İbrahim Can 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Selamun aleyküm. Fırtınayı Ozan kardeşime sattıktan sonra yine fırtına gri fiesta aldım. Ancak geçiş süreci aracı olarak almış olsuğum fiestayı evlenince babamlara bırakıp kendime hep istediğim tek kapı bir araç arayışına girdim. 3 tane ford grçmişimizden sonra bütçeme göre uygun beyaz tek kapı 2012 ibiza fr 1.2 tsi dsg sport coupe 'i buldum. 55000 km de değişen boya yok. İlk izlenimlerim otomatik rahatlığı, 1.2 e rağmen hiçte hantal değil. Şimdilik memnunum görünüşüde hoşuma gitti[emoji4] İçimde hep cupra almak vardı ama bütçe buna yetti idare ediyoruz çok şükür en azından içi dışı benziyo [emoji4] Bunada eklentiler yapacağım tabiki. Konuyu eklentilerle güncel tutmaya çalışıcam. Herkese keyifli forumlar. Kazasız belasız sürüşler. Birkaç resimle başlayalım. Aracı aldığımdan itibaren tavan pıano black kaplama ve spoıler montajı, 3. Stop çalar modülü ile başladık. Tamponızgara pıano black boyaları, ufak bi yazılım vs. birşeyler yapcaz artık hayırlısıyla[emoji4] 6 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Maşaallah araba çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Hayirlisi olsun .. Vagcom ile acilacaklarin hepsini açtır, amerikan park istersen kodlama ile halledilir modül falan ugrasma 2 kod işlem tamam 1 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Hayirli olsun Ibrahim Bey, kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim.Gormemistim tek kapi Ibiza, ama cok begendim, cok dinamik duruyor, ozellikle son fotografta arka kisma ve spoilere bayildim.Eklentileri de yaptikca bekleriz artik:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Ahaa bir ibiza sevdalısı daha geldi. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin Seat başlığı istiyoruz artık Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Kesinlikle seat başlığı istiyoruz çok aktif kullaniriz 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Hayırlı olsun İbrahim güle güle kullan [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Cok guzel, gule gule kullan kardesim.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Ekim 2016 Yazar Paylaş 29 Ekim 2016 hayırlı olsun kaça mal oldu?Teşekkürler. 41000 TL ye geldi. Hayirlisi olsun .. Vagcom ile acilacaklarin hepsini açtır, amerikan park istersen kodlama ile halledilir modül falan ugrasma 2 kod işlem tamam Teşekkürler. Vagcomla otomatik kapı kitleme, ani frende 4 lülerin yanması, sisler açıkken sellektör attığında sislerle beraber atması gibi özellikler açtılar ama amerıkan park olmuyo ledli far olmadığı için dedi çocuk. Oluyormu bunlarda? Ahaa bir ibiza sevdalısı daha geldi. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin Seat başlığı istiyoruz artık Söyle ozaman ibizacı bunun arkaya nası bi difizör bulcaz kimse yapmamış[emoji23] Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Leonda oluyor ibizada da olur tahminimce Bende farlar kapali olsa bile selektor attığımda sislerde patliyor 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Ekim 2016 Yazar Paylaş 29 Ekim 2016 (düzenlendi) Denemedım farlar kapalıyken valla ben. Ama 2012 ondan olmama ıhtımalı varmı ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 29 Ekim 2016 tarihinde İbrahim Can tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Ekim 2016 Yazar Paylaş 29 Ekim 2016 Hayırlı olsun İbrahim güle güle kullan [emoji4] Kesinlikle seat başlığı istiyoruz çok aktif kullaniriz Ahaa bir ibiza sevdalısı daha geldi. Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin Seat başlığı istiyoruz artık Hayırlı olsun İbrahimTeşekkürler Servet abım. Hayırlı OlsunSağolun. Hayırlı olsun, iyi kaçar bu.140 a kadar çok iyi abi sonrasını daha denemedim[emoji4]Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın. Maşaallah araba çok güzel. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Ekim 2016 Yazar Paylaş 29 Ekim 2016 Teşekkürler. Sanırım aynı konu 2 tane açılmış. Moderatör abilerimden rica etsem birini silebilirlermi?[emoji4] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Cok guzel, gule gule kullan kardesim..Teşekkürler kardeşim sağolasın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Teşekkürler. Sanırım aynı konu 2 tane açılmış. Moderatör abilerimden rica etsem birini silebilirlermi?[emoji4] Hallettim İbrahim.. Güle güle kullan aracını.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 29 Ekim 2016 Yazar Paylaş 29 Ekim 2016 Hallettim İbrahim.. Güle güle kullan aracını.. Teşekkürler abicim sağolasın. Hayirli olsun Ibrahim Bey, kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim. Gormemistim tek kapi Ibiza, ama cok begendim, cok dinamik duruyor, ozellikle son fotografta arka kisma ve spoilere bayildim. Eklentileri de yaptikca bekleriz artik:) Teşekkürler sağolun. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Hayırlı olsun kardeşim.Kazasız belasız İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts