Olgu Erhan 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 (düzenlendi) Satın aldığım yer : http://www.gearbest.com/kitchen-appliances/pp_366782.html İndirim kuponumuz : MIKETTLE Fiyatı $52.99 a iniyor. Bluetooth destekli, cepten kontrol edilen bu cihazı sizin için inceledik : 24 Ekim 2016 tarihinde Olgu Erhan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Şık ama Bluetooth olmasının hiç bir artısı yok gibi bence. Zaten kendini kapatıyor. Bluetooth 10m. zaten... Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Güzel çalışma olmuş eşinizi ayrıca tebrik etmek gerek. Biz bu sıkıntıyı çok yaşıyoruz evde su ısındımı? Kettle'ın düğmesine basıldımı? Zaten fiyatı makul bence çünkü içi çelik olan ürünler zaten fiyatlı ve genelde plastik tarzda ve malzeme kalitesi kötü.. Keyifli ürün kısaca Ece ablaya selamlar.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Çok şık bir alet, ancak bulutut şart mıdır bilemedim. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Çok şık bir alet, ancak bulutut şart mıdır bilemedim.Hackerler bunada bağlanıp kavemizi yakmasın 6 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Ekim 2016 Yazar Paylaş 24 Ekim 2016 Şık ama Bluetooth olmasının hiç bir artısı yok gibi bence. Zaten kendini kapatıyor. Bluetooth 10m. zaten... Eh işte teknoloji hastaları için diyebiliriz Çok şık bir alet, ancak bulutut şart mıdır bilemedim. İşte meraklısına Güzel çalışma olmuş eşinizi ayrıca tebrik etmek gerek. Biz bu sıkıntıyı çok yaşıyoruz evde su ısındımı? Kettle'ın düğmesine basıldımı? Zaten fiyatı makul bence çünkü içi çelik olan ürünler zaten fiyatlı ve genelde plastik tarzda ve malzeme kalitesi kötü.. Keyifli ürün kısaca Ece ablaya selamlar.. valla Erkan malzeme ve çelik kalitesi 10 numara, uzun yıllar iş görür gibi geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Şimdi artık ketıl'a mı "suyu ısıt" diyoruz? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Şimdi artık ketıl'a mı "suyu ısıt" diyoruz? 2 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 gereksiz, tam bir üşengenlik ürünü; salonda otururken yerinden kalkmadan su ısıtıcının düğmesine basmış, suyu kaynatmış oluyorsun. o ısıtıcının içine suyu da otomatik damacanadan/çeşmeden doldurmadıktan sonra ne işe yaradı. sonra neden obezite artıyor. madem suyu doldurmak için yerinden kalktın, bir zahmet düğmesine de parmağınla dokun. zaten çoğu icat üşengeçlikten olmuyor mu 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 24 Ekim 2016 Yazar Paylaş 24 Ekim 2016 gereksiz, tam bir üşengenlik ürünü; salonda otururken yerinden kalkmadan su ısıtıcının düğmesine basmış, suyu kaynatmış oluyorsun. o ısıtıcının içine suyu da otomatik damacanadan/çeşmeden doldurmadıktan sonra ne işe yaradı. sonra neden obezite artıyor. madem suyu doldurmak için yerinden kalktın, bir zahmet düğmesine de parmağınla dokun. zaten çoğu icat üşengeçlikten olmuyor mu Suyum kaç derece benim için önemli diyenlere Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Suyum kaç derece benim için önemli diyenlere evet sanırım sadece o yönü güzel. kaç derece olmasını istiyorsan o dereceyi görüyorsun. bir de saatlerce suyu aynı sıcaklıkta tutması güzel. bu arada bizleri böyle bir konuda bilgilendirdiğiniz için de teşekürler. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Suyum kaç derece benim için önemli diyenlere Sallama çay için mesela su ısısı önemli aslında kaynar su ile olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Sallama çay için mesela su ısısı önemli aslında kaynar su ile olmuyor. tam 85 derecede suyu tutacak devre yapam sana 3 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 tam 85 derecede suyu tutacak devre yapam sana kıralsın. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts