İsmail özdemir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Arkadaslar mrb, yeni aldığım c-max aracımın ön iki camına film cektirmeyi düşünüyorum fakat iyi bır marka bulamadım daha doğrusu araştırmalarım neticesinde iki markayı çok tavsiye ediyorlar, 1) 3M cam filmleri 2) LLUMAR marka cam filmleri, Yaşadığım yer sivas ve burada çok secenegimiz yok, sanayide LLUMAR'ın baisi var ordan bi fiyat aldım ve 10 yıl garanti verdikleri ve arka camların rengini tutturacaklarini idda ettikleri bır modeli 150 tl ye yapacaklarını söylüyorlar, Fiyat ve kalite bakımından sizce nasıl fikir verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.... Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 250 tl ye komple film uygulamasi yapildigi icin yuksek geldi. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Komple lumar marka filmi 250 ye cektiremezsiniz çekiyorum diyen varsa da lumar değildir Yorum bağlantısı
Batuhan Yüksel 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Aynen komple 250 Lumarr imkansız size ! Sizin 2 camınız için bile iyi fiyat vermişler hiç düşünmeyin en kalitelisidir Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 24 Ekim 2016 Paylaş 24 Ekim 2016 Fiyat güzel. Llumar gayet iyidir. 3m de en az o kadar iyidir. Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Yağmurlu ve kapalı havalarda en açık olanının bile kullansanız içerisini karanlık yapıyor ben tavsiye etmiyorum. Yorum bağlantısı
Enes Ayan 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Bence mantıklı benim ön camda var hiç fark etmedim yıkamacı söyledi ön cam rezistanslı olduğu için sıçrayan taşlara dayanıklı olsun diye yaptırılmış galiba sıçrayan taşlar için baya faydalı oluyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 (düzenlendi) Komple lumar marka filmi 250 ye cektiremezsiniz çekiyorum diyen varsa da lumar değildirLumar olmasa da morarmayan (kullandiktan bir muddet sonra siyah film den mor renge donusmeyen) kaliteli ve 5 yil garantisi olan bir filmden bahsediyorum.bilginize... 25 Ekim 2016 tarihinde mustafa şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 şeffaf tır güneş ışığını kırmak içn ancak çok güvensizdir kaza anında facia olabilir Bence mantıklı benim ön camda var hiç fark etmedim yıkamacı söyledi ön cam rezistanslı olduğu için sıçrayan taşlara dayanıklı olsun diye yaptırılmış galiba sıçrayan taşlar için baya faydalı oluyor. Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 geceleri aynalar çok zor görülüyor tavsiye etmiyorum ama arka camlara olur tabi ki siz bilirsiniz Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Lumar olmasa da morarmayan (kullandiktan bir muddet sonra siyah film den mor renge donusmeyen) kaliteli ve 5 yil garantisi olan bir filmden bahsediyorum. bilginize... Çok iyiymiş o halde olsa burda o fiyata benim filmin üstüne birdaha yaptiridim [emoji4] Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Lumar olmasa da morarmayan (kullandiktan bir muddet sonra siyah film den mor renge donusmeyen) kaliteli ve 5 yil garantisi olan bir filmden bahsediyorum. bilginize... Sadece morarmaması işini tam yaptığını göstermez, UV ışınını gerçek anlamda filtreleyebilmesi, ısıyı kendi içinde tutabilmesi gibi birçok özelllik patentli bir şekilde sadece birkaç film üreticisinde var, en açık cam filminde bile aracın için serin kalabiliyor, içten dışarısı film yokmuş gibi görülüyor vs gibi çzellikler de farklılık yaratır tabiki bu fark da fiyat ile doğru oranltılı artar. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Sadece morarmaması işini tam yaptığını göstermez, UV ışınını gerçek anlamda filtreleyebilmesi, ısıyı kendi içinde tutabilmesi gibi birçok özelllik patentli bir şekilde sadece birkaç film üreticisinde var, en açık cam filminde bile aracın için serin kalabiliyor, içten dışarısı film yokmuş gibi görülüyor vs gibi çzellikler de farklılık yaratır tabiki bu fark da fiyat ile doğru oranltılı artar.Ek olarak ömür boyu garanti veriyor lumarr ve 3m Güzel söylemişsin Hüseyin abi he birde ucuz etin yahnisi var Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Ek olarak ömür boyu garanti veriyor lumarr ve 3m Güzel söylemişsin Hüseyin abi he birde ucuz etin yahnisi var adamlar spesifikasyon oluşturmuş, 3m'in kendi içinde bile değişken kalitesi var. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 adamlar spesifikasyon oluşturmuş, 3m'in kendi içinde bile değişken kalitesi var. Bilginize.... diyorsun yani [emoji6] Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 25 Ekim 2016 Paylaş 25 Ekim 2016 Ayrıca cam tavan varsa orta koyulukta 3m llumar kesinlikle film yaptırın derim. Ben 1 yıl neden beklediğimi düşündüm filmi yaptırdıktan sonra =) Yorum bağlantısı
Enes Ayan 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 şeffaf tır güneş ışığını kırmak içn ancak çok güvensizdir kaza anında facia olabilir Kaza anınında ne gibi bir sıkıntı olabilir Çağlar Bey Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ekim 2016 Paylaş 26 Ekim 2016 kafa ön cama çarpınca önemsiz kesikler haricinde ağır yaralnma olmaz ön cam kafa şeklini bile alır yumuşak doku gibi olur. film yapışmış ise kaya etkisi yapar... eski model taunus veya amerikan arabalarında bu yüzden kalıcı deformasyon olurdu mesela. ona benzer. 2 Yorum bağlantısı
hakan oguz 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 iki uc hafta önce ziebart sormuştum iki cam için yani yan ön cam 220 TL dediler. arkalardaki rengi tam tutmayabilir dedi. kışa girdiğimiziçin erteledim. gece yan dikiz aynalarının görüşü sıkıntı yaratabilir diye hala karar veremedim. anladığım kadarıla fiyatta bayağı yüksek burda sizin yazdıklarınıza bakılacak olursa.... benim tek amacım yazın güneş ısısından korunmak bu filmlerin renksiz olanları da güneş ısısını azaltıyor mu arkadaşlar ön camların hepsine renksiz yaptırsak ısı için bir faydası olur mu Yorum bağlantısı
Cemil Kaynak 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 benim araca ilk sahibi filim taktırmış geceleri yan aynaları ve dikiz aynasını kullanmak zor oluyor. hele yağmuslu havalarda gece tamamen kullanışsız. Bazen sinirleniyorum söktüreyim diyorum ama sonra kalıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts