İçeriğe Yönlendir

C-Max Cam Filmi

İsmail özdemir

Recommended Posts

İsmail özdemir

Arkadaslar mrb, yeni aldığım c-max aracımın ön iki camına film cektirmeyi düşünüyorum fakat iyi bır marka bulamadım daha doğrusu araştırmalarım neticesinde iki markayı çok tavsiye ediyorlar,

1) 3M cam filmleri

2) LLUMAR marka cam filmleri,

Yaşadığım yer sivas ve burada çok secenegimiz yok, sanayide LLUMAR'ın baisi var ordan bi fiyat aldım ve 10 yıl garanti verdikleri ve arka camların rengini tutturacaklarini idda ettikleri bır modeli 150 tl ye yapacaklarını söylüyorlar,

Fiyat ve kalite bakımından sizce nasıl fikir verebilirseniz sevinirim.

Teşekkürler....

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

250 tl ye komple film uygulamasi yapildigi icin yuksek geldi.

Yorum bağlantısı
Misafir

Komple lumar marka filmi 250 ye cektiremezsiniz çekiyorum diyen varsa da lumar değildir

Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel

Aynen komple 250 Lumarr imkansız size ! Sizin 2 camınız için bile iyi fiyat vermişler hiç düşünmeyin en kalitelisidir 

Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Fiyat güzel. Llumar gayet iyidir. 3m de en az o kadar iyidir.

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Yağmurlu ve kapalı havalarda en açık olanının bile kullansanız içerisini karanlık yapıyor ben tavsiye etmiyorum. 

Yorum bağlantısı
Enes Ayan

Bence mantıklı benim ön camda var hiç fark etmedim yıkamacı söyledi ön cam rezistanslı olduğu için sıçrayan taşlara dayanıklı olsun diye yaptırılmış galiba sıçrayan taşlar için baya faydalı oluyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek
(düzenlendi)

Komple lumar marka filmi 250 ye cektiremezsiniz çekiyorum diyen varsa da lumar değildir

Lumar olmasa da morarmayan (kullandiktan bir muddet sonra siyah film den mor renge donusmeyen) kaliteli ve 5 yil garantisi olan bir filmden bahsediyorum.

bilginize...

tarihinde mustafa şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

şeffaf tır güneş ışığını kırmak içn ancak çok güvensizdir kaza anında facia olabilir

Bence mantıklı benim ön camda var hiç fark etmedim yıkamacı söyledi ön cam rezistanslı olduğu için sıçrayan taşlara dayanıklı olsun diye yaptırılmış galiba sıçrayan taşlar için baya faydalı oluyor.

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

geceleri aynalar çok zor görülüyor tavsiye etmiyorum ama arka camlara olur tabi ki siz bilirsiniz  :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

Lumar olmasa da morarmayan (kullandiktan bir muddet sonra siyah film den mor renge donusmeyen) kaliteli ve 5 yil garantisi olan bir filmden bahsediyorum.

bilginize...

Çok iyiymiş o halde olsa burda o fiyata benim filmin üstüne birdaha yaptiridim [emoji4]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

bilginize...

Sadece morarmaması işini tam yaptığını göstermez, UV ışınını gerçek anlamda filtreleyebilmesi, ısıyı kendi içinde tutabilmesi gibi birçok özelllik patentli bir şekilde sadece birkaç film üreticisinde var, en açık cam filminde bile aracın için serin kalabiliyor, içten dışarısı film yokmuş gibi görülüyor vs gibi çzellikler de farklılık yaratır tabiki bu fark da fiyat ile doğru oranltılı artar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Sadece morarmaması işini tam yaptığını göstermez, UV ışınını gerçek anlamda filtreleyebilmesi, ısıyı kendi içinde tutabilmesi gibi birçok özelllik patentli bir şekilde sadece birkaç film üreticisinde var, en açık cam filminde bile aracın için serin kalabiliyor, içten dışarısı film yokmuş gibi görülüyor vs gibi çzellikler de farklılık yaratır tabiki bu fark da fiyat ile doğru oranltılı artar.

Ek olarak ömür boyu garanti veriyor lumarr ve 3m :) Güzel söylemişsin Hüseyin abi he birde ucuz etin yahnisi var
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ek olarak ömür boyu garanti veriyor lumarr ve 3m :) Güzel söylemişsin Hüseyin abi he birde ucuz etin yahnisi var

adamlar spesifikasyon oluşturmuş, 3m'in kendi içinde bile değişken kalitesi var.

LQLlOj.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

adamlar spesifikasyon oluşturmuş, 3m'in kendi içinde bile değişken kalitesi var.

LQLlOj.jpg

Bilginize.... diyorsun yani [emoji6]
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Ayrıca cam tavan varsa orta koyulukta 3m llumar kesinlikle film yaptırın derim. Ben 1 yıl neden beklediğimi düşündüm filmi yaptırdıktan sonra =)

Yorum bağlantısı
Enes Ayan

şeffaf tır güneş ışığını kırmak içn ancak çok güvensizdir kaza anında facia olabilir

Kaza anınında ne gibi bir sıkıntı olabilir Çağlar Bey 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kafa ön cama çarpınca önemsiz kesikler haricinde ağır yaralnma olmaz

ön cam kafa şeklini bile alır yumuşak doku gibi olur. film yapışmış ise kaya etkisi yapar... eski model taunus veya amerikan arabalarında bu yüzden kalıcı deformasyon olurdu mesela. ona benzer.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
hakan oguz

iki uc hafta önce  ziebart sormuştum  iki  cam için  yani yan ön cam   220 TL dediler.   arkalardaki  rengi tam tutmayabilir dedi.   kışa girdiğimiziçin erteledim.  gece  yan dikiz aynalarının görüşü sıkıntı yaratabilir diye   hala karar veremedim.  anladığım kadarıla fiyatta   bayağı yüksek  burda sizin yazdıklarınıza bakılacak olursa....  

benim  tek amacım   yazın güneş ısısından  korunmak        bu filmlerin renksiz olanları da   güneş ısısını azaltıyor mu arkadaşlar  ön camların hepsine renksiz yaptırsak   ısı için bir  faydası olur mu 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Cemil Kaynak

benim araca ilk sahibi filim taktırmış geceleri yan aynaları ve dikiz aynasını kullanmak zor oluyor. hele yağmuslu havalarda gece tamamen kullanışsız.

Bazen sinirleniyorum söktüreyim diyorum ama sonra kalıyor :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...