese gelmedi ama ikinci elde zarar etmesin diyorsaniz tabiki Jetta. Ayrica Jetta'ya Vialle lpg taktirabilirsiniz, tam uyumlu.

tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Kullanım amacınız nedir aracı geniş bu aileyseniz connect güzel ama o rakamlar çok bana göre açıkçası ikinci ellerine bakılabilir connecttin tek kötü yanı her sene muanesi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

biri elma diğeri domates.. araçtan beklenrtiniz nedir kullanım amacı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rahmi Nural

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.Belirttiginiz gibi cok iki ucta iki araba biliyorum ama o kadar cok marka model inceledimki bu ikisi elegin ustunde kaldi.Simdiki aracim dizel fiesta ve yakiti muazzam tatminkar.5 yilda 90 bin km yapmisim.Tabiki sifir arac alirken zaman icerisindeki deger kaybi kacinilmaz.Anlatmaya calistigim suydu.Yeni connect piyasada ozellille Adana da nerdeyse yok.Trafikte ayda bi tane bazen goruyorum.Buda bazi modellerde yasanan tutulmama olayindan dolayi gercekten cok deger kaybetmesinden duydugum endise.Jetta olayina gelirsek atmosferik motorlar haricinde kalan yeni nesil motorlarin lpg ile uyum saglayacagini dusunmuyorum.Etrafimda bi tane ornegi olsa tamam diyecem ama yok.Kaldiki emin olmamakla beraber garantisi devam etsin yada bitmis olsun vw servisi lpg li araclari servise kabul etmiyor diye biliyorum.Tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Sıfır araçta her türlü zarar edeceksiniz, ticareti ile uğraşmıyorsanız takmayın kafanıza. Alın Connecti keyfinize bakın.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ticari araç, senede bir muayeneye girer, büyük şehirlere geldiğinizde  seçmek istediğiniz güzergahı siz değil, şehrin akome'leri ya da kanunlar belirler. Mesela Ankara'da kızılay'dan geçerken cezanız siz eve varmadan gelir. Ayrıca ticari hiçbir araç yakıt yönünden hususi araçlarla yarışmaya çalışmaz, kendi sınıfındaki araçları kendine mukayese kabul eder. Ticari aracı istediğiniz kadar temiz kullanın sonuçta ikinci eli ticari piyasada işlem görür, ikinci sahibi için temiz bakmış olursunuz o kadar. Hem iş, hem de aile için kullanacağım, iki araç olmasın derseniz seçilebilecek bir araç, onun haricinde jetta'yı her şartta tavsiye eden daha çok olacaktır.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Merhaba rahmi bey .

Öncelikle denildi gibi araç kıyaslaması yanlış ama derseniz connect nedir. şuan 2016 titanyum otomatik mevcut bende 100 km de ortalama 6,1 ve 6,5 arasında bir yakıt tüketimim var. ortalama tüketim olarak.bence aldığınız fiyat yüksek pazarla açık.ve x pakate gerek yok gibi ben tercih etmedim hatta cam tavanı bile tercih etmedim .cam tavan farkı 1600 TL . araç rahatlı ve konforunu sorarsanız bir önceki jenerarsyonla çok fark var connecte yarı bağımsız arka süspansiyonlar, ki fordun kanıtlanmış yoltutuşu fevkalede bir otomobilden farkı yok .ve içindeyken kendiniz ford kuga daymış gibi hisediyorsunuz yol sesi ve yol deformasyonlarının yansıması binek araçtan farksız.bu arada bendeki motor 1,5 120ps 

- şu ticari araç her yıl vize muhabbeti gereksiz bir enidişe bence araç zaten sıfır yılda bir yarım saat ve 200 tl için elenmez tercih

-evet hız sınırlaması var.zaten hız yasak ha 10 km hızlı ha 10  km yavaş

-yaşadığınız şehre göre değişiklik göstere bilir.ticaride en sıkıntılı şehir istanbul köprü muhabeti yüzünden diğerlerinde hiçi bir sıkıntı yaşamazsın ALLAH aşkına trafikte ne araçlar var hurda .

-avantajları binek araçta %45 ötv ödersiniz .ticaride %5 ötv yani aracı anana paraya yakın alırsınız.

- Yedek parçası ucuz dur örneğin 2016 fiestanın sağ çamırlu orjinal 900 TL iken connectin 650 TL dir.

-rahatlık konfor.

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Merhaba rahmi bey .

Öncelikle denildi gibi araç kıyaslaması yanlış ama derseniz connect nedir. şuan 2016 titanyum otomatik mevcut bende 100 km de ortalama 6,1 ve 6,5 arasında bir yakıt tüketimim var. ortalama tüketim olarak.bence aldığınız fiyat yüksek pazarla açık.ve x pakate gerek yok gibi ben tercih etmedim hatta cam tavanı bile tercih etmedim .cam tavan farkı 1600 TL . araç rahatlı ve konforunu sorarsanız bir önceki jenerarsyonla çok fark var connecte yarı bağımsız arka süspansiyonlar, ki fordun kanıtlanmış yoltutuşu fevkalede bir otomobilden farkı yok .ve içindeyken kendiniz ford kuga daymış gibi hisediyorsunuz yol sesi ve yol deformasyonlarının yansıması binek araçtan farksız.bu arada bendeki motor 1,5 120ps 

- şu ticari araç her yıl vize muhabbeti gereksiz bir enidişe bence araç zaten sıfır yılda bir yarım saat ve 200 tl için elenmez tercih

-evet hız sınırlaması var.zaten hız yasak ha 10 km hızlı ha  km yavaş

-yaşadığınız şehre göre değişiklik göstere bilir.ticaride en sıkıntılı şehir istanbul köprü muhabeti yüzünden diğerlerinde hiçi bir sıkıntı yaşamazsın ALLAH aşkına trafikte ne araçlar var hurda .

-avantajları binek araçta %45 ötv ödersiniz .ticaride %5 ötv yani aracı anana paraya yakın alırsınız.

- Yedek parçası ucuz dur örneğin 2016 fiestanın sağ çamırlu orjinal 900 TL iken connectin 650 TL dir.

-rahatlık konfor.

Okan Ankara'da bu araçlar şehir merkezine giremez. Girmesi için emniyete para ödemesi gerekiyor o da belli saatler için. Onun haricinde gezerken nerede ne zaman ceza yerim endişesi ile araç kullanmak büyükşehir için cezbedici olmuyor. Benim arkadaşım eşini şirkete bırakırken aynı hafta içinde iki kere ceza yedi mesela. Trabzonda olsam hiçbirsorun yok ama. Hem yüksek hem de yol şartlarına daha uygun olması nedeniyle binek alacağıma bunu tercih ederim, yaşanılan şehrin kuralları çok bağlayıcı bu anlamda.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Okan Ankara'da bu araçlar şehir merkezine giremez. Girmesi için emniyete para ödemesi gerekiyor o da belli saatler için. Onun haricinde gezerken nerede ne zaman ceza yerim endişesi ile araç kullanmak büyükşehir için cezbedici olmuyor. Benim arkadaşım eşini şirkete bırakırken aynı hafta içinde iki kere ceza yedi mesela. Trabzonda olsam hiçbirsorun yok ama. Hem yüksek hem de yol şartlarına daha uygun olması nedeniyle binek alacağıma bunu tercih ederim, yaşanılan şehrin kuralları çok bağlayıcı bu anlamda.

Saygılarımla.

Evrenim bana denk gelmedi sanırım ramazan bayramı ve sonrası aracım  2 ay Ankaradaydı . Ankaranın her yerine gidildi neredeyse ALLAHA şükür bir ceza falanda yenmedi. 

Evet dedin gibi şehir farkı var lakin İstanbul ve Ankara genelde geri kalanda bir sorun yaşıcanı sanmam.

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş
(düzenlendi)

10 sene connect kullanmış ve hala kullanmakta olan biri olarak. ve 2015 focus da almış biri olarak şunu söyleyebilirim. connectte bindiniz... motor sesi ve arka koltuklarda oturanları kasislerde fazla sallamıyor ve konforu sürati iyiyse direkt alın.

2015 style model tdci ve connectti aynı anda kullanıyorum. inan connectte az biraz konfor olsa hiçbirine değişmem.

2006 yılında 29500 tl ye almıştım. şu anda 25000 tl veriyorlar.  hangi aracı alırsanız alın kar diye bir şey yok.. hep zarardasınız. 

önemli olan aklınıza ve gönlünüze yatması..

istanbul da kullanmadım ama ankara izmir ve bilumum kentler de hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım.. tek sorun her yıl muayenesi diyorlar. 

ama yaptığı iş ve kullanım amacı ile telafi ediyor. 

yenisini bilmem ama kendi connectimi arka koltukları söküp tavana bağladığımda  içine aldığını hesap edemezsiniz 

tarihinde Fevzi Göktaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Ticari araç, senede bir muayeneye girer, büyük şehirlere geldiğinizde seçmek istediğiniz güzergahı siz değil, şehrin akome'leri ya da kanunlar belirler. Mesela Ankara'da kızılay'dan geçerken cezanız siz eve varmadan gelir. Ayrıca ticari hiçbir araç yakıt yönünden hususi araçlarla yarışmaya çalışmaz, kendi sınıfındaki araçları kendine mukayese kabul eder. Ticari aracı istediğiniz kadar temiz kullanın sonuçta ikinci eli ticari piyasada işlem görür, ikinci sahibi için temiz bakmış olursunuz o kadar. Hem iş, hem de aile için kullanacağım, iki araç olmasın derseniz seçilebilecek bir araç, onun haricinde jetta'yı her şartta tavsiye eden daha çok olacaktır.

Saygılarımla.

Kızılay'a falan ticari giremez mevzusu hikaye evren abi benim girip çıkmadığım yer Yok şu ana kadar tek bir ceza yemedim caddy i geçtim bir çok kapalı kasa arabayla giriyorum polis bir kere bile durdurmadı

İstanbul'da hangi köprüye ticari giremiyordu [emoji14]

31024177f89fe8de808fed8b5a7e3bc5.jpg

Merhaba rahmi bey .

-evet hız sınırlaması var.zaten hız yasak ha 10 km hızlı ha 10 km yavaş

-rahatlık konfor.

tamamen katılıyorum Okan abi millet muayeneyi kafaya takıyor muayene 10 gün sürmüyorki 1 saatlik iş 365 gün için 1 saatin lafımı olur:)
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Connect alacaklar yeni connecti denemeli denemeden almayın zaten deneyince alacan huhaaaaaaaaaaa.Eski kasadaki arkadakilerin zıplama olayı tamamen yok olmuş durumda dedimya bağımsız süspansiyon.

Kızılay'a falan ticari giremez mevzusu hikaye evren abi benim girip çıkmadığım yer Yok şu ana kadar tek bir ceza yemedim caddy i geçtim bir çok kapalı kasa arabayla giriyorum polis bir kere bile durdurmadı

tamamen katılıyorum Okan abi millet muayeneyi kafaya takıyor muayene 10 gün sürmüyorki 1 saatlik iş 365 gün için 1 saatin lafımı olur:)

Aynen kardeşim .

Yorum bağlantısı
Misafir

31024177f89fe8de808fed8b5a7e3bc5.jpg

İstedikleri an yazabilirler Emre. Sorun burada. Birilerinin insiyatifindesin. Zamanında kızılay'da belirli saatlerde çevirme yapıp çok araca ceza yazmışlardı 1 ay boyunca. Sonuçta  ticari araçların şehir merkezine giriş çıkış saatleri ukome kararı ile belli.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

İstedikleri an yazabilirler Emre. Sorun burada. Birilerinin insiyatifindesin. Zamanında kızılay'da belirli saatlerde çevirme yapıp çok araca ceza yazmışlardı 1 ay boyunca. Sonuçta ticari araçların şehir merkezine giriş çıkış saatleri ukome kararı ile belli.

Saygılarımla.

karar var ama uygulanabilirliği yok Kızılay'daki her 3 araçtan birisi ticaridir.. şapka kanunuda var ama uygulanabilirliği yok girer giremez mevzusuda ona benziyor bana göre
Yorum bağlantısı
Misafir

karar var ama uygulanabilirliği yok Kızılay'daki her 3 araçtan birisi ticaridir.. şapka kanunuda var ama uygulanabilirliği yok girer giremez mevzusuda ona benziyor bana göre

Mesela sen yanlış yere parket, birisi de şikayet etsin;gel aracın başına almaya o sırada polis ruhsatını isterse parkdan yemez buradan yersin cezayı. Sen eğer belirli saatlerde şehirmerkezine girmek için ücreti ödediysen sorun olmaz ama bu şekilde durumlarda yani polisin ruhsat istediği durumlarda ceza yiyebilirsin. Bugüne kadar başına bu durum gelmediyse uygulanabilir olmadığından değil, tamamen denk gelmediğinden. Etrafımda örneğini verdim ceza yiyen. Adam arabasını sattı bu yüzden. Doblodan başka araca binmem diyordu.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.Belirttiginiz gibi cok iki ucta iki araba biliyorum ama o kadar cok marka model inceledimki bu ikisi elegin ustunde kaldi.Simdiki aracim dizel fiesta ve yakiti muazzam tatminkar.5 yilda 90 bin km yapmisim.Tabiki sifir arac alirken zaman icerisindeki deger kaybi kacinilmaz.Anlatmaya calistigim suydu.Yeni connect piyasada ozellille Adana da nerdeyse yok.Trafikte ayda bi tane bazen goruyorum.Buda bazi modellerde yasanan tutulmama olayindan dolayi gercekten cok deger kaybetmesinden duydugum endise.Jetta olayina gelirsek atmosferik motorlar haricinde kalan yeni nesil motorlarin lpg ile uyum saglayacagini dusunmuyorum.Etrafimda bi tane ornegi olsa tamam diyecem ama yok.Kaldiki emin olmamakla beraber garantisi devam etsin yada bitmis olsun vw servisi lpg li araclari servise kabul etmiyor diye biliyorum.Tesekkurler.

değer kaybı endişesi ,varsa 1 yaşında 2. el alınız. temizler çok var ,ve zaten kaybederek satılıyor.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

değer kaybı endişesi ,varsa 1 yaşında 2. el alınız. temizler çok var ,ve zaten kaybederek satılıyor.

+1500

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...