İçeriğe Yönlendir

Cyclone Navigasyon Hakkında.

Yusuf Kolsuz

Recommended Posts

Yusuf Kolsuz
(düzenlendi)

Herkese merhaba,

2016 fiesta trendx aracıma cyclone marka navigasyon cihazı taktırdım.

1. Lastik basınç sensör ikaz lambası yandı  lastiklere hava bastıktan sonra ikaz lambası sönmedi, bunu navigasyon içerisinden söndürmek (kalibre etmek) mümkünmü ? Ben hiç bir ayar bulamadım

2. Geri görüş kamerasında klavuz çizgiler son birkaç gündür gözükmemeye başladı kameranın arızalı olduğu anlamına mı geliyor ?

Not 1: Tan otodan taktırdım.Cyclone satan bikaç yerle görüştüm lastik basınç lambasısı komple söndürelim gibi bir çözüm sundular, tabi bu sensörü iptal etmek anlamına geliyor kabul etmedim.

Not 2: Bu konuyu okuyan forum yöneticisi arkadaşlar var ise benim eski hesabım (yusufkolsuzank) giriş bilgilerine ve şifreme birtürlü ulaşamadığım için yeni hesap açmak zorunda kaldım.İlk hesabımı iptal etmek istiyorum.

tarihinde Yusuf Kolsuz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Ben bu sistem ayarlarınin multimedya ile yapılamadığından taktirmiyorum, sadece lastik basıncı değil ayrıca esp kapama, yağmur sensoru, ambiyans aydınlatma vs ayarları nida yapamayacaksiniz. Su durumda servisten basınç sıfırlama yaptırman gerekiyor, %25 degisim olmadığı sürece uyarı vermez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yusuf Kolsuz

Şirketin istanbul şubesi ile görüştüm, yazılım yükleyelim düzeltiriz vs. dediler, açıkçası taktırdığıma pişman olmaya başladım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...