Eren Gökmen 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Abı Bu Dpf Sıvısına Nerden Bakabılırım ? Dpf sivisi aracin allinda, mazot deposunun ön tarafinda kücük siyah kapali kutu bir depo. giris cikis hortumlari var üzerinde.. Seviyesini kontrol edebilirmisin bilmiyorum. Biraz pahali bir merettir bu arada. Orjinal olmayan ürünlerle sorun yasayanlar oldu. Bir de kuru tip dpf li olanlar var seninki hangisidir bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Ahmet BÜBERCİ 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 Dpf sivisi aracin allinda, mazot deposunun ön tarafinda kücük siyah kapali kutu bir depo. giris cikis hortumlari var üzerinde.. Seviyesini kontrol edebilirmisin bilmiyorum. Biraz pahali bir merettir bu arada. Orjinal olmayan ürünlerle sorun yasayanlar oldu. Bir de kuru tip dpf li olanlar var seninki hangisidir bilmiyorum. 2010 Titanyum 16 Tdci Sedan Hocam Arabam Hangı Tıp Dır Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 2010 Titanyum 16 Tdci Sedan Hocam Arabam Hangı Tıp DırHic bir fikrim yok. Forum icinde hangisinin kuru hangisinin islak oldugu yaziyordu diye hatirliyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts