Tuncay Küçük 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 107 binde 2010 model zaman kısa acil tavsiyelerinize ihtiyacım var Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 (düzenlendi) ilan var mi? ya da detay verin biraz. Mesela tanidiktan mi? kaza vs var mi? kac para? Bakimlari yapilmis mi? Fotograf var mi? vs vs... 2 Kasım 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Acar 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-doktordan-temiz-5008-358920979/detay ilan bu mu? 2010 model 107000 kmde bir tek bu araç var. 2 Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük 2 Kasım 2016 Yazar Paylaş 2 Kasım 2016 Mehmet bey supersiniz Araç güzel ama peugeot deyince insan bi dur diyor Yorum bağlantısı
Ali Can Ebren 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 abim mart ayında 2010 full orjinal 52000 kmde siyah 53500 tl ye aldı çok memnun, taş gibide araba ancak km yükselçikçe araçta kusursuzluk konusunda nasıl bir geri dönüş oluyor bilemiyorum Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük 2 Kasım 2016 Yazar Paylaş 2 Kasım 2016 Ben aracı görmeden pazarlık yaptım 55000 e düştü galeri 53.500 vermiş ikinci eli sıkıntılı diyorlar Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 (düzenlendi) otomatik... tahminen auto6r sanziman var. kullanmasi aliskanlik gerektirir. Tek kavrama otomatiklestirilmis bir sanziman bu. Sürekli gaza basmak yerine vites degisecegi zaman ayaginizi gazdan cekip, otomatik olarak vites attiktan sonra tekrar gaza basmaniz gerekir. yoksa sarsintili gecis yapar ama alistiktan sonra rahattir. Sanzimanin bugune kadar bilinen kronik bir arizasi yoktur, yakit tüketimi düsüktür. Simdiden satmayi düsünüyorsaniz almayin derim ben. yüksek kilometrede satmasi zor olacaktir. Motoru kendini kanitlamistir zaten asagidaki konuda 3008 icin yazilanlar asagi yukari bu arac icin de gecerlidir. Orada yorumlarimi okuyabilirsiniz. Güzel rahat ve keyifli bir arabadir. Ic mekani göremedigim icin dolulugu konusunda pek birsey diyemem. ama hiz sabitleme vs gibi özellikler standarttir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/280417-forumun-yeni-naylonu/page-3 2 Kasım 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Ortası tek sıfırlı değil de çift sıfırlı PUG modelleri güzel bana göre. Eğer yıpranmamışsa,geçmişine güveniyorsa alınır. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Yaklaşık 2000 bin km yol yaptım 2 sene önce izmir'de . Kullandığım 5008 daha 18 bin'de idi . Yol tutuşu ve şanzımanın kendi istediği gibi davranması beni çileden çıkarmıştı . Araç yeni olmasına rağmen 100 - 120 km hızlarda sağa sola yatma ve ufak virajlarda bile arkasını bırakmaya yelteniyordu . Yorum bağlantısı
Tuncay Küçük 2 Kasım 2016 Yazar Paylaş 2 Kasım 2016 İlk el servis bakımlı söyle 52 falan dese dusunmuyeyecegim alicam arti cam tavan o Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 (düzenlendi) Başka alternatiflerede bakmak lazım bence. 308 kullandım hiç tatmin etmemişti mesela o bütçeye alternatif çok. 2 Kasım 2016 tarihinde Vasfi Gişten tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Başka alternatiflerede bakmak lazım bence. 308 kullandım hiç tatmin etmemişti mesela o bütçeye alternatif çok. 308de tatmin etmeyen ne olmustu? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 otomatik... tahminen auto6r sanziman var. kullanmasi aliskanlik gerektirir. Tek kavrama otomatiklestirilmis bir sanziman bu. Sürekli gaza basmak yerine vites degisecegi zaman ayaginizi gazdan cekip, otomatik olarak vites attiktan sonra tekrar gaza basmaniz gerekir. yoksa sarsintili gecis yapar ama alistiktan sonra rahattir. Sanzimanin bugune kadar bilinen kronik bir arizasi yoktur, yakit tüketimi düsüktür. Simdiden satmayi düsünüyorsaniz almayin derim ben. yüksek kilometrede satmasi zor olacaktir. Motoru kendini kanitlamistir zaten asagidaki konuda 3008 icin yazilanlar asagi yukari bu arac icin de gecerlidir. Orada yorumlarimi okuyabilirsiniz. Güzel rahat ve keyifli bir arabadir. Ic mekani göremedigim icin dolulugu konusunda pek birsey diyemem. ama hiz sabitleme vs gibi özellikler standarttir. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/280417-forumun-yeni-naylonu/page-3 Otomatik bir araçta kullanmaya alışmak saçma geliyor bana.Konforum için otomatik araç almışım bir de aramızda kaynaşma,birbirimizi sevme dönemi mi yaşayacağız İşin şakası bir yana konfor için seçilmiş bir şanzıman tipinde yok vites mi değiştirecek takip et,gazdan ayağını çek,gaza bas,yapmazsan sarsar gibi durumlar anlamsız geliyor bana. 5 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Tuncay etraftan duyduğum kadarı ile de pek gideri olan bir araç değilmiş, hakkında hayırlısı diyelim... 1 Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 308de tatmin etmeyen ne olmustu? Kullandığım araç dizel otomatikti vites geçişlerini çok fazla hissettiriyordu özellikle yokuş yukarı çıkarken, birde malzeme kalitesi ve direksiyon hissi. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 (düzenlendi) Otomatik bir araçta kullanmaya alışmak saçma geliyor bana.Konforum için otomatik araç almışım bir de aramızda kaynaşma,birbirimizi sevme dönemi mi yaşayacağız : İşin şakası bir yana konfor için seçilmiş bir şanzıman tipinde yok vites mi değiştirecek takip et,gazdan ayağını çek,gaza bas,yapmazsan sarsar gibi durumlar anlamsız geliyor bana. evet malesef. tüm tek kavrama otomatiklestirilmis sanzimanlar böyle. Bu en azindan sorunsuz. sürekli gaza basmak yerine manuel gibi gazdan cek bas seklinde ama debriyaj yok. Sürekli gaz da olur öyle cok büyük bir sarsinti yok ama ismi peugeot olunca 1 sallansa 5 sallanmis algisi oluyor. kararsizlik konusu ise bence tüm otomatiklestirilmis sanzimanlarda var. yokusa az yavas girdin mi hepsi sapitiyor. He güc yetiyorsa az daha yeni modellerinde sanzimanin nirvanasi aisin üretimi jatconun gelismisi eat6 da var 2 Kasım 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Kullandığım araç dizel otomatikti vites geçişlerini çok fazla hissettiriyordu özellikle yokuş yukarı çıkarken, birde malzeme kalitesi ve direksiyon hissi. sanziman belli zaten. 308e binmedim hic ama fotograflarda malzeme kalitesi fena degil gibi duruyor. direksiyon, pedal ve yol tutus hissinde ben de fordu tek gecerim. hangi arabaya binsem focus 2 deki o hissi ararim. 308 in ic diyazni hosuma gitmiyor benimde 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Tuncay sen bu adama 52000 teklif et ve temizse al. Büyük ve güzel bir araç. Zor satılırsada zor satılsın. Bindiğin zamanki keyfe sayarsın zor satılmayı. Bu paralara alınabilecek en ideal araçlardır bence Pejo da en çok beğendiğim araçlar içindedir kendisi. Temizse düşünülebilir. 2003 focus 1 bile 30 bin istiyorlar yahu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Dert çıkarmayan arabalar her zaman 2.elde yükselir. Pazarlama faaliyetleri de bir yere kadar. Jaguar güzel örnektir mesela. Ford mekaniği anlaşılınca piyasada söndü Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Pejo benim için sürpriz oldu. Mecburiyetten aldım km de yüksek 207 olmasına rağmen ben sevdim. Sürücü koltuğuna bir oturun; fiyat donanım performansı kıyaslayın. Be beğeneceğinizi düşünüyorum. Satılmayan araba olmaz geç satılan olur. Önemli olan severek kullanmak. CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Pejo benim için sürpriz oldu. Mecburiyetten aldım km de yüksek 207 olmasına rağmen ben sevdim. Sürücü koltuğuna bir oturun; fiyat donanım performansı kıyaslayın. Be beğeneceğinizi düşünüyorum. Satılmayan araba olmaz geç satılan olur. Önemli olan severek kullanmak. CASPER_VIA_M1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Bu konuya tamamen katiliyorum. İcine oturup sürünce keyif veriyosa gerisi bos bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Nice marka model vardır.. Piyasası yok denen ama bir defa sürüş yapılınca.. Aaaaa denen 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Yan komşumda vardı. Çok severek kullanıyordu. Sürücü koltuğuna oturunca uçak kokpitine oturmuş gibi hissediyorsunuz. Sedefli beyaz cam tavandı. Geçen sene bayağı bir yağmur yağdı. Bir su birikintisine denk geldi. Baktım doğanlar şahinler geçiyordu bende daldım ve kaldım dedi. Araç perte ayrıldı. 43 bin masraf çıkmış. Bandırma haberde yayınlanan fotoğrafı ekliyorum.Kızını taşırken çekmişler tamda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts